golf 4 4motion rada?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
golf 4 4motion rada?
je pohon 4x4 stálý nebo se realizuje pomocí haldexky?příp. nějaký reference na toto?
Re: golf 4 4motion rada?
je tam haldex,kterej sepne vždy,když to nejíň čekáš... lidi co znam a maj to,tak na to furt nadávaj
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Na kvalitu paliva jsou citlivý všechny moderní diesly.Možná starý 90PS TDI by mohlo bejt v tomhle smyslu lepší ale ani to asi neznamená že by jezdilo dlouho na friťák nebo tak něcochico píše:díky za info ještě mám dotaz trpí některý z tdi motorů co se do toho dávaj nějak nebo je náchylnější na kvalitu paliva???

ty vole chlape, vždyť to žere 4-5,5 l, záleží, jak s tím jedeš a při dnešních cenách nafty se ti to tam skoro nevyplatí přelejvat...to maximálně tak mixuj v létě, ale v zimě neechico píše:díky za info ještě mám dotaz trpí některý z tdi motorů co se do toho dávaj nějak nebo je náchylnější na kvalitu paliva???

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jde to softem ošetřit.......pak to jede furt 50/50BALI píše:je tam haldex,kterej sepne vždy,když to nejíň čekáš... lidi co znam a maj to,tak na to furt nadávaj

...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
no to ale to pak nic nevydrží ne??? pokud máš zkušenosti s tímto sem s nimaStiloman píše:jde to softem ošetřit.......pak to jede furt 50/50BALI píše:je tam haldex,kterej sepne vždy,když to nejíň čekáš... lidi co znam a maj to,tak na to furt nadávaj

zas až tak hodně citlivý to neni ale v podstatě jo... já jsem s tim ještě nejel,ale znám 2 co to mají (jeden v B5 a druhej v T5) a furt na haldex nadávaj... najdi si tady uživatele mvolesko -ten má GIV 4motion a určo ti poradíchico píše:nikde jsem se nezminoval že chci jet na olej ptám se proto aby to vzalo prumernou kvalitu nafty a nemusel tankovat pouze shel w power diesel ....a ještě dá se něco dělat s tou haldexkou? mi neříkej že když to klouzně na vodě v zatáčce tak sepne a jedu do škarpy.......
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Bali kdybys nekecal hovadiny, v nevim jak v T5 ale v B5 haldex neni.. a to že to sepne a jdeš do škarpy celkem srandovní názor, právě že je to dobře řízenej systém a do smyku se s tim jen tak nedostaneš.. na Haldex sem slyšel nadávat jenom lidi co nemůžou vyjet v zimě na chalupuBALI píše:zas až tak hodně citlivý to neni ale v podstatě jo... já jsem s tim ještě nejel,ale znám 2 co to mají (jeden v B5 a druhej v T5) a furt na haldex nadávaj... najdi si tady uživatele mvolesko -ten má GIV 4motion a určo ti poradíchico píše:nikde jsem se nezminoval že chci jet na olej ptám se proto aby to vzalo prumernou kvalitu nafty a nemusel tankovat pouze shel w power diesel ....a ještě dá se něco dělat s tou haldexkou? mi neříkej že když to klouzně na vodě v zatáčce tak sepne a jedu do škarpy.......
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jo a naftu jakoukoliv
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Fazoláku v b5,5 je u 4motion haldex, ne?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
B5 a B5.5 ma torsen jak audi spousta hloupejch lidi si mysli ze ne nevim proc 
jinak haldex mam a max spokojenost, jeste me do skarpy neposlal

no s tou škarpou to bylo nadnesenémvolesko píše:B5 a B5.5 ma torsen jak audi spousta hloupejch lidi si mysli ze ne nevim proc

známej to má v G4 Tdi PD 150koní,jiný vstřiky,jiný turbo,velkej IC,chip +-200koní a má to tak,že když jede ESP,tak to běží podle fabriky a když to vypne,tak 50/50chico píše:no to ale to pak nic nevydrží ne??? pokud máš zkušenosti s tímto sem s nimaStiloman píše:jde to softem ošetřit.......pak to jede furt 50/50BALI píše:je tam haldex,kterej sepne vždy,když to nejíň čekáš... lidi co znam a maj to,tak na to furt nadávaj

drží to v poho.
je to soft,co fabrika použila do golfa na rallye
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
jeste bys nas mohl poucit co tam ma misto ARL vstriku a ARL ic ??Stiloman píše:známej to má v G4 Tdi PD 150koní,jiný vstřiky,jiný turbo,velkej IC,chip +-200koní a má to tak,že když jede ESP,tak to běží podle fabriky a když to vypne,tak 50/50chico píše:no to ale to pak nic nevydrží ne??? pokud máš zkušenosti s tímto sem s nimaStiloman píše: jde to softem ošetřit.......pak to jede furt 50/50![]()
drží to v poho.
je to soft,co fabrika použila do golfa na rallye
hmm tka to te zklamu ale tyhle trysky nejsou do tdi150 respektive tyhle trysky nejsou vubec do TDI PDStiloman píše:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... _Stores_IT

- Tommy-cupra
200ps mam i bez vetsiho ic a vstriku, jinak ten soft na haldex muze byt dobrej,ale stoji to celkem dost a nikdo nevim jak dlouho pak haldex vydrzi,jinak mam taky 150ps PD ve 4 motionu a spokojenost,je to jen o zvyku,i na okruhu se s tim da jezdit perfektne
SEAT LEON CUPRA
mužeš pls popsat jako to je myšleno ...je to jen o zvyku...? to jako že tam musíš s nečím počítat nebo jen že to prostě je něco mezi předokolkou a 4 kolkou?Tommy-cupra píše:200ps mam i bez vetsiho ic a vstriku, jinak ten soft na haldex muze byt dobrej,ale stoji to celkem dost a nikdo nevim jak dlouho pak haldex vydrzi,jinak mam taky 150ps PD ve 4 motionu a spokojenost,je to jen o zvyku,i na okruhu se s tim da jezdit perfektne

- Tommy-cupra
nevim jak ti to mam popsat,za normalni jizdy ti to prijde jako normalni ctyrkolka,proste to jede jako po kolejich,na mokru se musis hodne snazit aby jsi to utrhnul, ja to utrhnul jen na okruhu,jinak nikdy,to jak nekdo tvrdi ze se auto treba dostane do smyku a najednou te kopne haldex neni pravda,me se to nikdy nestalo. Na okruhu v moste kdyz chcalo jako krava to drezelo dokonale.
SEAT LEON CUPRA
jj drzi to jak po kolejich, pokud mas dostatek vykonu je auto neutralni auz lehce pretacive, pokud jedes na hrabici smyku ve vyssich rychlsotech je to spis nedotacivy, jinak obcas je v zatacce cejtit jak sepne haldex, ale rozodne to enni ze by ti ustrelil zadek
Tommy-cupra píše:nevim jak ti to mam popsat,za normalni jizdy ti to prijde jako normalni ctyrkolka,proste to jede jako po kolejich,na mokru se musis hodne snazit aby jsi to utrhnul, ja to utrhnul jen na okruhu,jinak nikdy,to jak nekdo tvrdi ze se auto treba dostane do smyku a najednou te kopne haldex neni pravda,me se to nikdy nestalo. Na okruhu v moste kdyz chcalo jako krava to drezelo dokonale.
jo popsal jsi to dobře moc dík