Nový mazel (Eclipse GSX,GS-T.....1996-1999)

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Kecem píše:Našel jsem novou oblast s GSX :) A to je Španělsko.Máte někdo zkušenosti s dovozem na takovou dálku?Ale US verze tam jsou moc drahé.Tak provedu restyling :shock: .
Takže nové spoilery + křidélko z US a nikdo nic nepozná. :wink:
né že bych chtěl nějak extra radit, ale možná pak budeš mít problém s přihlášením jako s autem ze španělska, tak si na to dej pozor...

Kecem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kecem »

Rudi píše:
Kecem píše:Našel jsem novou oblast s GSX :) A to je Španělsko.Máte někdo zkušenosti s dovozem na takovou dálku?Ale US verze tam jsou moc drahé.Tak provedu restyling :shock: .
né že bych chtěl nějak extra radit, ale možná pak budeš mít problém s přihlášením jako s autem ze španělska, tak si na to dej pozor...
Aha,ale nevím proč!?Španělsko je členem EU,tak určitě musí splňovat předpisy EU, které tím pádem platí i u nás.Nevím v čem by měl být problém. :?

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Kecem píše:
Rudi píše:
Aha,ale nevím proč!?Španělsko je členem EU,tak určitě musí splňovat předpisy EU, které tím pádem platí i u nás.Nevím v čem by měl být problém. :?
občas s tím bejvaj problém, např. pokud by si někdo Renaulta koupil ve Španelsku, němec by si ho odtamtud dotáhl k sobě domů a ty od něj, tak by s tím byl problém, pokud ti v německu nedoplněj jednu malou kolonku, což už většinou zpětně nedělaj...většinou pak ty doklady vypadaj takhle a s přihlášením máš smůlu...
http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/48D3BA3 ... idual1.JPG

Kecem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kecem »

Pánové nastala změna.Po řádné úvaze jsem zjistil, že Eclipse nebyl tou nejlepší volbou (náhrd. díly + sehnáni USA verze).
Rozhodl jsem se pro jinou káru = Toyota Celica GTS.
Tak se chci o ní poradit. (nejlépe porovnání s Eclipsem).
Jde mi i o spotřebu ( 1.8 ) a pojistku, protože bych dal radši peníze do úprav :)

Myslím si, že Celica je správná volba.

Kecem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kecem »

Zapoměl jsem napsat, že se jedná o 7 generaci.
A nějak tak bych ji chtěl upravit. :P
Přílohy
Celica GTS
Celica GTS
Celica T23 V2 front.jpg (52.56 KiB) Zobrazeno 982 x

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

ty voe, chceš do toho rvát asi těžký prachy a řešíš spotřebu, no to mi ho vyndej :roll:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

nejdriv auto kup a szij se s nim.pak premyslej o upravach...a rovnou ti rikam kup si TS verzi se 180 konma pac ta 140 konova te neuspokoji a horko tezko se z ni neco macka...

TS bude za tezky prachy ..to bych bejt tebou radsi koupil alternativu ke GSX a to celicu GT FOUR (5/6g) je to AWD s moc peknym moturkem ;)

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

GReddy píše:TS bude za tezky prachy ..to bych bejt tebou radsi koupil alternativu ke GSX a to celicu GT FOUR (5/6g) je to AWD s moc peknym moturkem ;)
myslím, že by stačila i 2.0 GT 6g, když mu nejde o výkon
TOYOTA CELICA ST165 & ST205

Leňulka
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leňulka »

tak jak jde danemu o vzhled tak to at koupi vazne 7gen Celicu, 4/5/6 gen turbo verze by pron byla skoda :D
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...

GReddy

Příspěvek od GReddy »

aha to jsem nejak proli´t.ja cetl neco o upravach tak sem myslel performance :oops:

Kecem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kecem »

GReddy píše:aha to jsem nejak proli´t.ja cetl neco o upravach tak sem myslel performance :oops:
Ale hoši, já se nikde nezmínil, že mi nejde o výkon, jen jsem chtěl znát Váš názor na toto auto. :wink:
A těma úpravama jsem myslel designové i motorové.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

auto je to urcite kvalitni.nejde se na tom nejak spalit pokud nekoupis opravovanej kus po bouracce...vybaveny je to pekne.je libivy a jizdni vlastnosti ma taky pekny...ale jak ti na tom neco odejde (coz se moc casto nestava) tak pocitej s pekelne drahym servisem jelikoz na vrakovistich jich tolik neni....treba svody na 140HP verzi u toyoty=26tis..na svoji celicu semc htel na vstriky o krouzky a panove chteji kilo za jeden jen tak pro predstavu.v obi jsem koupil 10 za 15kč :D

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

GReddy píše:nejdriv auto kup a szij se s nim.pak premyslej o upravach...a rovnou ti rikam kup si TS verzi se 180 konma pac ta 140 konova te neuspokoji a horko tezko se z ni neco macka...

TS bude za tezky prachy ..to bych bejt tebou radsi koupil alternativu ke GSX a to celicu GT FOUR (5/6g) je to AWD s moc peknym moturkem ;)
takhle celica je moc krásná ale v japonsku se moc nechytla a tak na ní neni tolik performance kitů.Jeden jí měl od nás tu 140 ps a řikal že kromě chipu na to nesplašil nic(pak tam napasoval ještě nechutný Duplexy laufy),takže určitě rovnou skoč do TS
a navíc ta celda si drží poměrně dost vysoko cenu :?:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

performance jsou do tech top verzi ...140hp je urcena pro eco jizdu stejne jako motory 1.8 7A-FE v 6gen a 4a-fe v 5gen... TS je odkojena v Yamaze

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“