jakýho němce by jste mi doporučily do 150tis
podmínka klima,elektrika a aby to byla velká lod s prostorem řidiče
jízda hodně město a celkem dost mimo město dálnice skoro vubec
mělo by to být pěkné dostupné ND a aby se to dalo dobře upravovat
Němce a loď a ne VW? V tom případě padaj do úvahy pouze BMW 7 nebo MB S,jisté kousky se daj sehnat za rozum už celkem,ale díly na to za pusinu asi nebudou. Ale MB W126 se sehnat do té ceny dá. Nebo se jukni po W140,to je myslím to co hledáš. BMW E38 se sehnat dá taky,ale novější sedmu za tu cenu nekoupíš a E32 ačkoli je to super stroj je již poněkud stará. Audi A6 či A8 neberu v potaz,je to VW Group.
Conscious píše:Němce a loď a ne VW? V tom případě padaj do úvahy pouze BMW 7 nebo MB S,jisté kousky se daj sehnat za rozum už celkem,ale díly na to za pusinu asi nebudou. Ale MB W126 se sehnat do té ceny dá. Nebo se jukni po W140,to je myslím to co hledáš. BMW E38 se sehnat dá taky,ale novější sedmu za tu cenu nekoupíš a E32 ačkoli je to super stroj je již poněkud stará. Audi A6 či A8 neberu v potaz,je to VW Group.
je to pro otce
BMW 7 nechce neni drahá ale aby to jelo tak alespon 740 drahé provozovací náklady
s MB jezdí ted a chce změnu
asi se nenecha nic dělat to auti by bylo asi nejlepší i když je to VW
ale A8 do 150tis bude problém sehnat v pěkném stavu
japonce ne nelíbí se mi
Naposledy upravil(a) proktorcz dne 23 črc 2006 13:01, celkem upraveno 1 x.
GReddy píše:tak kdyz se ti nic nelibi tak si muzes vis co nechces drahy porizovaci naklady ale chces bmw nebo MB tak nechapu...
sry jsem se upsal mělo tam být provozovací náklady
když si mužu vybrat tak si vybírám ne ?To auto bude mít otec cca 3 roky tak přece nebude jezdit v nějaký popelnici
GReddy píše:tak kdyz se ti nic nelibi tak si muzes vis co nechces drahy porizovaci naklady ale chces bmw nebo MB tak nechapu...
sry jsem se upsal mělo tam být provozovací náklady
když si mužu vybrat tak si vybírám ne ?To auto bude mít otec cca 3 roky tak přece nebude jezdit v nějaký popelnici
ne sory ja se upsal sem si to spatne precet tak to je jedno jsou to velkoobjemovy auta vsechno takze kdyz kupuju takovou lod tak pocitam se spotrebou atd ne?
no me prijde ze tady vsichni vyjmenovali skoro vsechny auta a tobe se ani jedno nelibi
neni pravda rozhoduji se pro E39 n A4
jinak když BMW 7 tak 740 a o proti např A4 2.8 je to velkej rozdíl
táta je občas prase takže 200 km/h na dálnici mu nedělá problém a taková spotřeba u 740
L.A.M.A. píše:boze audi jedine 4 x 4 jinak vitezi zadohraby mergl, bmw, scorpio (rekni o tom ze je to popelnice a najdu si te!!! ve verzi Cosworth 2.9 24V to pojede pekne. )
to teda je víko popelnice je stejný jako předek !!!!
ted jsem ukazoval otcovi to audi a bmw a říkal že audi nechce VW
a to BMW by ušlo ale nelíbí se mu ten předek u E39ky jak ho má hodně zaoblenej nebo co tak mám vybrat jinej model bmw