Na štěrk pojedu ale projiždky se nezučastním(raději)zustanu na štěrku na pivkoooLagik píše:Zdarec bando tak plan je asik takový příjezd 17:00 - pokec pak v 18:30 projiždka po Hlučíně potom směr Děhylov až do poruby a u VŠB bude rozchod.

Moderátor: fonz
Na štěrk pojedu ale projiždky se nezučastním(raději)zustanu na štěrku na pivkoooLagik píše:Zdarec bando tak plan je asik takový příjezd 17:00 - pokec pak v 18:30 projiždka po Hlučíně potom směr Děhylov až do poruby a u VŠB bude rozchod.
já tam nikdy nic neplatilLagik píše:Nazdar bando byl jsem okouknout štěrkovnu a podle slov obsluhy parkoviště je to po 17:00 gratis takže přijeďte až na těch 5 ať neplatíte
Přesně tak jsem tam skoro co obden a kolem 17hod už je parking tak z polovinyzaplněný max!!A navic taky nikdy neplatim ikdyž se tam vybirá!!SkylineGTR píše:Kurnik, nehroťte to tak. Vždycky jsme se tam v klidu vešli a bylo místo i pro dovádění.
jj pokud nebude pršet!G3-Lower píše:Uvidime zitra
zradčeeeeeeeeeeetomasVR6 píše:tak jelikož nebudu doma, tak nedorazím, sorry, snad někdy příště
KlidekPipotuning píše:zradčeeeeeeeeeeetomasVR6 píše:tak jelikož nebudu doma, tak nedorazím, sorry, snad někdy příště