3. Celorepublikový sraz fora 2006 - shrnutí

Tiskové zprávy, novinky na auto trhu, technika, srazy a nejen to :o)

Moderátor: Eiffel

Odpovědět
Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

3. Celorepublikový sraz fora 2006 - shrnutí

Příspěvek od Eiffel »

Obrázek

Právě jsem se vrátil z Berouna, žaludek na vodě, upečenej, ale šťastnej.
A jak to všechno bylo?

Ve tři hodiny odpoledne, v pátek 23.6. jsme vyrazili směr Beroun. Mike Mad, já, Lucka, Neluška, Trhyy a Alice. Vyjeli jsme odpolední špičkou jako asi milion dalších lidí směrem z města a nějakou chvilku jsme si postáli v nějaké té koloně a nebyl bych to já, kdybychom jsme se trochu nepopletli a vyjeli jsme na Karlovy Vary a Chomutov :lol:

Nakonec vše dobře dopadlo a za pár minut jsme projížděli historickým městem Beroun a mašírovali do kempu.
Ten jsme nad očekávání našli hned a začali jsme rozbíjet tábor. Někdy to vypadalo doslova tak :lol:

V době, kdy jsme už byli ubytováni, výprava z moravy teprve vyrazila na cestu. Nějakým způsobem se propracovával Fiesta, Scully a BooM po okreskách, protože po dálnici to prý je nuda. Celkově se nechali navigovat a potom odjeli trochu jinam a Fiesta si udělal vánočku na rukách, když vjel do vracečky na serpentině kolem 80 km/h :D

Nakonec vše dobře dopadlo a všichni jsme se šťastně setkali v kempu. Začalo se grilovat a jedlo se a pilo a zkrátka pohodička. Já jsem agitoval u pár jedinců, aby dorazili, ale je to jejich chyba, že nepřijeli. Pilo se víc než jedlo a pan Trhyy se nějakou záhadnou cestou osudu ocitl v popelnici a já ostatně taky :lol:

Druhý den ráno proběhla snídaně, okukování školaček v plavkách a odjezd do nedalekého hradiště Tetín. Nikdo z nás tam nebyl a tak jsme se tedy vypravili na cestu k historicky významnému místu, leč co se týče vizuálního zážitku, moc nám to nenabídlo. To proto, že hradiště bylo opravdu, ale opravdu jen torzo a možná si dovolím říct, že to už bylo i torzo torza :lol:

V obci Tetín se však nachází i muzeum a to jsme navštívili také. Někteří dovnitř nešli, i když vstup byl za lidovku. Z toho vznikla první hláška dne. Alice a Trhyy zůstali venku a my šli dovnitř. I když to bylo vesnické muzeum, které mělo rozlohu větší garsonky, bylo to muzeum s výkladem a ten byl pekelně dlouhý. Málokdo vydržel déle jak 15 minut monotoního povídání. Naštěstí nám to pouštěli z CD, takže se nic nestalo pokud někdo odešel.

A tak jsme odešli postupně všichni. Jenže Alice nevěděla, že nám to povídá stroj a že to není živá paní, tak se na nás podívala a říká: "Vy té paní jako odcházíte, jo?" Výbuch smíchu fakt nechápala :smich:

Poté jsme se odebrali do nedalekých Koněpruských jeskyní, které nám nabídli trochu chladu. Jelikož jsme všichni pilní studenti, tak jsme se tam vypravili tentokrát za středoškoláky :D
Neskonalá výhoda drzosti :lol:

Jeskyně jsou krásné a doporučujeme je.

Cesta do kempu, kde nás opustil Trhyy, Scully, Alice a BooM a jeli do neratovic, pro změnu přijel ThomasWilliams, Idaho a Mike Madovi kamarádi.

