Jak jaká bitva se vydaří...

Tohle je pátá bitva s D Maxem, kdy jsem konečně vyhrál a rovnou dostal Tankistu I. třídy

Naštěstí u Panthera II to byla hned druhá bitva. Dokonce jsem s ním získal i Ocelovou zeď

A to jsem čekal, že tu bitvu projedeme.
Hrála se mapa Dálnice a já začínal na jižní straně. Kolega s JgPII napsal, jak by si představoval bitvu. Abychom nikdo nejeli do města, ale čekali na naší straně(do města z téhle strany nejezdím, než tam vylezu, nepřítel je už pomalu u nás). Až enemáci projedou městem a pojedou na naši základnu, tak se zaseknou v údolí, kde je hravě zničíme. Což o to, taktika to byla dobrá, tak jsem si řekl, že se budu řídit podle něj. Ale jak jsem brzy zjistil, byli jsme jen dva, já a JgPII

Jedna půlka týmu se rozjela vlevo a zbytek týmu hurá do města. My dva si v klidu čekali na kopci a koukali, jak naše tanky ve městě byly během 2 minut zničené. Najednou se z města vyhrnul nepřítel(2x Tiger II, Tiger I, KV3, T34 a T32) a bylo mi jasné, že tohle s ním neustojím. Naštěstí pro nás se dole pod městem potloukal náš Tiger, takže půlka toho roje se soustředila na něj a zbytek na nás. K mému překvapení jsem asi 7 ran odrazil(většina šla od T34 a Tigerů II) a během 2 minuty z jejich tanků nic nezbylo

Mezitím náš tým obsazoval jejich základnu a vítězství bylo naše.
Byl jsem celkem překvapený, že Panther II něco odrazí a hlavně, že jsme to vyhráli