Ford transit
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Ford transit
rok 2003 , tdi 75koní , máte s tím někdo zkušenosti . Mám jednoho vyhlídnutýho v německu a chci pro něj jet , jen nevim jak je na tom se spolehlivostí atd.
Re: Ford transit
to je ten 2.0 tdi ne ? my ten 2 litr máme ve firmě a jezdím s ním denně ...
Fiat punto f kabru 1.2
jo to je on , jak to jezdí ? neni to moc líný ? sere se něco ?
tak záleží jak bys jezdil plnej ,ale já jsem s tím spokojenej ... jede to fakt pěkně na to že to je 2.0 má to sice trošku delší převod ,ale akcelerace je dobrá ... po dálnici to jede v pohodě 130 ... a max sem s toho dostal 160 ... jinak zatím 20 tis. km co sem s tím najel tak bezproblému ... jen nám to teď na diagnostice vyhodilo chybu plnění ...a tak se vyměnil jen takovej snímač a je to zase ok ...
Fiat punto f kabru 1.2
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
není to dodávka na sprinty, ale Transitem nic nepokazíš..pokud nebude mít nějakej problém...Není problém na něm najet solidním provozem přes 600 000km
VW PASSAT B5
no jezdit s naloženým se moc nebude,potřebuju na ježdění po městě , semtam nějaká ta dálková(3 chlapi a svářečka v kufru) takže myslím , že to bude stačit , navíc jsem narazil na kousek , celej prosklenej , 6 míst a má najeto 70tis , takže na tranzita novy auto. Teď už jen prodat co nejrychlej opla combo tour a jedu pro něj .
tak mám v německu zamluvenýho jednoho v super výbavě a s tím silnějším motorem 86 koní , tak jsem zvědavej. V neděli v noci bych pro něj měl jet.
klimu ,radio na cd, autotelefon s HF, tažný , tmavý skla , abs ,
tak tažný nemám ,ale mám kůžu,protiprokluz,vyhřívaný přední skolo, parkovací čidlaNick píše:klimu ,radio na cd, autotelefon s HF, tažný , tmavý skla , abs ,

Fiat punto f kabru 1.2
jj, 86 koní , a hlavně to má klimu , cenofka byla taky super a 58 najeto 

jo , dát na to nějaký elektrony , centrál na dálku a najezdit co nejvíc kiláků s co nejmenšíma investicema.
me nejoblibenejsi auto, ikdyz jedu nakoupit treba jen novou mouse pro nejakeho zamestnance. A to mame na firme 7fordu od stareho focuse az po mesic stare mondeo 2L 96kW ghia(nebo kolik to ma...). Proste jezdim trandakem
Mame skrinak, ale bez klimy, nejak to sef nevosefoval, takze v lete v te male kabine docela sauna
A kdyz jedem treba plne nalozeny na veletrh(ca 3,2t komplet) tak neni problem +/-140trvale 150mu jeste nevadi.
Najeto 58tis
Zacinal jsem na starem, rok 92 a bez problemu cca 100tis najel jsem.
Dobra koupe
Mame skrinak, ale bez klimy, nejak to sef nevosefoval, takze v lete v te male kabine docela sauna

A kdyz jedem treba plne nalozeny na veletrh(ca 3,2t komplet) tak neni problem +/-140trvale 150mu jeste nevadi.
Najeto 58tis
Zacinal jsem na starem, rok 92 a bez problemu cca 100tis najel jsem.
Dobra koupe