Colt 1988-1992
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Colt 1988-1992
Cus lidi co rikate na tohle auto chtel bych si ho poridit jak je to s poruchovosti jakej agregat vzit a jake jizdni vlastnosti a vybavu to ma.Dik.Mel ho Laconi.
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: Colt 1988-1992
No mam zkusenost jen s 1.8 GTi a ten motor mel najeto pouze 10 000km...takze o spolehlivosti nevim temer nic. Ale kdyz sem v tom sedel bylo to jako v Schikanzenu 

VW PASSAT B5
Fiesta: v Schikanzenu nebo ve skanzenu 

Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
mám takovej pocit, že jako řidič bys neměl džet ani jedno 

Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
No já sem to auto měl a koupil sem zase Lancera což je to samý jako Colt jen s kufrem a 4 dveřma takže kdybych s nim nebyl spokojenej tak bych se už k němu nevracel. To auto se mi líbilo jak zvenčí tak uvnitř interiér mi připadal perfektní, královsky místa i když měřim 2 metry, neměl sem jedinou výtku. Měl sem 1.5 Glxi, najeto asi 120000 a motor šlapal krásně, sice ve vyšších otáčkách byl hlučnější ale bylo to celkem svižný vozítko. Dalo se jezdit za málo ale když tomu člověk naložil tak si to nějakej ten benál bralo. Co se týče poruch tak sem jich moc neměl, problém tohohle typu je že občas odejde ŘJ což se mi stalo ale jinak se opravy zaměřovaly na běžný úkony který se dělaj u každýho jinýho auta, jinak sem do toho lil jen benál. Jednou sem měnil ložisko a jednou prosakoval spojkovej váleček kterej sem sehnal an vrakáči za 500 jinak na to auto celkově nemůžu říct křivý slovo
Abych nechválil tak nevýhou je jen to že to má menší kufr ale je to hatch tak na tom moc nezáleží, rychle se špiní zadní okno a na zadních sedačkách je málo místa ale to sou prkotiny, jinak super auto

Abych nechválil tak nevýhou je jen to že to má menší kufr ale je to hatch tak na tom moc nezáleží, rychle se špiní zadní okno a na zadních sedačkách je málo místa ale to sou prkotiny, jinak super auto

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
me se ten tvuj strasne libi hlavne ty kola no a u jinak vzdyt jsi Laconi koupil golfa ne dvojkoveho co jsi s nim udelal?Jo a jinak dik zes napsal ja do toho auta pujdu ja mam rad japonce na ne si nemuzu stezovat hlavne jsem slysel ze tohle auto chce koupit s malo km najetyma ze kdyz je jich moc tak se toi sere.Ale nevim co je pravda.
Ten Lancer co mám teď má 200000km tak uvidim co se začne srátMirek999 píše:me se ten tvuj strasne libi hlavne ty kola no a u jinak vzdyt jsi Laconi koupil golfa ne dvojkoveho co jsi s nim udelal?Jo a jinak dik zes napsal ja do toho auta pujdu ja mam rad japonce na ne si nemuzu stezovat hlavne jsem slysel ze tohle auto chce koupit s malo km najetyma ze kdyz je jich moc tak se toi sere.Ale nevim co je pravda.

v tom případě je moje Acco se 450tis km již po několikáté smrti...mitch píše:Tak to pak napis co se sere.....kdyz sem ja hledal auto tak sem se dozvedel (od ehm jakoby tchyne-coz nejlip vystihuje pribuzenskej vztah), že 130t km je motor před smrtítak bacha
![]()
![]()
![]()
Pak sem sehnal corollu se 160

...jen jsem si toho jaksi doposud nevšiml

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Tak nektery lidi maj taky vickrat mozkovou mrtvici nebo infarkt a zijou....Idaho píše:v tom případě je moje Acco se 450tis km již po několikáté smrti...mitch píše:Tak to pak napis co se sere.....kdyz sem ja hledal auto tak sem se dozvedel (od ehm jakoby tchyne-coz nejlip vystihuje pribuzenskej vztah), že 130t km je motor před smrtítak bacha
![]()
![]()
![]()
Pak sem sehnal corollu se 160![]()
...jen jsem si toho jaksi doposud nevšiml
Já měl 8mi ventila ten měl 84 koní a nedal sem s tim skoro nikohoMirek999 píše:docela pekny ale jede to pekne ne kdyz to ma 90koni tak male auto daval jsi z nekym sprint?A koho jsi s tim naplacal na holou

S Mildovou Nexií sem byl nastejno, Wildovo fáčko jen taktak a Golfa III 1.6 kolegy Etiena sem porazil na hlavu

Ale měl sem ta 16" kola takže to moc nejelo