World of tanks

Pokud nevíte co byste zde napsali pak si můžete jen zahrát :o)

Moderátor: Eiffel

Odpovědět
Gooder

Re: World of tanks

Příspěvek od Gooder »

Jojo, hraju. Teď v akci jsem pořídil Tigra a Crusadera. Ovšem nejvíc mě stále baví DB, P2 a KV1 :D

Venca: Tomu tanku snad musí přijít na chuť každý :D

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.i.s.h.men »

Já teď koupil T1 heavy, tak doufám, že to nebude voser.

s T34kou jsem si vylepšil odobáček na 95tis. za bitvu. No laconiho 135 to neni.

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

F.i.s.h.men píše:s T34kou jsem si vylepšil odobáček na 95tis. za bitvu. No laconiho 135 to neni.
Já udělal 118, 137 udělalo to čuně Bobek s Lowe :lol:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

T1 je velmi dobrej tank 8) mam aktualně nejlepší dělo, lepší věž, rychlonabíják a dělá to docela divy :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Neříkám, že kv čko je špatnej tank, ale prostě mi pořád ne a ne sednout. Raději jezdim s tou T1kou, nebo shermenem M4kou 8)
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Pár lepších bitev. U toho DBčka jsem byl celkem naštvaný, že se to nepovedlo.

Se Super P jsem čekal prohru, protože náš tým se moc daleko od základny nevzdálil. Chtěl jsem dát replay, ale bohužel od té doby se mi děje toto... Nevíte někdo prosím, co s tím? :(

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Gooder

Příspěvek od Gooder »

8)
Přílohy
shot_010.jpg

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Celkem slušný oddíl :lol:
Přílohy
shot_162.jpg

Gooder

Příspěvek od Gooder »

To mě chceš nas*at ještě víc? :lol:

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Gooder píše:To mě chceš nas*at ještě víc? :lol:
Přeinstaluj to, asi nic jinýho nepomuže.

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Nic nepomohlo, obrátil jsem se na podporu a podle WoT fóra nejsem jediný, komu se to začlo dít. Teď už čekám jenom na jejich vyjádření.

Podle mě to souvisí nějak s graf. kartou, protože po přeinstalování ovladačů na starou verzi to na jedno spuštění šlo. Při druhém se problémy vrátily. Divné je, že jsem nic neinstaloval a ani nic neměnil v notebooku.

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tak záhadným způsobem se mi to povedlo spustit, raději tu hru ani nevypnu :D

Ovšem možná by bylo lepší, kdyby se to nezapnulo. To co hraje za lidi je hrůza... Se Super P jsem se postavil a nepřítel na mě soustředil palbu, takže tým mohl nepřítele napadnout. Ale prohra 5:13 mě dostala...

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Létající číňan...
Přílohy
shot_160.jpg

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Co to je za stíhače? :shock:

Mimochodem, taky máte na US serveru nával tupců? :)

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

to bude všude pane :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Včera asi z 25 bitev jsem tak 18 prohrál. V půlce z prohraných bitev jsem byl na konci v našem týmu ve výsledcích nejvýše. Ovšem když sám bráním jednu cestu a proti mně je 2x Typ 59 a Comet, tak toho moc se Super P proti nim nevykouzlím. Stejně tak mapa Himmelsdorf, tam jsem byl v té uličce dole pod hradem sám proti 4 těžkým tankům a 1 střednímu. Tým si vesele kempil u hradu, případně na nádraží :(

A hlavně pomalu co střela, kterou se Super P schytám, tak projde. A v jednom kuse mám zničenou věž a dělo. Že by nějaké tiché zhoršení tanku?

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Burda's Medal - Awarded for the destruction of five or more enemy self-propelled guns.
Přílohy
shot_163.jpg

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Gooder píše:Co to je za stíhače? :shock:
Object 268

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Aha, já myslel, že to je Číňan :D Objekta potkávám, ale většinou ho vidím jen na seznamu, do jeho blízkosti jsem se dostal jen jednou, "naštěstí" :lol:

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Tak dnes po delší době opět zapnuto. Nešlo to, už mi zbejvali dva poslední. Jeden 100% a druhej 30% Bohužel já byl na 6%.
Jinak by ty čísla byly lepší
Obrázek
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Jak jaká bitva se vydaří... :( Tohle je pátá bitva s D Maxem, kdy jsem konečně vyhrál a rovnou dostal Tankistu I. třídy :D Naštěstí u Panthera II to byla hned druhá bitva. Dokonce jsem s ním získal i Ocelovou zeď :lol: A to jsem čekal, že tu bitvu projedeme.

