Robik píše:
Pokud vím tak v době kdy se dělalo 100NX ještě Renault nevlastnil Nissana tak co to meleš?
dobre, ale na tom, ze to je sracka to nic nemeni
Co tím chceš říct póvle
To neví ani on sám on sem vždycky píše ze zásady bez jakékoliv myšlenky
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
MarauderZ28 píše:já se obávám že auto který nemá ani 150 HP nemůže jet dobře, natož super
NX je lehké stovku udělá do 8sekund , přes 200to taky pojede. Myslím že to pojede dobře. Pokud s tím nebude chtít závodit apd tak na lítání po okreskách řekl bych super... nehleděna to že je tam SR20 tzn pasuje tam SR20T a s tím už se dá něco dělat... I když jak bylo zjištěno ani záměna sr20de za se20det není nejsnadnější...
A navíc každej není rozmaslnej jako ty
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
MarauderZ28 píše:já se obávám že auto který nemá ani 150 HP nemůže jet dobře, natož super
spíš není za tu cenu moc velký výběr,.,. já bych bral tu 240sx je to zadek a je to 2,4 ... když mu to bude málo vždy může oturbit,nebo swapovat za nějaký jiný motor, do te kastle už kde kdo nacpal od nisanu snad všecko co dělaj..