Zdravim,
rad bych si poridil golfika 1 gticko 1.6 81kW(nevim jestli se davali 1.8 i do 1.rady..ale stejne bych chtel 1.6ku), ne v nakym hroznym stavu do 15000?
Nasel jsem u nas (v cr) zatim jen 1 inzerat s fotkou a to
http://online.annonce.cz/ah2ol/ah2ol/Pu ... d=28975605#
je to bazar, takze nevim jestli to ma vubec smysl se tam jet podivat.
Z fotek co tam jsou asi moc poznat nejde ale me se napohled libi.
Da se takovyhle auto kdyztak privezt + prihlasit s cizyny (vsechno potrebny aby se snim dalo jezdit u nas) v ne zas hroznym stavu do tech15?
Pripadne zakolik by se dal poridit. Dik
golf 1 gti?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
-
- Kontaktovat uživatele:
promin ze nevim za kolik se da privezt...Žigi píše:V cyzyněti k tomu daj ještě mp3 rádio a RSL kola..jen jeď...
sorry...ale požadavky lidí...někdy to je síla.
hmm...Laconi píše:Na čistokrevný GTi za 15000,- asi rovnou zapomeň pokud chceš aby trošku vypadalo Wink

nemuselo by to bejt ani original gticko..na tom nejak netrvam..ale libylo se mi tam mit tu 1.6 81kW..
za kolik by se dal poridit netusis?
GTI bude stát 30+ když to bude auto. Ne kus šrotu.
Kdo do golfa dá motor z GTI, rázem to začne většinou vydávat za GTI, takže cena stejná.
www.ebay.de
www.mobile.de
www.autoscout.de
dej si golfa a uvidíš.
+ nějak přihlásit.
P.S.: sorry,ale já fakt musím....cizina...líbit.....a spousta dalšího.
Kdo do golfa dá motor z GTI, rázem to začne většinou vydávat za GTI, takže cena stejná.
www.ebay.de
www.mobile.de
www.autoscout.de
dej si golfa a uvidíš.
+ nějak přihlásit.
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
-
- Kontaktovat uživatele:
no a slo to i bez ironieŽigi píše:GTI bude stát 30+ když to bude auto. Ne kus šrotu.
www.ebay.de
www.mobile.de
www.autoscout.de
dej si golfa a uvidíš.
+ nějak přihlásit.

Jo šlo...ale když je problém že to tady je takovejch dotazů plný.
Někdo hledá auto...tak musí stát max 10 000 kč...přinejlepším pořádná legenda..
a kdo prodává auto..tak zase je o 50 procent vejš než je cena trhu..a to na tom má tjůnink. soráč.odnesl jsi to za ně ty
GTi neseženeš. Když,bude to past na prachy. Na ebay choděj zajímavý cultíky, za dobrý peníze...a výměna motoru na 1,8 16v je ideál:D
a kdo prodává auto..tak zase je o 50 procent vejš než je cena trhu..a to na tom má tjůnink. soráč.odnesl jsi to za ně ty

GTi neseženeš. Když,bude to past na prachy. Na ebay choděj zajímavý cultíky, za dobrý peníze...a výměna motoru na 1,8 16v je ideál:D
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
-
- Kontaktovat uživatele:
jj chapu..zkusim se podivat...vymenu motoru bych nezvlad protoze tomu nerozumim..to by tu pak bylo o hodne vic topicu, kde bych toho odnasel tolik, ze bych to nepobralŽigi píše:Jo šlo...ale když je problém že to tady je takovejch dotazů plný.
a kdo prodává auto..tak zase je o 50 procent vejš než je cena trhu..a to na tom má tjůnink. soráč.odnesl jsi to za ně ty![]()