World of tanks
Moderátor: Eiffel
Re: World of tanks
a to to vypadalo na dalsi bitvu o nicem

Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
adulka: StuG je podle mě nej stíhač v celé hře
fokr: Hezká bitva
Laconi: Tebe nemá cenu komentovat

fokr: Hezká bitva

Laconi: Tebe nemá cenu komentovat

tak jsem si myslel, že dam jednu rychlou hru a prd.... zase to tahá 800MB nějaký aktualizace.... už by s tím mohli soudruzi přestat
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nové aktualizace jsou většinou jedna za dva měsíce
Dneska 5 bitev s E50 a všechno prohry, hru jsem potom vypnul. Prodělal jsem s tím cca 50-60 tisíc, takle budu expit dělo a motor do smrti

Dneska 5 bitev s E50 a všechno prohry, hru jsem potom vypnul. Prodělal jsem s tím cca 50-60 tisíc, takle budu expit dělo a motor do smrti

dneska se mi ydá, že prostě jen prohrávám
co rána to smrt i když jsem s tankem druhej v žebříčku 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Kup si něco od WG a uvidíš, že rázem budeš vyhrávat
Brácha už je prokoukl, občas si koupí nějaký tank, premko nebo goldy a pár dnů ho to hází ke schopným hráčům. Po pár dnech se to zase vrátí do normálu 
Poslední dobou hraje obrovské množství hráčů a dost často chytneš neschopný tým, kde když máš prostě tank k ničemu, tak nic nesvedeš
Případně zkus hrát až někdy v noci, to už hraje méně hráčů a je tam větší šance na výhru. Občas teda MM zaperlí, když máš v týmu třeba 2 toptiery IX, u vás jsou dva střední(jeden jsem já s E50, která nemůže s mým vybavením těžkým konkurovat) a proti vám to dá dva těžký. Případně taky IX tier bitva, dejme tomu na každé straně jich je 5 a z toho má nepřítel 2x TD a ty jen těžké a střední, dost často je jeden z nich Objekt 

Poslední dobou hraje obrovské množství hráčů a dost často chytneš neschopný tým, kde když máš prostě tank k ničemu, tak nic nesvedeš

v noci spim a ve dne nic nezvladam... jsem uplne zasekanej....
kazdopadne uz mam M6 a pomalu expim na jeji zlepsovani 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
M6 vcelku dobrá s top dělem, ale zázrak to taky není. Už mám vyzkoumanou T29, ale ještě nekoupenou. Tak uvidím. Chci si ještě vidělat něco málo abych měl přes 3míče kreditů a pak pořídit. Jen včera to byl masakr. Samé prohry a spíše jsem prodělával mež vydělával, takže jsem to vypnul.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Tyo já už nehrál 100 let 

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Takze koupeno T62a. Dojmy ze zatim odehranych 7 bitev, dobra rychlost a obratnost. Bohuzel vas prostreli kazdej blbec. Vyhoda je perfektni kanon ktery ma vysokou pruraznost, skody az 400hp, je presny a s nabijakem strili po 5.80 vterinach. Uspesnost zatim 20 znicenych tanku v 7 bitvach. Bohuzel 6 proher.
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Dneska absolutně trotl týmy. 90% proher Bych to rozkopal..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Tiše Vám závidím! Já nemám sosnutej ani novej patch..
A ještě dlouho nebudu..

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
O víkendu sem si pořídil Tiger II který byl o 30% levnější abych trochu napravil svoje statistiky z dřívějška a pokusil se mimo jiné o topgun který sem za celých 165 bitev nedokázal udělat. Teď se mi to konečně povedlo 

Kolega v IS3 mě označil za nooba
Jeho cca 30s přede mnou zabili a asi koukal na mě. To jsem akorát zničil IS3 a jel proti mě Tiger II(v tu chvíli to napsal, na kontě jsem už měl 5 zabitých), ještě jsem do něj vysypal asi 4 rány(3 prošly), než mě zabil. Tomu Tigru nakonec zbylo 209HP.
Jindy se mi hra nepovede a tam bych se nedivil, kdyby to někdo napsal, ale tohle byla moje třetí nejlepší bitva s SP vůbec. Možná to byla na SP, který vjel přímo do rány naší KV3 a ta ho bohužel zničila, ale to se stalo cca 5 minut před tím, takže spíš to bylo na mě. Jen teda přijde mi, že jsem vydělal nějak málo
V SP teď trénuju posádku na M7, s tou M7 je nakonec celkem zábava, ale chci vydělat a nakoupit vybavení, tak proč netrénovat.
Laconi: Já nemám nervy na Tigra I, mám s ním odjetou 1 bitvu a už mi 3 měsíce stojí v garáži

