Renault Laguna II. generace

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Hans
Kontaktovat uživatele:

Renault Laguna II. generace

Příspěvek od Hans »

Jaké máte zkušenosti s těmito auty? Já na francouze nedám dopustit, soused má Lagunu 1. generace s motorem 2.2 DTi a taky si ji chválí, jezdilo se mi s tím moc dobře. S novou Lagunou jsem ještě neměl tu čest, tak netuším, všeobecně na ni slyším chválu, ale praktické zkušenosti?

A jak by se vám zamlouvaly tyhle?
http://www.tipcars.com/basic/karta.php? ... =M&Lang=cz
http://www.tipcars.com/basic/karta.php? ... =M&Lang=cz
Audi A3 8L, 1.9TDI

HUMMER - Like nothing else

Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Renault Laguna II. generace

Příspěvek od Rudi »

co sem tenkrát četl testy ojetý laguny, tak ty první modely se prej dost potýkaj s problémem s elektronikou 8) ale praktickou zkušenost nemám žádnou 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Rudi píše:co sem tenkrát četl testy ojetý laguny, tak ty první modely se prej dost potýkaj s problémem s elektronikou 8) ale praktickou zkušenost nemám žádnou 8)
to je možné, přece jenom první modely nejsou ještě úplně vychytané, ale jsou mnohem levnější :?:
Audi A3 8L, 1.9TDI

Firearms

Příspěvek od Firearms »

hele deduv znamej s ni ma problemy... koupil si ji asi pred 4 rokama (verze z r.2000) a porad se mu nani neco sere a to s ni najede nejakejch 2-3 tisice rocne ... Kdyz kouknes na nejaky nezavisly testy zjistis ze laguna moc uspesna neni ! Osobne tedy nedoporucuju !
DSM Team
Obrázek

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Těžko říct no, co jsem četl recenze, tak je chválí, ale někde jsem narazil na názory lidí, kdy na ně polovina lidí nadává, a druhá chválí až plive. Jedni vyjmenovali závady skoro na všem, druzí se stejnými typy zase absolutně bez závad :roll:

Tak jsem z toho jelen :ja_nic:
Audi A3 8L, 1.9TDI

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

Laguna je krasna lod, pohodlny a jede to, spotreba dobra. Nicmene jak tu bylo receno prvni modeli cca 01-03 byli dost poruchovy, elektrika atd..
Jinak vseobecne dCi motory, pozor na naftu, tankovat pouze kvalitni ropu :), OMW, Shell, Benzina Top Q taky neni spatny. Jde ze spatnou naftou se mrvej vstrikovace.

Jinak je to svezeni luxusni, pohodlnejsi a vetsi nez OII. Tridove mezi OII a Superbem.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Laky píše:Laguna je krasna lod, pohodlny a jede to, spotreba dobra. Nicmene jak tu bylo receno prvni modeli cca 01-03 byli dost poruchovy, elektrika atd..
Jinak vseobecne dCi motory, pozor na naftu, tankovat pouze kvalitni ropu :), OMW, Shell, Benzina Top Q taky neni spatny. Jde ze spatnou naftou se mrvej vstrikovace.

Jinak je to svezeni luxusni, pohodlnejsi a vetsi nez OII. Tridove mezi OII a Superbem.
jsem právě někde v testu četl, že dCi motory už jsou na tom lépe co se týče té nafty, prý s tím měly problémy jenom minulé motory dTi, tak nevím.
Co se týče pohodlí, francouz je francouz :?: 8)
Audi A3 8L, 1.9TDI

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Nechtel bys 2.2dci Grandtour? za 259tKc, 2003:)
japonec a korejec....

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Generics píše:Nechtel bys 2.2dci Grandtour? za 259tKc, 2003:)
to je trochu jiná cenová relace, nijak to nespěchá, je to investice, která bude aktuální až za několik měsíců, ale už tak trochu koukám. Byli bychom ochotni do toho vrazit max. 200tis, a i to si budu muset vybojovat :lol: Navíc 2.2 už je trochu vyšší obsah a spotřeba taky, myslím, že by nám 1.9 stačilo. Proti Grandtouru nic nemám, naopak a ročník se mě více než zamlouvá 8)

Ty ho máš? Jak si ho chválíš? Ale objektivně prosím. Napiš třeba SZ, jestli chceš. Předem díky 8)
Audi A3 8L, 1.9TDI

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

SZ SZ SZ
japonec a korejec....

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Generics píše:SZ SZ SZ
kde? nemám :idea:
Audi A3 8L, 1.9TDI

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

A sakra, je nezadal predmet a zavrel jsem to..tak vydrz
japonec a korejec....

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Hans píše:
Laky píše:Laguna je krasna lod, pohodlny a jede to, spotreba dobra. Nicmene jak tu bylo receno prvni modeli cca 01-03 byli dost poruchovy, elektrika atd..

jsem právě někde v testu četl, že dCi motory už jsou na tom lépe co se týče té nafty, prý s tím měly problémy jenom minulé motory dTi, tak nevím.
Co se týče pohodlí, francouz je francouz :?: 8)
Ne ne ne, u nás je s naftou velký problém, co jsem se bavil s lidma co servisují Renaulty (2 nezávislí servisáci) tak oba řekli že je u dCi fakt problém s naftou, to co se u nás prodává je hrůza, dTi sežvýká cokoli. Osobně nad Lagunou uvažuju taky, ale šel bych do 1,8 benzín. Co se poruch týče je to jak u ostatních značek, trefíš na mrdku které se furt kazí, ale taky na kus do kterého jen liješ benzín nebo naftu.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“