A začalo se pít a jíst a povídat a pohoda. Pár telefonátů, kdy mi účast odřekli další lidičkové už mě nemohlo překvapit :D A ani rozházet :D

Idaho a Thomas poté odjeli a Neluška se svezla v pořádné Supře :lol:

Dorazil Trhyy a zbytek, prodali motorku a přivezli kýbl :lol:

Otevřel jsem svůj showcar a začala reprodukce hudby z mého kufru, za chvilku se přidal Fiesta, naladili jsme si stejné rádio a to byl malý začátek velkého rachotu.
Mike Madovi kamarádi udělali to samé a během večera se posunulo i auto Scullyho, který, jak jinak, také pustil radio a začal konečně velký bordel :D

Během večera přijela Evelina a to je vše přátelé. Dva grilly, spousta lidí, hodně jídla a ještě víc chlastu. K tomu ještě kemp se základní školou a Boom s Trhyym pohromadě... To nemohlo dopadnout dobře :lol:

Ale nakonec dopadlo. Fotografie dokazují, že se srázek vydařil, a příští, protože pražáci to měli daleko, bude na moravě, takže už se těšíme 8)
Díky všem, co jste přijeli a zase někdy 8)

PS: Omluvte prosím světlá místa, mám nějakou podezřelou amnezii :lol:
Naposledy upravil(a) Eiffel dne 26 čer 2006 21:47, celkem upraveno 1 x.
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

prosím ostatní kdo fotili, odkazy na galerie prosím sem ;-)
zatím ještě žiju...

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

fakt huste sepsany:o)

mazanej srazek:o)
Looking for some car....

BALI

Re: 3. Celorepublikový sraz fora 2006 - shrnutí

Příspěvek od BALI »

akorát ta hromadná fotka by mohla bejt větší
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

BALI píše:akorát ta hromadná fotka by mohla bejt větší
Nemohla by bejt větší :lol:
Audi 80 cabrio

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

radsi nezvetsovat....
VW PASSAT B5

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Scully
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scully »

Eiffel: Jestli chceš ty moje fotky tak mi napiš SZ nebo na ICQ. Je toho trocha tak ti to v poho mužu poslat.
Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Skoda ze se me i par ostanim lidem TF nejakym zpusobem vzdalilo... :( Zrejme je to tim ze sem chodi cim dal tim vice spammeru a clovek uz nema chut cist porad dokola ty samy blaboly. Tak aspon ze jste si to par lidi uzili. :wink:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Zemi píše:Skoda ze se me i par ostanim lidem TF nejakym zpusobem vzdalilo... :( Zrejme je to tim ze sem chodi cim dal tim vice spammeru a clovek uz nema chut cist porad dokola ty samy blaboly. Tak aspon ze jste si to par lidi uzili. :wink:
spamery se snažím mazat a ty rozumné rád uvidím ;-)
zatím ještě žiju...

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

Mrzí mě že sem za váma nepřijel :cry: tolik sem se těšil a jak to vypadá, bylo to super, doufám že bude podzimní sraz. To už si nemůžu nechat ujít
Felda forever

Marty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Eiffel píše:
Zemi píše:Skoda ze se me i par ostanim lidem TF nejakym zpusobem vzdalilo... :( Zrejme je to tim ze sem chodi cim dal tim vice spammeru a clovek uz nema chut cist porad dokola ty samy blaboly. Tak aspon ze jste si to par lidi uzili. :wink:
Zemi ma pravdu. Ja tohle forum ctu velmi sporadicky, prave proto, ze kdyz jsem jednou za tejden prijdu, tak to na me vyhrkne neco o 15 000 novych neprectenych prispevcich. Vetsina z toho je shit. Imho tu mate nevhodne vyreseny pravidla a moc volne moderovani. Ale kecat vam do toho nebudu a offtopic placat taky ne. :) ...ale mluvi ze mne zkusenosti - jsem adminem jednoho velkeho fora a vim jak to chodi.

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Podle popisu a fotek to vypadá, že to byl super srazík 8) a že byla prdel :D
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

Eiffel píše:
do které skupiny mě řadíš????

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

thomaswilliams píše:
Eiffel píše:
do které skupiny mě řadíš????
samozřejmě že spamer :lol:

CHlape, snad přemluvím Nelu na ten týnec, ale vidím to bledě :(
zatím ještě žiju...

Shiby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiby »

Skoda ze jsem o tom nevedel, prijel bych.
Šumperská jízda !!!

Odpovědět

Zpět na „News Room“