Svatební jízda: Půjčovna luxusních aut pro dokonalou cestu k oltáři

Tiskové zprávy, novinky na auto trhu, technika, srazy a nejen to :o)

Moderátor: Eiffel

Odpovědět
admin
Administrátor
Příspěvky: 190
Registrován: 26 říj 2012 13:19

Svatební jízda: Půjčovna luxusních aut pro dokonalou cestu k oltáři

Příspěvek od admin »

Rozhodli jste se požádat svou lásku o ruku a strávit společně zbytek života? Úplně vás chápeme. Je velmi vzácné, když se potkají stejně naladění lidé, kteří věří v lásku a touží po společném budování. Naplnění, jež pramení ze společných plánů a hodnot. Vytváření nového rodinného klanu. To všechno vás díky tomuto rozhodnutí čeká v budoucnosti. Teď se ale vraťme do přítomného okamžiku, kde je čas, naplánovat perfektní svatbu se vším všudy. Protože jistě bude jedna jediná za život. Doporučíme Vám půjčovnu luxusních aut, aby byl váš velký den ještě vzácnější.

Místo a datum
Když plánujete svatbu, první, co je dobré vybrat, je datum. Podle něj se zařizuje všechno ostatní. Zda má ve váš den volno také oddávající, nebo farář. Zda je volno na místě, kde se chcete nechat oddat. Dále je datum a místo potřebné pro výběr cateringu nebo restaurace kde proběhne hostina. To všechno jistě víte.

Dekorace, šperky a oblečení
Když vyberete místo, jistě jej budete chtít vyzdobit. Každá svatba má několik barev, do kterých se ladí všechno ostatní. Další, co je potřeba zařídit, jsou samozřejmě prstýnky. Šaty pro nevěstu a oblek pro ženicha. Každá žena jistě snila o tomto velkém dnu, kdy na sobě bude mít nádherné princeznovské šaty. A vy budete v perfektním obleku, který z vás udělá Jamese Bonda. Tak schválně, napadne vás, co tomu chybí?

Cesta k oltáři
Řekli jsme si pár tradičních věcí, které ke svatbě patří. Cesta k oltáři, tu kterou už podnikáte před rodinou a na jejímž konci si řeknete ANO, je ta nejdůležitější. Předchází jí ale příjezd nevěsty a ženicha. Napadlo vás, zařadit do svého dne opravdu monumentální příjezd v nádherném luxusním autě? Věříme, že ano. A pokud ne, tak teď už ano. Plzeňská půjčovna luxusních aut nabízí třeba nové BMW X7 40 XD které je podle nás na svatbu naprosto geniální. V nabídce je ale spoustu dalších krásných vozů. Stačí si jen vybrat. Tak co, rozjedete to ve velkém?
BMWm.jpg

Odpovědět

Zpět na „News Room“