Pipotuning píše:Já ti rozumím-to byl jen vtip!Nahod foto těch svých jsem zvědavý!Lukees píše:Tuning cup není pro mě měl jsme na mysli leštěnýma kolama![]()
Ještě nemám složeno objevím se až bude ten správný čas

Moderátor: fonz
Ja prave slysel o necem jak se do pneumatiky naleje a jak se to roztoci tak se to usadi a vyvazi ...ale mozna je to pic*** nebo si to pletu....Fiesta píše:lepí se to i zevnitřPepezx píše:Ete takej dotázek... jak je to potom z vyvážením ??? dneska už se vyvažuje i do vnitř pneumatiky?? Ja mam závaží na tech limicich myslim . To by se pak asi pokurvilo ne??Do prostoru v pneumatice se nic nedává, prtože to vážíš už i s gumou a to tam již nedáš...
No s tou cenou se mylíš -máš ktomu i pastu na udržovaní na dva roky a navic kola měli odřene a odštipané limce.Ilegaltuner píše:vzhled je gut,ale cená je strašná
Ok ok beru tě za slovo!Pokud budu mít složeno a bude good počasi pojedu už první sraz a to RENOCAR a co ty?Porovnáme tam?Lukees píše:Pipotuning píše:Já ti rozumím-to byl jen vtip!Nahod foto těch svých jsem zvědavý!Lukees píše:Tuning cup není pro mě měl jsme na mysli leštěnýma kolama![]()
Ještě nemám složeno objevím se až bude ten správný čas
díky AŠPIKU-taky si myslím ,že to byl dobrý krok!azpek1 píše:pipo
Díky -kámo-už aby to bylo na autě!Freeman_TKOZ píše:Nádhera![]()
nooo to ja takySkylineGTR píše:moc hezké
Jsem zvědavý, jak to bude na autě.
Jo jo říkal mi ,že to stačí oplachovat jen vodou a jednou za 6 tydnu přetřít přiloženou pastou!Dan píše:ja mel lestene limce na borbetech T a bylo to na udrzbu celekm narocny.....
myslim ze neni hlinik jako hlinik....ted mam dvoudilne BBS a na tech jsou taky lestene limce ovsem na udrzbu naprosto nenarocne....staci oplachnout a setrit.
asi taky zalezi kdo a jak to lesti, pro dalsi bezproblemovou udrzbu.
časem dodám zatím mám jen fotky zadních 9.5 a předni přijdou časem a jsou to 7.5Lukees píše:Ukaž i ty přední to máš 7 nebo 7,5??
zas tak moooc neeee!tomasVR6 píše:jsem zvědavý na to tvoje auto.. jak moc u země bude...Pipotuning píše:Díky chlape!![]()
štelovák mám na autě od KONI -silače přijdou na řadu časem podle toho kolik zbyde love a na motoru se už pracuje!blázen píše:na vzducháč se vyser dej tam kvalitní štelovák a polyuretanové siláče a je to bez chyb...a nalešti motorPipotuning píše:Ne vzduchač to ještě nebude zatím!![]()
tam je před tím štelovákem ještě jedno slovoPipotuning píše:štelovák mám na autě od KONI -silače přijdou na řadu časem podle toho kolik zbyde love a na motoru se už pracuje!blázen píše:na vzducháč se vyser dej tam kvalitní štelovák a polyuretanové siláče a je to bez chyb...a nalešti motorPipotuning píše:Ne vzduchač to ještě nebude zatím!![]()
![]()