rejchy:to, co jsi popsal, nejsou nějaký atypický závady.Podle nápravy typuju čtvrt milionu najeto minimálně...pokud jde o tekoucí motor, tak to bych připisoval těm rozvodům.Blbě udělamý rozvody, to není bohužel chyba u auta, ale v rukách...Častá závada, že se mění jen řemen a na zbytek se sere....pumpa?cááájk, ta ještě vydží...kolo na klice?cááájk, to vydrží...gufera?proč se s tím mrdat?....těsnění pod ventildeklem?čistič na brzdy a červenej silikon...
altík, tekoucí servo, spojka atd,....
to turbo fajn, ale i to bych bral dneska jako spotřební zboží....třeba mě u B5 s 250 000km funguje turbo úplně v pohodě, kámošovi se stejnejma kilometrama ne....třeba můj pássovec je v OK stavu, chytá na brnk, nežere, neteče, prostě pohoda s ním jezdit....A to jsem původně toho svýho chtěl na kšeft...asi si měl smůlu na blbej kousek...
jestliže máš C5 s 2.5TDI, tak tě lituju a to upřímně...nicméně C5 se mi ohromně líbí, těžko věřit tomu, že jí brzo bude 20 let.Sám jsem uvažoval o nějaký C5 V6 Avant Quattro a zaplynovat, ale objevila se B5 v naftě, tak měnit nehodlám...Třeba časem, ale passata se zbavovat nechcu
A8 D2 semi vždycky líbila, ale prostě zybtečný auto, stejně jako všechny 7er, S-Klasse atd....S6 idealka.V C5 krásný auto a C4 úžasně nonšalantní a hlavně ještě se zemědělskou technikou

svět dospělých je pro mne záhadou......