Jeho cca 30s přede mnou zabili a asi koukal na mě. To jsem akorát zničil IS3 a jel proti mě Tiger II(v tu chvíli to napsal, na kontě jsem už měl 5 zabitých), ještě jsem do něj vysypal asi 4 rány(3 prošly), než mě zabil. Tomu Tigru nakonec zbylo 209HP.
Jindy se mi hra nepovede a tam bych se nedivil, kdyby to někdo napsal, ale tohle byla moje třetí nejlepší bitva s SP vůbec. Možná to byla na SP, který vjel přímo do rány naší KV3 a ta ho bohužel zničila, ale to se stalo cca 5 minut před tím, takže spíš to bylo na mě. Jen teda přijde mi, že jsem vydělal nějak málo

Laconi: Já nemám nervy na Tigra I, mám s ním odjetou 1 bitvu a už mi 3 měsíce stojí v garáži

ItsGooder: Hodně pěkný
Hehe mám dva příběhy.
První, El Halluf, já s E-50M, kolega s T-62A se vydal na vlastní pěst tam k tý vodě dole kde ho čekali tři nepřátelé a zničili ho. Já sem už už byl na cestě mu pomoci když to začalo, spustila se smršť nadávek jako že Laconi noob, leech, coward a proč sem mu nepomohl už dřív atd. když sem dojel tam dolu, zničil sem AMX 1390, T110E4 a Pershinga a se zbývajícími 114hp se vydal tou pěšinkou nahoru do jejich báze. V tom se k němu přidala i arty M40/M43 a napsal: "Laconi at least scout or i will shot u" přičemž po mě vystřelil ale netrefil. No hra skončila tak že sme vyhráli, já byl nejlepší v hodnocení s 5 killama. Ten blb mi celý zbytek hry nadával do zbabělců a když sem mu odpověděl ať si prohlídne moje statistiky, aby zjistil že až takovej zbabělec nejsem, tak napsal že už to udělal a že je mnohem lepší než já. Bohužel ani zdaleka nebyl
Jeho nadávky bohužel pokračovaly až do garáže kde mi ještě dvakrát něco psal. Zkrátka retard.
No a druhej příběh. Když sem se loučil s T-54 a dohrával posledních pár her za vydatné pomoci gold munice, tak sem na Malinovce rozstřílel Tigera II zepředu a poté co sem ho zabil napsal ten hráč doslova: "LACONY SHOOT GOLD"
Na což byla jediná možná odpověď: YES

Hehe mám dva příběhy.
První, El Halluf, já s E-50M, kolega s T-62A se vydal na vlastní pěst tam k tý vodě dole kde ho čekali tři nepřátelé a zničili ho. Já sem už už byl na cestě mu pomoci když to začalo, spustila se smršť nadávek jako že Laconi noob, leech, coward a proč sem mu nepomohl už dřív atd. když sem dojel tam dolu, zničil sem AMX 1390, T110E4 a Pershinga a se zbývajícími 114hp se vydal tou pěšinkou nahoru do jejich báze. V tom se k němu přidala i arty M40/M43 a napsal: "Laconi at least scout or i will shot u" přičemž po mě vystřelil ale netrefil. No hra skončila tak že sme vyhráli, já byl nejlepší v hodnocení s 5 killama. Ten blb mi celý zbytek hry nadával do zbabělců a když sem mu odpověděl ať si prohlídne moje statistiky, aby zjistil že až takovej zbabělec nejsem, tak napsal že už to udělal a že je mnohem lepší než já. Bohužel ani zdaleka nebyl

Jeho nadávky bohužel pokračovaly až do garáže kde mi ještě dvakrát něco psal. Zkrátka retard.
No a druhej příběh. Když sem se loučil s T-54 a dohrával posledních pár her za vydatné pomoci gold munice, tak sem na Malinovce rozstřílel Tigera II zepředu a poté co sem ho zabil napsal ten hráč doslova: "LACONY SHOOT GOLD"

Na což byla jediná možná odpověď: YES

Mě v pátek nasral zas nějakej polák. Jel jsem s US TD (teď z hlavy nevzpomenu značení, prostě poslední před Hellcatem), postavil se vedle velkýho táty a dalšího tanku a čekal na nepřítele. Brzo vykouknulo KV-2 a chtěl jsem do něj střílet, ale začal se mi hýbat tank, poskakovat zaměřovač a trefil jsem pochopitelně hovno, tak se ohlídnu a naráží do mě buď Stug nebo něco takovýho z našeho týmu. Pochopitelně mě pak zničili, protože jsem nemohl nic dělat ani jsem neměl kam couvnout. Takže jsem ho nareportoval za vytlačování spojenců a napsal do global chatu, že jsem ho reportoval. Začal se vztekat (mezitím ho sejmuli pochopitelně taky) a nadávat, tak jsem ho nareportoval ještě jednou za urážky 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Co to je nareportovat? 

