3. Celorepublikový sraz fora 2006 - shrnutí
Moderátor: Eiffel
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
3. Celorepublikový sraz fora 2006 - shrnutí
Právě jsem se vrátil z Berouna, žaludek na vodě, upečenej, ale šťastnej.
A jak to všechno bylo?
Ve tři hodiny odpoledne, v pátek 23.6. jsme vyrazili směr Beroun. Mike Mad, já, Lucka, Neluška, Trhyy a Alice. Vyjeli jsme odpolední špičkou jako asi milion dalších lidí směrem z města a nějakou chvilku jsme si postáli v nějaké té koloně a nebyl bych to já, kdybychom jsme se trochu nepopletli a vyjeli jsme na Karlovy Vary a Chomutov
Nakonec vše dobře dopadlo a za pár minut jsme projížděli historickým městem Beroun a mašírovali do kempu.
Ten jsme nad očekávání našli hned a začali jsme rozbíjet tábor. Někdy to vypadalo doslova tak
V době, kdy jsme už byli ubytováni, výprava z moravy teprve vyrazila na cestu. Nějakým způsobem se propracovával Fiesta, Scully a BooM po okreskách, protože po dálnici to prý je nuda. Celkově se nechali navigovat a potom odjeli trochu jinam a Fiesta si udělal vánočku na rukách, když vjel do vracečky na serpentině kolem 80 km/h
Nakonec vše dobře dopadlo a všichni jsme se šťastně setkali v kempu. Začalo se grilovat a jedlo se a pilo a zkrátka pohodička. Já jsem agitoval u pár jedinců, aby dorazili, ale je to jejich chyba, že nepřijeli. Pilo se víc než jedlo a pan Trhyy se nějakou záhadnou cestou osudu ocitl v popelnici a já ostatně taky
Druhý den ráno proběhla snídaně, okukování školaček v plavkách a odjezd do nedalekého hradiště Tetín. Nikdo z nás tam nebyl a tak jsme se tedy vypravili na cestu k historicky významnému místu, leč co se týče vizuálního zážitku, moc nám to nenabídlo. To proto, že hradiště bylo opravdu, ale opravdu jen torzo a možná si dovolím říct, že to už bylo i torzo torza
V obci Tetín se však nachází i muzeum a to jsme navštívili také. Někteří dovnitř nešli, i když vstup byl za lidovku. Z toho vznikla první hláška dne. Alice a Trhyy zůstali venku a my šli dovnitř. I když to bylo vesnické muzeum, které mělo rozlohu větší garsonky, bylo to muzeum s výkladem a ten byl pekelně dlouhý. Málokdo vydržel déle jak 15 minut monotoního povídání. Naštěstí nám to pouštěli z CD, takže se nic nestalo pokud někdo odešel.
A tak jsme odešli postupně všichni. Jenže Alice nevěděla, že nám to povídá stroj a že to není živá paní, tak se na nás podívala a říká: "Vy té paní jako odcházíte, jo?" Výbuch smíchu fakt nechápala
Poté jsme se odebrali do nedalekých Koněpruských jeskyní, které nám nabídli trochu chladu. Jelikož jsme všichni pilní studenti, tak jsme se tam vypravili tentokrát za středoškoláky
Neskonalá výhoda drzosti
Jeskyně jsou krásné a doporučujeme je.
Cesta do kempu, kde nás opustil Trhyy, Scully, Alice a BooM a jeli do neratovic, pro změnu přijel ThomasWilliams, Idaho a Mike Madovi kamarádi.
A začalo se pít a jíst a povídat a pohoda. Pár telefonátů, kdy mi účast odřekli další lidičkové už mě nemohlo překvapit A ani rozházet
Idaho a Thomas poté odjeli a Neluška se svezla v pořádné Supře
Dorazil Trhyy a zbytek, prodali motorku a přivezli kýbl
Otevřel jsem svůj showcar a začala reprodukce hudby z mého kufru, za chvilku se přidal Fiesta, naladili jsme si stejné rádio a to byl malý začátek velkého rachotu.
