World of tanks
Moderátor: Eiffel
Re: World of tanks
první
bo jsem si jinejch nevšiml
dávám tak hodinu denně, nestiham

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nechápu co se to dnes děje. 10 her s IS a 9 proher a ani jednou jsem nebyl TOP a vždy proti mě minimálně 3 x tier 9 . Ten sám problém s T29, Tigrem a nejen s něma..... No a jeden obrázek ze včera kdy se dařilo.
Hujdaj a sempl klever
Laconi, že ty si každým dnem prodlužuješ premiák nastřílením 50tis DMG 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Když přijdu večer z práce tak to nestíhám ale takhle o víkendu to jde v pohodě, hlavně když se hraje se stíhačemaBIGPAPA píše:Laconi, že ty si každým dnem prodlužuješ premiák nastřílením 50tis DMG

http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
tak ono s těma ruskejma OP dělama....Laconi píše:Když přijdu večer z práce tak to nestíhám ale takhle o víkendu to jde v pohodě, hlavně když se hraje se stíhačema

včera chvilu

a trochu jako teb brežněv, samá medaile

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
člověk to zapne po delší době a je akorát nasrán, co to hraje za píč. a rozdělovíní do hoven. Takže na to zase na chvilku ser. Bych to musel rozkopat co to hraje za kretény
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Kein: tak to jsem zvědavej co z toho vyleze... až zas budeme něco dělat pro ČSOL, tak se poptám 

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Vítězství
Pouštní řeka (Sand River) 15. 12. 2013 13:21:09
M18 Hellcat
Získáno zkušeností: 4 476 (x3 za první vítězství každý den) Získáno kreditů 33 483
Úspěchy v bitvě Válečník, Odstřelovač, Ostrostřelec
Pouštní řeka (Sand River) 15. 12. 2013 13:21:09
M18 Hellcat
Získáno zkušeností: 4 476 (x3 za první vítězství každý den) Získáno kreditů 33 483
Úspěchy v bitvě Válečník, Odstřelovač, Ostrostřelec
to zase nee
ale baví mě ten tank 

Co řikáte na ten vánoční speciál? To IS6 je magořina ale zbytek je bezva 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Nevim nic o vánočnim speciálu, ale může mi někdo fundovaný poradit, jak nahraju videa ze hry? Né opakovačky, které pak nikde jinde nespustim. Ale kloudný videa na střihání atd.. Díky
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
jooo to joooLaconi píše:Co řikáte na ten vánoční speciál? To IS6 je magořina ale zbytek je bezva
ja nic to hellcat 

Proč mám někdy pocit že hraju v týmu s chovancema Jedličkova ústavu, resp. s jeho nejtvrdším jádrem tzv. ultras 

Dneska pár her a asi počkám, až dětem skončí prázdniny a budou zase chodit do školy

Hujdaj a sempl klever
Pomaloučku polehoučku malými úspěchy kráčíme k vánočnímu dárku jménem FOCH 155 

ale moc jsi toho nenacestoval 

Konečně sem se po dlouhé době dopracoval k asi nejvytouženější desítce

no jo to se to s premiakem "zadarmo" hraje
ja to nějak pořád dávam jen s kocourem bo ten vydělává

ja to nějak pořád dávam jen s kocourem bo ten vydělává
To sou jen pomluvyBIGPAPA píše:no jo to se to s premiakem "zadarmo" hraje