názory na Fiat Punto GT
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Michal Puš
- Kontaktovat uživatele:
názory na Fiat Punto GT
Cntěl bych slyšet názory a hodnocení Fiat Punto GT???? poraďte pleas.. Spotřeba,spolehlivost.... Děkuji
Peugeot 106 1,2i prodán
Peugeot 106 rally 16V 87KW zatím....
Re: názory na Fiat Punto GT
a co zkusit fiat club? 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Spotreba vysoka a spolehlivost spatna, odpovidajici predchozimu nehezkemu 10ti letemu uzivani.
S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
ex Yellow Punto GT 2.0 16VT & 20VT
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
ex Yellow Punto GT 2.0 16VT & 20VT
neasiPhoB píše:Spotreba vysoka a spolehlivost spatna, odpovidajici predchozimu nehezkemu 10ti letemu uzivani.

- Michal Puš
- Kontaktovat uživatele:
Ta tvá je na prodej né?? jo a jak je to teda????reproboy píše:neasiPhoB píše:Spotreba vysoka a spolehlivost spatna, odpovidajici predchozimu nehezkemu 10ti letemu uzivani.

Peugeot 106 1,2i prodán
ja nic neprodavam. Kdyz si kupujes instantni tryskac typu GT, tak si to auto nemuzes koupit a ptat se kolik to zere. Ja ti tady napisu 8-25Michal Puš píše:Ta tvá je na prodej né?? jo a jak je to teda????reproboy píše:neasiPhoB píše:Spotreba vysoka a spolehlivost spatna, odpovidajici predchozimu nehezkemu 10ti letemu uzivani.

no stačí se podívat na zkusenosti majitwlu tehle ( a dalších generací ) aby sji si udela představu o spoelhlivosti tohohle vozu..
Punto jsme mel ( nejdříve normál - obyč punto - nové, pozdeji jsme jezdil s GT cca 5týdnu a na to že sem to mel pujceno do prvního majitele s cca 30tis najeto tak se to sralo snad jeste více než to "obyč" ).
Děsne sem se nasmál když sem si prven do Gt sedl, ujel cca 5km a cítím smrad. hned sesáhl na středovej panel a říkám majiteli "taky se ti to tam hřeje.." on !..jo už sem to mel 7x na reklamaci ale pokaždý to bylo něco jiného, přesto se to hřeje dál .." a já na to "...to máš výdrž já to vzdal při páté reklamaci.. on ten skrat stejně kolem 40-50tis km tak nejak sám ustane až si ta lektrika sedne.." ( pozn. to jsou slova servisáka od firmy Ricardo Fiat Plzen
)...
Punto jsme mel ( nejdříve normál - obyč punto - nové, pozdeji jsme jezdil s GT cca 5týdnu a na to že sem to mel pujceno do prvního majitele s cca 30tis najeto tak se to sralo snad jeste více než to "obyč" ).
Děsne sem se nasmál když sem si prven do Gt sedl, ujel cca 5km a cítím smrad. hned sesáhl na středovej panel a říkám majiteli "taky se ti to tam hřeje.." on !..jo už sem to mel 7x na reklamaci ale pokaždý to bylo něco jiného, přesto se to hřeje dál .." a já na to "...to máš výdrž já to vzdal při páté reklamaci.. on ten skrat stejně kolem 40-50tis km tak nejak sám ustane až si ta lektrika sedne.." ( pozn. to jsou slova servisáka od firmy Ricardo Fiat Plzen

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Když jsem se ve 22 letech rozhodoval, s jakým autem zažiju ten nejintenzivnější adrenalin, Fiat byla jasná volba

Když to jede, žere to... Když to opravdu jede, tak se to jednoho krásného, slunečného dne......posere

Když to jede, žere to... Když to opravdu jede, tak se to jednoho krásného, slunečného dne......posere

