taky jsem jí jednou zvenku vidělAlessio píše:impreza je dobra fakt

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
taky jsem jí jednou zvenku vidělAlessio píše:impreza je dobra fakt
to je co za rocnik ? za 4000 liber ? ..... tolik zaplatis jen za dobry motor a prevodovkuAlfoun píše:Tech 250tis. jsem uvedl jako maximum. Nechci taky s prvni investici utratit vsechny prachy.Pak by mi doopravdy nezbylo ani na benzin.
Z mistni inzerce.
Subaru Impreza Turbo WRX Sti,4000 liber
Ono to asi cistokrevny Sti nebude,ale balsi tady nabizi Subaru WRX turbo,290+bhp,rok 1996,za 3800 liber...tomoking píše:to je co za rocnik ? za 4000 liber ? ..... tolik zaplatis jen za dobry motor a prevodovkuAlfoun píše:Tech 250tis. jsem uvedl jako maximum. Nechci taky s prvni investici utratit vsechny prachy.Pak by mi doopravdy nezbylo ani na benzin.
Z mistni inzerce.
Subaru Impreza Turbo WRX Sti,4000 liber
Hlavně ten náfuk a volantEiffel píše:taky jsem jí jednou zvenku vidělAlessio píše:impreza je dobra fakt
Tak co uz jsi neco zjistilMirda píše:V Anglii se pojistka taky počítá na stáří vozu...se ti zeptám a písnu ceny...Alfoun píše:Tak to presne nevim..Na netu mi to nikde nereknou.Budu se muset zajit zeptat primo do pojistovny....tojebordel píše:2litr 800liber...
a do 2.0L 2.5L 3.0L+ ?
A víš ty co ? Angláni mají nahusto nasázený v bazarech importy z JPN, takže pan Alfoun by si zcela bez problémů mohl koupit JZA-70, kde má 280 koní, cena bude stejná jako MA-70 a přitom všem okolo bude nakopávat prdele a o potenciálu motoru ani nemluvím.Idaho píše:ritchmo a no za ty peníze bude hodne poladená i supraale uvažuiju tak že koupí do 6é tis auto který kompletne zrenovuje a at je to supra nebo SXko tak mu zbyde na další ladění max 30tis ( předpokládám že při go už použije kované vnitřnoesti a pár dalších fjůčůrek..
Ftočko kup, aspoň budeš až se vrátíš do Čr první kdo tady s ní jezdíAlfoun píše:Co porad mate s tema suprama?? Ze by to byl takovej good car??![]()
Jinak japoncu tu maj mraky. Hlavne divne osklivy FTOcka
.... se mu vubec nedivimŠubi píše:už zase začíná s ImprezouRitchma píše:Tak za 250tisíc by byla ta S13 už hodně poladěná. Jinak já mít ty peníze, tak bych šel do imprezy. Je to takový moje vysněný autíčko
U nas prvni...Tady nejspis posledniTrhyy píše:Ftočko kup, aspoň budeš až se vrátíš do Čr první kdo tady s ní jezdíAlfoun píše:Co porad mate s tema suprama?? Ze by to byl takovej good car??![]()
Hele, když bys náhodou začal tu trojkovou Supru zvažovat, tak tu mám pro tebe már argumentů pro případ, že bys koupil tu JZA-70:Alfoun píše:Co porad mate s tema suprama?? Ze by to byl takovej good car??![]()
No jo ale já s ní ani nikdy nejel a ani mě s ní nikdy nikdo nesveztomoking píše:.... se mu vubec nedivimŠubi píše:už zase začíná s ImprezouRitchma píše:Tak za 250tisíc by byla ta S13 už hodně poladěná. Jinak já mít ty peníze, tak bych šel do imprezy. Je to takový moje vysněný autíčko