Mike Madovi kamarádi udělali to samé a během večera se posunulo i auto Scullyho, který, jak jinak, také pustil radio a začal konečně velký bordel
Během večera přijela Evelina a to je vše přátelé. Dva grilly, spousta lidí, hodně jídla a ještě víc chlastu. K tomu ještě kemp se základní školou a Boom s Trhyym pohromadě... To nemohlo dopadnout dobře
Ale nakonec dopadlo. Fotografie dokazují, že se srázek vydařil, a příští, protože pražáci to měli daleko, bude na moravě, takže už se těšíme
Díky všem, co jste přijeli a zase někdy
PS: Omluvte prosím světlá místa, mám nějakou podezřelou amnezii
Naposledy upravil(a) Eiffel dne 26 čer 2006 21:47, celkem upraveno 1 x.
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Re: 3. Celorepublikový sraz fora 2006 - shrnutí
akorát ta hromadná fotka by mohla bejt větší
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Nemohla by bejt většíBALI píše:akorát ta hromadná fotka by mohla bejt větší
Audi 80 cabrio
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Eiffel: Jestli chceš ty moje fotky tak mi napiš SZ nebo na ICQ. Je toho trocha tak ti to v poho mužu poslat.
Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Skoda ze se me i par ostanim lidem TF nejakym zpusobem vzdalilo... Zrejme je to tim ze sem chodi cim dal tim vice spammeru a clovek uz nema chut cist porad dokola ty samy blaboly. Tak aspon ze jste si to par lidi uzili.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
spamery se snažím mazat a ty rozumné rád uvidímZemi píše:Skoda ze se me i par ostanim lidem TF nejakym zpusobem vzdalilo... Zrejme je to tim ze sem chodi cim dal tim vice spammeru a clovek uz nema chut cist porad dokola ty samy blaboly. Tak aspon ze jste si to par lidi uzili.
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Mrzí mě že sem za váma nepřijel tolik sem se těšil a jak to vypadá, bylo to super, doufám že bude podzimní sraz. To už si nemůžu nechat ujít
Felda forever
Zemi ma pravdu. Ja tohle forum ctu velmi sporadicky, prave proto, ze kdyz jsem jednou za tejden prijdu, tak to na me vyhrkne neco o 15 000 novych neprectenych prispevcich. Vetsina z toho je shit. Imho tu mate nevhodne vyreseny pravidla a moc volne moderovani. Ale kecat vam do toho nebudu a offtopic placat taky ne. ...ale mluvi ze mne zkusenosti - jsem adminem jednoho velkeho fora a vim jak to chodi.Eiffel píše:spamery se snažím mazat a ty rozumné rád uvidímZemi píše:Skoda ze se me i par ostanim lidem TF nejakym zpusobem vzdalilo... Zrejme je to tim ze sem chodi cim dal tim vice spammeru a clovek uz nema chut cist porad dokola ty samy blaboly. Tak aspon ze jste si to par lidi uzili.
-
- Kontaktovat uživatele:
do které skupiny mě řadíš????Eiffel píše:spamery se snažím mazat a ty rozumné rád uvidímZemi píše:Skoda ze se me i par ostanim lidem TF nejakym zpusobem vzdalilo... Zrejme je to tim ze sem chodi cim dal tim vice spammeru a clovek uz nema chut cist porad dokola ty samy blaboly. Tak aspon ze jste si to par lidi uzili.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě že spamerthomaswilliams píše:do které skupiny mě řadíš????Eiffel píše:spamery se snažím mazat a ty rozumné rád uvidímZemi píše:Skoda ze se me i par ostanim lidem TF nejakym zpusobem vzdalilo... Zrejme je to tim ze sem chodi cim dal tim vice spammeru a clovek uz nema chut cist porad dokola ty samy blaboly. Tak aspon ze jste si to par lidi uzili.
CHlape, snad přemluvím Nelu na ten týnec, ale vidím to bledě
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...