Ale rychlejiBIGPAPA píše:a stahuje se to znova od nulyBobek píše:V klientu si vpravo nahoře (jak je klíček) vypni stahování přes torrent bo to pojede pomalu jako prase.. Taky jsem to asi u 200mb udělal a rozjelo se to mrdy![]()
![]()

Moderátor: Eiffel
Ale rychlejiBIGPAPA píše:a stahuje se to znova od nulyBobek píše:V klientu si vpravo nahoře (jak je klíček) vypni stahování přes torrent bo to pojede pomalu jako prase.. Taky jsem to asi u 200mb udělal a rozjelo se to mrdy![]()
![]()
tyhle pojízdný rychlopalný baráky bych zakázalLaconi píše:My starý pušky sme Komarin a Bažiny hráli kdysi dááááávno
Jinak nějaký novinky v garáži:
To bylo i před tím. Jinak Tigrovi zvedli max rychlost na 40km/h, jako v reálu.Bolo1 píše:Nevím jestli mám pech nebo se něco změnilo, ale co rána do Tigera to poškozená munice...
náhodou německy šprechtící posádka je božíVenca Brody píše:Já na to seru. Bez těch mojich módů se mi ta hra nelíbí. Vylepšená grafika, zvuky...
Jako jo pálí to rychle ale furt seš bez pásů a tam kde 203mm armor byl královskej (u AT2 což je tier 5) tak tady už tě prostřelí každejBIGPAPA píše:tyhle pojízdný rychlopalný baráky bych zakázal
Hlavně jí přestanou všichni moulové brát do rot. Na šestce existuje spousta zábavných strojů a ne jen KV-1S, třeba vrhač popelnic KV-2, Cromwell, T-150 atd.BIGPAPA píše:to bude mona ještě krušnější![]()
![]()
ale stejně to dost lidí prodá protože jim uberou to MEGABADABUM dělo