Co je špatně ve Smartu?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
milonovo

Co je špatně ve Smartu?

Příspěvek od milonovo »

Ne že bych ho chtěl kupovat,momentálně mám úplně jiný starosti,ale výhledově by se mi do města docela líbil.Je jich spousta s kleklým motorem.Když pominu otázku proč?(v německu je běžně potkávám na dálnici,což jim asi nebude úplně vyhovovat) Co tam odchází?A co v tom vůbec je?Dvou,nebo tříválec turbo?Dá se to nějak normálně opravit,nebo je to neúměrná investice.

Ritchma
Moderátor

Re: Co je špatně ve Smartu?

Příspěvek od Ritchma »

Jenom tak pro info vez jsem pána co měl smarta 0,6 turbo a ten říkal že má najeto čtvrt mega a žádnej problém nikdy neměl. Říkal něco o tom že se tenhle motor dává i do ultralehkých letadel kvůli vysoký živostnosti a bezporuchovosti.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

milonovo

Příspěvek od milonovo »

No mrkni na mobile,realita nevypadá tak růžově.Ale je mi jasný,že to bude spíš zacházením,200sx taky není špatný auto :D

máca

Příspěvek od máca »

je to o pristupu majitele, jinak kleklekch sem jich par uz taky videl, ale bylo to tim, ze proste to auto meli pitomci co do nej jen lili benzin, a hlavne je to v turbu a ty lidi vetsinou jezdi po meste, takze hned za studena a cocka, jinak ujeden nas zakaznik s nim byl az v chorvatsku a v pohode, je fakt, ze to je auto jen pro dva a kreditku ale zs tak spatny svezeni v tom neni, jinak zas kdyz koupit , tak asi i kleklyho, udelas si motor a zas mas jistotu, ze to mas novy a v cajku, dily do motoru se shaneji blbe, enni na to moc veci z druhovyroby, ale vse se da obejdnat z originalu 8)
cabrio bukvice

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Já to takhle praktikuju téměř se všema autama,vyjde mě to stejně,nebo i líp než kupovat pojízdný a vím co v něm mám.Mě šlo o to,jestli to má nějakou specifickou vadu,na který to většinou zakuká,klika,zadřený atd.?Ta 0,6 je dvouválec?

máca

Příspěvek od máca »

vim o dvou co umreli na klice a jeden na turbo :?: ale problem spis vidim, ze se o to auto nestarali, proste neco jako udrzba a nebo vcasna vymena oleje... :nono: proste jezdili dokud neklekli a pak se divili
cabrio bukvice

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“