přihlášení auta z UK

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Bery18

přihlášení auta z UK

Příspěvek od Bery18 »

Mám možnost koupit odznámého pěkné auto z UK. Pokuď bych ho koupil předělal bych ho na levostrané řízení, ale jak to potom bude s přihlášením? Nemám stím žádné zkušenosti předem děkuji za každou radu.
Ford Focus 2.0

Jardafox
Moderátor

Re: přihlášení auta z UK

Příspěvek od Jardafox »

zemi ti za 40litrů poví jak to přihlásit bez předělání:D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Bery18

Příspěvek od Bery18 »

Jardafox píše:zemi ti za 40litrů poví jak to přihlásit bez předělání:D
Že Zimi umí přihlásit pravostrané auto vím :wink: ale já se s pravostraným řízením nedokažu smířit, proto ta konverze na levostrané. Ale pak už netusím co se bude dík, dovežené auto s papírama kde je volant na špatné straně, auto předělané na levostrané a kam mě pošlou? :wc: až to budu chtít přihlásit na legální provoz? :kladivo:
Ford Focus 2.0

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

podle mě tudy cesta nevede.. předělat řízení a stím to legálně přihlásit bude dražší,než to přihlásit jako tovární RHD,určitě ti jen tak neplácnou razítko na to domácí předělání :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“