Uvažuju o koupi tohoto modelu.
Je to pozink ?
V globálu motory MAZDA - bát se toho ? žere to časem olej ?
Na co si dát pozor? Nějaké specifické vady tohoto modelu ?
info o MAZDA 323F BJ rok 2000 nahoru
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
info o MAZDA 323F BJ rok 2000 nahoru
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
....mám Mazdu 323F BJ 1.5,r.v.2000 naj asi 105 tis.Km......spotřeba na dálky okolo 6 l,po městě do 8 l,......koupil jsem to náhodou,aniž bych tušil,že takové auto existuje,mám ho teď rok a vůbec té koupě nelituju,zatím jsem koupil jen přední destičky(740.-Kč),jinak jsem díly nepotřeboval,ale vše se dá koupit v origo nebo z druhovýroby,.........je to opravdu solidní auto........co jsem tak dočetl,tak specifickou závadou bývají zvlněné kotouče(já zatím nemám),jinak myslím,že bez závad,když tak se ptej,odpovím.........
Mám '98 1.5 a auto šlape jak má. Problémy jsou se stabilizátorama a odešlo nějaký čidlo vstřikování (pěkně drahá záležitost ale v servisu čuměli jak to je možný, takže mám pochybnosti o ujetých km). Origo servis je cenově srovnatelnej s evropskou konkurencí. Problém nastává u dílů z druhovýroby, ty jsou o proti dílům na škodovky o dost dražší. Známej má '02 1.6 a ta jede o poznání líp. Jinak u obou motorů je výborná spotřeba. Rekord máme do Chorvatska pod 6l. Jinak do 7litrů i v zimě.
Motoru se rozhodně neboj tyhle 1.5 jsou držáky.
Pozink?! Ty asi hodně pochybuješ o Japoncích.
Mohl bys dát další info jako rok, původ a hlavně tu cenu pokud to není tajný
Motoru se rozhodně neboj tyhle 1.5 jsou držáky.
Pozink?! Ty asi hodně pochybuješ o Japoncích.
Mohl bys dát další info jako rok, původ a hlavně tu cenu pokud to není tajný
škoda 100, 125-mrtě prdel -> mazda 323F BJ 1.5-ideál -> mitsubishi colt 1.3-hezký ale líný -> ???