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
-
- Kontaktovat uživatele:
všechny instantní rakety se vzdycky sraly vic, nez jejich sockové nevýkonné verze. Punto GT je jedno z mala, ktere porad jezdi a hlavne porad dobre (koukni na gti golfy, polo g40, corrado g60, kolik jich jezdi) Takhle se to neda rict. Tohle auto si nemuze clovek koupit na spotrebu, nebo aby se svezl a jeste usettril, to pulka lidi nechape. A je pravda, ze v tech letech na to ty italove porad jeste sraliIdaho píše:no stačí se podívat na zkusenosti majitwlu tehle ( a dalších generací ) aby sji si udela představu o spoelhlivosti tohohle vozu..
Děsne sem se nasmál když sem si prven do Gt sedl, ujel cca 5km a cítím smrad. hned sesáhl na středovej panel a říkám majiteli "taky se ti to tam hřeje.." on !..jo už sem to mel 7x na reklamaci ale pokaždý to bylo něco jiného, přesto se to hřeje dál .." a já na to "...to máš výdrž já to vzdal při páté reklamaci.. on ten skrat stejně kolem 40-50tis km tak nejak sám ustane až si ta lektrika sedne.." ( pozn. to jsou slova servisáka od firmy Ricardo Fiat Plzen)...

nepochopil jsi co jsem psal.. to auto melo uplne stejné závady jako moje "socka" - a stěžuje si an to dodnes - nevystopovatelné výpadky elektřiyn, kdy běhá koem, auta hejbe kabelama aby mut chytlo, zkrat v elektrice za středovým panelem - jediné punto s ekterým jsem jezdil tonemělo v pořádku.reproboy píše:všechny instantní rakety se vzdycky sraly vic, nez jejich sockové nevýkonné verze. Punto GT je jedno z mala, ktere porad jezdi a hlavne porad dobre (koukni na gti golfy, polo g40, corrado g60, kolik jich jezdi) Takhle se to neda rict. Tohle auto si nemuze clovek koupit na spotrebu, nebo aby se svezl a jeste usettril, to pulka lidi nechape. A je pravda, ze v tech letech na to ty italove porad jeste sraliIdaho píše:no stačí se podívat na zkusenosti majitwlu tehle ( a dalších generací ) aby sji si udela představu o spoelhlivosti tohohle vozu..
Děsne sem se nasmál když sem si prven do Gt sedl, ujel cca 5km a cítím smrad. hned sesáhl na středovej panel a říkám majiteli "taky se ti to tam hřeje.." on !..jo už sem to mel 7x na reklamaci ale pokaždý to bylo něco jiného, přesto se to hřeje dál .." a já na to "...to máš výdrž já to vzdal při páté reklamaci.. on ten skrat stejně kolem 40-50tis km tak nejak sám ustane až si ta lektrika sedne.." ( pozn. to jsou slova servisáka od firmy Ricardo Fiat Plzen)...
Promin ale vypínače a relátka tam nebudou onic lepší než v "soc" verzi. Nemluvím o ramenou která se u soc verzre ohýbala už jen tím že clovek jezdil - s tímhle skutečne problémy neměl ale s tou elektrikou jsou tam problémy doposud - už u X-tého majitele..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
ja mam teda punto gt jen druhe a soc punto taky druhe + tata ma 1.7TD a mamka 1.1i a ani jedno z tohodle se mi nikdy nestalo, tak nevímIdaho píše:nepochopil jsi co jsem psal.. to auto melo uplne stejné závady jako moje "socka" - a stěžuje si an to dodnes - nevystopovatelné výpadky elektřiyn, kdy běhá koem, auta hejbe kabelama aby mut chytlo, zkrat v elektrice za středovým panelem - jediné punto s ekterým jsem jezdil tonemělo v pořádku.reproboy píše:všechny instantní rakety se vzdycky sraly vic, nez jejich sockové nevýkonné verze. Punto GT je jedno z mala, ktere porad jezdi a hlavne porad dobre (koukni na gti golfy, polo g40, corrado g60, kolik jich jezdi) Takhle se to neda rict. Tohle auto si nemuze clovek koupit na spotrebu, nebo aby se svezl a jeste usettril, to pulka lidi nechape. A je pravda, ze v tech letech na to ty italove porad jeste sraliIdaho píše:no stačí se podívat na zkusenosti majitwlu tehle ( a dalších generací ) aby sji si udela představu o spoelhlivosti tohohle vozu..
Promin ale vypínače a relátka tam nebudou onic lepší než v "soc" verzi. Nemluvím o ramenou která se u soc verzre ohýbala už jen tím že clovek jezdil - s tímhle skutečne problémy neměl ale s tou elektrikou jsou tam problémy doposud - už u X-tého majitele..

