4 nejlepší auta na cestování: naučte se vybrat to ideální

Tiskové zprávy, novinky na auto trhu, technika, srazy a nejen to :o)

Moderátor: Eiffel

Odpovědět
admin
Administrátor
Příspěvky: 190
Registrován: 26 říj 2012 13:19

4 nejlepší auta na cestování: naučte se vybrat to ideální

Příspěvek od admin »

Výběr nejlepších aut, se kterými budete cestovat, je velmi důležitým krokem k tomu, abyste si svůj itinerář užili tím nejlepším možným způsobem. Koneckonců, každá destinace má geografické a infrastrukturní charakteristiky a existují typy aut, které jim vyhovují a jiné ne.

Pokud máte v úmyslu cestovat například na místo s polní cestou nebo se skalními útvary, musí pronajaté vozidlo odolat nárazům této cesty, jinak by se vaše cesta mohla stát spíše obtíží, místo aby byla něčím příjemná.

Při rozhodování o ideálním vozidle je bezesporu zásadní vědět, jaká je cílová destinace, protože každé auto má vlastnosti, které na určitých typech silnic fungují lépe.

Abychom vám pomohli s těmito volbami, v tomto článku přinesl tipy na modely aut, jak cestovat levně, nejlepší auta pro ty, kteří pracují na cestách, a ekonomická auta na cestování.

Zjistěte také, která auta jsou nejlepší pro rodinné cestování a která jsou oblíbená auta na dlouhé cesty. Překontrolovat!


Jaké je nejlepší auto na cestu?
1. Chevrolet Spin
Chevrolet Spin, který otevírá seznam nejlepších aut na cestování, je vynikajícím tipy pro jízdu po silnici, protože jeho převodovka je vyrobena tak, aby jela bez příliš mnoha semaforů nebo krátkých jízd; to znamená, že je to vozidlo, které má být používáno na dlouhé vzdálenosti při vysoké rychlosti.

Navíc je to prostorný vůz a skvělý pro cestování ve více lidech, s verzemi pro 7 nebo 5 míst; ta druhá má větší kufr.

Chevrolet Spin má také zpětnou kameru, mlhovku, nastavení výšky světlometů, brzdový systém ABS a progresivní elektrické řízení.


2. Honda HRV
Se zaměřením na hospodárnost a jízdní komfort je Honda HRV vysoke doporučeným vozes na cesty. To proto, že má plynulejší akceleraci a systém, který od motoru moc nevyžaduje.

Dalším pozitivním bodem je stabilita v nejužších zatáčkách a změnách směru. Pro ty, kteří se budou muset prodírat úseky polních cest, se můžete spolehnout na tlumicí systém vozu.

Honda HRV dále disponuje LED světlomety s automatickým svícením, panoramatickým střešním oknem a asistentem redukce mrtvého úhlu.


3. Renault Sandero Stepway
Renault Sandero Stepway je jako dobré SUV vem pro ty, kteří nikam nespěchají, protože jeho vnitřní prostor je velmi pohodlný a optimalizuje pohodlí těch, kteří na cestách tráví mnoho hodin; nemluvě o velkém kufru, který se hodí na mnohadenní výlety.

Má také vysoké odpružení, které mu pomáhá procházet výmoly nebo nečistoty. Zajímavou výhodou je jeho automatická převodovka, která zabraňuje nárazům nebo nestabilitě při změně rychlosti.

Technologicky má Renault Sandero Stepway asistenta rozjezdu, elektronickou kontrolu stability a Media Evolution, která propojí veškerý obsah vašeho smartphonu s vozidlem, což vám umožní používat aplikace hlasem.


4. Volkswagen Voyage
S automatickou převodovkou je Volkswagen Voyage 2021 jedním z nejlepších vozů na cesty. To je způsobeno jeho dobrou výkonností, která představuje zrychlení z 0 na 100 km/h za přibližně 10 sekund a vynikající stabilitu ve vysoké rychlosti.

Jedná se o vůz, který si cení pohodlí řidiče s automatickým nastavením sedadel, posilovačem řízení, brzdami ABS a koly z lehké slitiny. Panel je velmi technologický, s prostředky, které usnadňují řidiči; kromě toho, že má podporu mobilního telefonu obrácenou stejně.
Volkswagen_Voyage_2012_dalsi_04_800_600.jpg
Volkswagen_Voyage_2012_dalsi_04_800_600.jpg (70.47 KiB) Zobrazeno 3814 x

Odpovědět

Zpět na „News Room“