Hrála se mapa Dálnice a já začínal na jižní straně. Kolega s JgPII napsal, jak by si představoval bitvu. Abychom nikdo nejeli do města, ale čekali na naší straně(do města z téhle strany nejezdím, než tam vylezu, nepřítel je už pomalu u nás). Až enemáci projedou městem a pojedou na naši základnu, tak se zaseknou v údolí, kde je hravě zničíme. Což o to, taktika to byla dobrá, tak jsem si řekl, že se budu řídit podle něj. Ale jak jsem brzy zjistil, byli jsme jen dva, já a JgPII :lol: Jedna půlka týmu se rozjela vlevo a zbytek týmu hurá do města. My dva si v klidu čekali na kopci a koukali, jak naše tanky ve městě byly během 2 minut zničené. Najednou se z města vyhrnul nepřítel(2x Tiger II, Tiger I, KV3, T34 a T32) a bylo mi jasné, že tohle s ním neustojím. Naštěstí pro nás se dole pod městem potloukal náš Tiger, takže půlka toho roje se soustředila na něj a zbytek na nás. K mému překvapení jsem asi 7 ran odrazil(většina šla od T34 a Tigerů II) a během 2 minuty z jejich tanků nic nezbylo :lol: Mezitím náš tým obsazoval jejich základnu a vítězství bylo naše.

Byl jsem celkem překvapený, že Panther II něco odrazí a hlavně, že jsme to vyhráli :potlesk:
Přílohy
shot_017.jpg

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

Tak nový osobák s T34 103tis. kreditů, ale ještě mám co zlepšovat.

T1heavy, včera jsem hrál asi 5 her a koupil to lepší dělo, ale bojím, se že to o moc lepší nebude.

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Kam na ty kredity chodíte? Já jsem rád za 20tis :D
T1ka je ok, ale musí být posádka alespoň na 90% Já s nim lítám raději oproti KVčku. Nyní teda jezdim se Shermenem M4kou, ale při zničení hned na začátku hry se vracim do garáže a jedu další bitvu s T1kou :-)

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

O tomto už jste slyšeli? Myslím že dobrý :-D
http://www.youtube.com/watch?v=znDku0DZW_4" onclick="window.open(this.href);return false;

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Co lidi nenapadne :D

Venca: To jsou prémiové tanky, s těmi se vydělává podstatně lépe. Jinak podle mě nejlepší tier na vydělávání je 5 :)

To je síla, co WG udělalo se Super P. Prémiová munice a teď za polovinu = smrt pro Super P. V kombinaci s nízkou rychlostí a nepřesným nepenetrujícím dělem :( Posledních 20 bitev a z toho 3 vítězství. V poslední bitvě jsem ji dostal 2x čelně od Lowe za cca 800HP. Navíc to je tank, s kterým ani neovlivníte bitvu. Prostě video, kde představují ten tank, je jedna velká lež.

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

To je zajímavé. Já ho mám problém prostřelit kamkoliv zepředu. Z mého pohledu je to dobrý tank.

Ale to je tak. Měl jsem Tigra II a IS-3 mě prostřelila snad pokaždé a já jí ne, tak jsem chtěl IS-3. Pak jsem měl IS-3 a najednou jsem nemohl penetrovat tigra II, zatímco mi přišlo, že on mě v poho.

super p. je určo dobrý tank.

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Je dobrý, pokud se nepoužívá gold munice. To potom projde všechno všude, navíc teď o víkendu je za polovinu, takže s tím střílí kde kdo :D Ten přední pancíř je jeho jediná výhoda a tímhle jí úplně ztratil. V dobré bitvě vydělá 45tisíc, ovšem můj průměr za posledních asi 25bitev je cca 23tisíc. Mám i smůlu na spoluhráče, kdy všichni jedou jedním směrem a já blb se vydám sám, že třeba něco zvládnu. Ovšem přijedu, schytám 7 gold ran a jdu do garáže. Případně jedu s někým, ten se vyleká nepřítele a ujede a já s mojí rychlostí toho moc nevykouzlím :D Dokonce mě arty sestřelila na jednu ránu, trefila mi motor, který začal hořet :lol:

Ale krásně se mi odměnili u D Maxe, kdy jsem sebral plné HP JgPz IV, trefil jsem poprvé munici Obrázek

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

To ani nevím, že je tento víkend za polovic.

Jinak teda ani moc nevydělává. Já s T34 za prohranou bitvu většinou těch 40-50 mám. 7 oprava a pak podle vystřílených nábojů. Prostě to chce dělat damage.

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Oproti prémiovým těžkým tankům vydělává méně, ale taky byl za poloviční cenu(nebo tak nějak). O dmg se snažím, ale dneska půlka bitev byla IX a tam se střílí hůř. Nějak extra dobrý hráč nejsem, takže to bude z části i mnou, ale poslední dobou mám hroznou smůlu na tým. Kolikrát, co člověk vidí, že někdo dokáže vymyslet, tak mu zůstává rozum stát.

Jinak doporučuju Ti teď nechat nějaký silněji pancéřovaný tanky v garáži, teď jim ten pancíř moc nepomůže :lol: Ale třeba mě to dneska celkem bavilo se StuGem.

Mimochodem, nevíte, kdy naposled byl v akci Hellcat? Už ho skoro týden můžu koupit, ale čekám, jestli nebude ve slevě :lol:

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „ONLINE HRY“