Sečteno, podtrženo
Každý majitel Fiata poskytuje svému vozu bydliště pouze přechodné. Trvalé je stále v servisu 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
to je zajímavéí, me origibnál ramena nevydržela ani 15tisreproboy píše:ja mam teda punto gt jen druhe a soc punto taky druhe + tata ma 1.7TD a mamka 1.1i a ani jedno z tohodle se mi nikdy nestalo, tak nevímIdaho píše:nepochopil jsi co jsem psal.. to auto melo uplne stejné závady jako moje "socka" - a stěžuje si an to dodnes - nevystopovatelné výpadky elektřiyn, kdy běhá koem, auta hejbe kabelama aby mut chytlo, zkrat v elektrice za středovým panelem - jediné punto s ekterým jsem jezdil tonemělo v pořádku.reproboy píše: všechny instantní rakety se vzdycky sraly vic, nez jejich sockové nevýkonné verze. Punto GT je jedno z mala, ktere porad jezdi a hlavne porad dobre (koukni na gti golfy, polo g40, corrado g60, kolik jich jezdi) Takhle se to neda rict. Tohle auto si nemuze clovek koupit na spotrebu, nebo aby se svezl a jeste usettril, to pulka lidi nechape. A je pravda, ze v tech letech na to ty italove porad jeste srali
Promin ale vypínače a relátka tam nebudou onic lepší než v "soc" verzi. Nemluvím o ramenou která se u soc verzre ohýbala už jen tím že clovek jezdil - s tímhle skutečne problémy neměl ale s tou elektrikou jsou tam problémy doposud - už u X-tého majitele..ramena se tezko ohnou kdyz jsou z litiny, punto nema naohybane plechy. Originaly vydrzi dost, starline 20000km max. To je taky hodne o servisu. Ale netvrdim, ze je punto bezchybne. I na dnesek je to ale pekne auto s levnymi nd i provozem. nemluvim o GT tam je to o necem jinem,.

me to samy rika mechanik od fordu, toyoty, vwIdaho píše:to je zajímavéí, me origibnál ramena nevydržela ani 15tisreproboy píše:ja mam teda punto gt jen druhe a soc punto taky druhe + tata ma 1.7TD a mamka 1.1i a ani jedno z tohodle se mi nikdy nestalo, tak nevímIdaho píše: nepochopil jsi co jsem psal.. to auto melo uplne stejné závady jako moje "socka" - a stěžuje si an to dodnes - nevystopovatelné výpadky elektřiyn, kdy běhá koem, auta hejbe kabelama aby mut chytlo, zkrat v elektrice za středovým panelem - jediné punto s ekterým jsem jezdil tonemělo v pořádku.
Promin ale vypínače a relátka tam nebudou onic lepší než v "soc" verzi. Nemluvím o ramenou která se u soc verzre ohýbala už jen tím že clovek jezdil - s tímhle skutečne problémy neměl ale s tou elektrikou jsou tam problémy doposud - už u X-tého majitele..ramena se tezko ohnou kdyz jsou z litiny, punto nema naohybane plechy. Originaly vydrzi dost, starline 20000km max. To je taky hodne o servisu. Ale netvrdim, ze je punto bezchybne. I na dnesek je to ale pekne auto s levnymi nd i provozem. nemluvim o GT tam je to o necem jinem,.
na druhé garančce si vsimli že je jedno ohnuté
tak nevím bud to byl šmejd z výroby nebo to proste nevydželo. Stačí když se zeptáš přímo servismanu z Fiata na nejich názor na punto ( včetne toho nového a grande
![]()
) a 90% z nich ti poví že by si to nekoupili ani kdyby na to meli .D