Malé auto do města
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Malé auto do města
SubTera: Díky za info, ale je to spíše výhledová záležitost (tak za 2-3 měsíce).
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
To cuore není špatná volba..
malá docela svižná krabička.. poctivá jako staré Toyoty, trošku hnily lemy.
Corsa B - Oply máš, tak víš co to obnáši.. jen je třeba hlídat shnilé nosníky pod pedály
Nebo Peugeot 106 nejlíp 1.1 taky jedno z blbuvzdornějších a spolehlivých aut. ty poslední měly i pozink.
Takových aut je docela dost na výběr, záleží co je pro tebe nejdůležitějším faktorem při výběru.
Ve všech třech jsem jezdil. a asi nepohodlnější a nejsvižnější byl ten pežotek...
(ten uměl jezdit i pod 5l, ale na dálnici uměl jet až za poslední čísla na rychloměru
)

Corsa B - Oply máš, tak víš co to obnáši.. jen je třeba hlídat shnilé nosníky pod pedály
Nebo Peugeot 106 nejlíp 1.1 taky jedno z blbuvzdornějších a spolehlivých aut. ty poslední měly i pozink.
Takových aut je docela dost na výběr, záleží co je pro tebe nejdůležitějším faktorem při výběru.
Ve všech třech jsem jezdil. a asi nepohodlnější a nejsvižnější byl ten pežotek...

Soob 900NG B204l 136kw (zatím)
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejdůležitější je v tomto výběru fakt, abych to auto nezačal mít rád a nesypal do něj zbytečně moc peněz + levný provoz + levná pořizovací cena.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
prodam ti fiat cinwuecento 900 jen neni zaplacene eko, a je treba udelat tesneni pod hlavou. STK na rok. koroze jen povrchovka na lemu a dverich spolujezdce. jsou nove predni brzdy (brembo a textar) novy stred vyfuku s vlnovcem, nova predni ramena, nove svicky NGK. za 3tis 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- LiberaleMiguel2
tak to chce nějaký ten Hyundaim.artty píše:Nejdůležitější je v tomto výběru fakt, abych to auto nezačal mít rád a nesypal do něj zbytečně moc peněz + levný provoz + levná pořizovací cena.

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Jak píše Juraj Pětistovku(cinque) a nebo to Cuore To jsou auta které si asi moc nezamiluješ
to jsou prostě krabičky.. kde nic tu volant a sedačka.. a motory s obsahem menší než litr.

Soob 900NG B204l 136kw (zatím)
- LiberaleMiguel2
nebo Twingo, podezřele moc je jich růžových, do toho se zamilovat nejde
ale ejzdit s tím je celkem sranda
jezdil jsem s tím za lehce přes 5l po městě. A je to vevnitř překvapivě prostorné 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)