Dee1032 píše:Jo a tím že to někam pošleš jsem nemyslela to že ve 160 potkáš strom... Ale třeba nezvládneš řízení a napálíš to do nejbližší překážky "klasika"
A jak ty víš že to někam napálí ? Jak tady poslední dobou sleduju tvoje velice inteligentní příspěvky, tak mi připadá že seš dokonalá jak Matka Tereza a řídíš minimálně jak Ari Vatanen, já mam taky řidičák půl roku, auto který nemá zrovna nejmín koní ( i když je líný ) ale eště se mi NIKDY nestala situace že by rozhodla náhoda o tom jestli to pošlu někam do auta, příkopu, sloupu atd. a že kdykoli bylo mokro, nebo i sucho tak to dost často někam zkusim poslat bokem a pomalu zrovna moc nejezdim hlavně ty první dva měsíce, tak nevim jak můžeš někomu psát že se roseká at si koupí něco levnýho třeba Golfa, nebo Feldu, někdy se fakt zamysli nad těma sračkama co tu píšeš a tim zdaleka nemyslim jenom todle téma
tak nevim, čemu, se mám smát dřív
Začni u sebe
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Sry že vytahuju starý tema ale musim se pochlubit
auto je doma a je to Passat 01 B5.5 tedy... Vínová metla a 1.9TDI 96KW .. Papiry budou cca za tejden se těším jak malej ( néé že bych byl velkej ) Fotos nemam zatím.. Tet se mi ven nechce a zejtra stím jede tata na 3dny do Francie takže foto až přijede.. Jestli teda chcete foto
Trhyy píše:
A jak ty víš že to někam napálí ? Jak tady poslední dobou sleduju tvoje velice inteligentní příspěvky, tak mi připadá že seš dokonalá jak Matka Tereza a řídíš minimálně jak Ari Vatanen, já mam taky řidičák půl roku, auto který nemá zrovna nejmín koní ( i když je líný ) ale eště se mi NIKDY nestala situace že by rozhodla náhoda o tom jestli to pošlu někam do auta, příkopu, sloupu atd. a že kdykoli bylo mokro, nebo i sucho tak to dost často někam zkusim poslat bokem a pomalu zrovna moc nejezdim hlavně ty první dva měsíce, tak nevim jak můžeš někomu psát že se roseká at si koupí něco levnýho třeba Golfa, nebo Feldu, někdy se fakt zamysli nad těma sračkama co tu píšeš a tim zdaleka nemyslim jenom todle téma
tak nevim, čemu, se mám smát dřív
Začni u sebe
Mně občas nedojde, že v noči semafory blikaj oranžově a říkám si, že tu oranžovou ještě stihnu
qwer píše:Sry že vytahuju starý tema ale musim se pochlubit
auto je doma a je to Passat 01 B5.5 tedy... Vínová metla a 1.9TDI 96KW .. Papiry budou cca za tejden se těším jak malej ( néé že bych byl velkej ) Fotos nemam zatím.. Tet se mi ven nechce a zejtra stím jede tata na 3dny do Francie takže foto až přijede.. Jestli teda chcete foto
qwer píše:Sry že vytahuju starý tema ale musim se pochlubit
Kde se da sehnat tento passat do 30000?
Jo to nevim
Trošku jsem přeskočil auto na začátek..
Jinak táta spokojenej s jízdou.. Prej v pohodě 6tku mužeš dát třeba při 100km/h a přidáš a táhne..
a cesta Praha - Paříž ( cca 1100km) na jednu plnou nádrž (62L) a věřím tomu ,že to táta nešetřil
už chci kua řidičák
Tak...me ceka to same co tebe mam 45 tis. kč,ridicak asi tyden,zatim jsem ridil jen Getze moji pritelkyne z Kladna do Prahy 4. Chtel bych neco s rozumnou pojistkou,a spotrebou,ponevadz rodicovska prizen je uz nulova,tak si budu platit vse sam.A rozhoduju se mezi Lagunou a Vectrou od 1996 (proste ta novejsi uz) .... tak co myslite vy?