I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Naposledy upravil(a) NiMMiC dne 28 pro 2007 22:11, celkem upraveno 1 x.
EVERBODY LIES
Škoda Felicia 00' 1,3MPi - daily car
Aprilia RSV 1000 02' - for fun > Ducati M900i.e. (NA PRODEJ)
Husaberg FE 450e - žiju svůj sen
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D
Kde jsi na tom motoru vzal 190PS? Že by wannabe C20LET?
Ne ne sou tam Vačky 276stupnů,lexmaul sání,Komplet vejfuk počítanej přímo na obsah+upravená ecu na brzde v německu to dalo při 3měření 188-191ps asi jak semu chtelo no Jinak tohle už není aktual foto má už jiný alu atd
Škoda Felicia 00' 1,3MPi - daily car
Aprilia RSV 1000 02' - for fun > Ducati M900i.e. (NA PRODEJ)
Husaberg FE 450e - žiju svůj sen
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D
Hej nejlepší je škodovka nazačátekk mám 125v tuningu tet jí prodávám mám zálusk na golfa 2 1.6 a nebo 1.9 potřebuju jí prodat lehký tuningg.......skoda 125 + sedačky z fabie lelegána ty bežový všechny 4 a paulubka z felici přidám....jako ta škodovka je klásnýms tavuujjjj a každje jí chválíí.......kdyby jste mel nekdo zájem tak písnete pošlu fotky...
JOoo v 18cti to čeká mladýho až za rok a kousek a cojsme se koukali tak to zatím vypadá na mou 9-5 ale to mám srach mu svěřit páč 180hp je na první auto dost tak to vypadá zase na SAABA a to na SAAB 900 kabrio 2,0 bez turba.. CObyste nato řekli na první auto?Jinak co bych možná taky byl pro tak se mu líbí 5tka báwo ale to je zase veliký dost..
Kde jsi na tom motoru vzal 190PS? Že by wannabe C20LET?
C20LET má 204 PS a kdyby mi ji někdo přes noc omylem zamontoval do kadettka tak bych se nezlobil
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ja jsem mel na rozjezdeni 2 roky Favorita. Je to super kara, opravis ji na koleni a dily jsou za hubicku. Chapu ze chces delat frajirka a mit nejaky delo hned od zacatku, taky sem byval takovej... Kdyz jsem prodal favorita koupil jsem Hyundai Coupe a to auto jsem mel 8 hodin a pak jsem v nem udelal ve 160 5 kotrmelcu a auto slo na vrakac. Ted mam Alfinku a sem naprosto spokojenej.
Takze byt tebou koupim karu, kterou kdyz rosekas tak te to nebude nic stat...