To je normální teplý bonz
Když v seznamu naklikneš (asi pravým) nějakýho hráče, tak je tam možnost nahlásit špatnosti, co případně páchá.

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Jo ták
To se bude hodit

to byla sobota v pátek jsem byl kantáre v kořenověBeaver píše:Mě v pátek nasral zas nějakej polák. Jel jsem s US TD (teď z hlavy nevzpomenu značení, prostě poslední před Hellcatem), postavil se vedle velkýho táty a dalšího tanku a čekal na nepřítele. Brzo vykouknulo KV-2 a chtěl jsem do něj střílet, ale začal se mi hýbat tank, poskakovat zaměřovač a trefil jsem pochopitelně hovno, tak se ohlídnu a naráží do mě buď Stug nebo něco takovýho z našeho týmu. Pochopitelně mě pak zničili, protože jsem nemohl nic dělat ani jsem neměl kam couvnout. Takže jsem ho nareportoval za vytlačování spojenců a napsal do global chatu, že jsem ho reportoval. Začal se vztekat (mezitím ho sejmuli pochopitelně taky) a nadávat, tak jsem ho nareportoval ještě jednou za urážky

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Jak se přehrávají opakovačky? Ve hře jsem zaškrtnul záznam, ve složce s hrou mám složku replay, ale to má nějakej divnej formát a nepřehraje se mi to. 

Na to naklikej a otevře se ti to ve WoT 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Asi to mám rozbitý
Nejde a nejde

Tak ten soubor přetáhni na ikonu WoT, to už by jít mělo 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Už to jde. Teď se jen naučit jak to fláknout na youtube 

To zase musíš sehnat nějaký program, co umí nahrávat, třeba Fraps 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
jj už jsem něco pozjišťoval

jsem rad, že v praci mame rychlej internet ta si mužu nastahovat aktualizace a po zahrát večerech kdy se mi nechce dom 

Ještě jsem nepotkal hráče s 3500 odehranými bitvami, co nerozezná nepřítele a spoluhráče
Hrál se Himmelsdorf a začínal jsem na severní straně(jak na kopec vedou 2 cesty). Měl jsem SP a nahoru jsme se vydali asi v 5. Kolega v FCM 50t mě vytlačil nahoru, stejně tak JgTigra 88mm. Nahoře už byl náš skaut a Typ, který se zabýval ostřelováním města z hrany kopce. Akorát když jsem vyjel nahoru, naproti se vynořil Tiger II, jinak všude byl klid, vydal jsem se čelně proti němu, JgTiger i FCM se mnou. Na hraně kopce se objevila ještě T34 a spolu s TII odcouvaly pod kopec, kde jsem úmyslně vjel mezi ně, spolu se mnou FCM a JgT zůstal nahoře. T34 byla zničená po chvíli a popojel jsem níž, otočil se čelem do kopce, abych stál proti TII, do kterého jsem střílel(mezitím už byl FCM tuhý). Najednou mi začaly ubývat životy, po chvíli mi to bylo divné a všiml jsem si, že TII mi nic nedělá a ani nestřílí tak rychle, koukám na našeho JgT a ten si vesele do mě pálil(očividně goldy, když jsem proti němu byl čelem) a než jsem stihl něco udělal, zničil mě. V garáži jsem zjistil, že mi ubral 800 životů, tj. více jak polovina plného zdraví 
Tak mu píšu, co dělal, proč do mě střílel. Jeho odpověď byla, že jsem nepřítel
Na to jsem neměl, co říct. Ani jsem ho nenahlásil. Ovšem pak asi 3 spoluhráči ho nahlásili(možná za nečinnost, protože pak chvíli stál), přišlo mi, že ten v JgT vůbec nevěděl, která bije podle stylu hraní

Tak mu píšu, co dělal, proč do mě střílel. Jeho odpověď byla, že jsem nepřítel

Na to jsem neměl, co říct. Ani jsem ho nenahlásil. Ovšem pak asi 3 spoluhráči ho nahlásili(možná za nečinnost, protože pak chvíli stál), přišlo mi, že ten v JgT vůbec nevěděl, která bije podle stylu hraní