Jelikož jsme koupili barák kde je příjezdovka po hlíně/ šutrech z kopce a v zimě se to nebude nijak extrémě udržovat, tak něco 4x4
požadavky:
-4x4 ( klidně haldex a podobný), nechci ale offa na rámu s redukcema a závěrkama. Takže zvedlej kombík/malý SUV, aby z toho byl výhled
-na 99% chci benzín, klidně malej. Auto bude sloužit na strkačky po okolí (do 25km), na dálky máme Espace, pro radost mám jiný auto.
Netřeba aby to bylo extra džihádlo, mělo by to umět jet dálniční limit a mělo by se dát vevnitř při týhle rychlosti mluvit normálním hlasem... Rozvorávání zasněžený louky už mě přešlo a prostě foukanej dvoulitr je pro ní zbytečnej
- manuální přževodovka. Automaty bytostně nesnáším
- nějaká bezpečnost- 2pytle plus, abs, servo. Bude s tím jezdit s malou, isofix výhodou...
- klima, okna v ele a podobný kraviny potěší
- mělo by to být blbuvzdorný, otěruvzdorný a obrubníkuvzdorný (otočit klíčkem a jet a ne jako u Alfiny když musím hlídat 10 budíků a při hnutí ručičky oleje včas reagovat a předcházet vylágrování

-mělo by to být 3/5dv ( ne sedan), protože určitě časem přibude slintající pes
Cenová představa +/-60t ? kdyby byla nějaká lákavá nabídka, asi by šlo přitlačit
Napadlo mě
Honda HR-V
Tojka Rav4
Subaru Legacy/Impreza/Forestr ( ten se mi líbí nejvíc, ale v týhle ceně?)
Někdo nějakej nápad? Kdyby to bylo italský, bylo by to srdci bližší než rýže, ale na 156 Crosswagona nemám