pdk88 píše:Davidoff: nj. bílá je taková moc křiklavá s tou oranž- a tmavou barvou zamaskuju tvar-netvar tědlech kol ..napadla mě jěště nějaká grafitová metla
jo já totiž čekám přes noc 2-15cm sněhu tak už se psychicky připravuju na vstávání v 5:00 joo a ty kola v 9x14 stojej dokonce 8210/ks a 8x14 sou za těch 6.5 nebo 7,5 podle et
pdk88 píše: jo já totiž čekám přes noc 2-15cm sněhu tak už se psychicky připravuju na vstávání v 5:00 joo a ty kola v 9x14 stojej dokonce 8210/ks a 8x14 sou za těch 6.5 nebo 7,5 podle et
Tím myslíš co ?? ale jinak vypada pěkně a bez chyby
jo ty budeš kupovat celý new sady tak to pak jo ale lepší je fakt koupit objetý a udělat si je podle svýho ale jen můj nazor já na Cliu mám origoše Alu a jako hodně se mi líběj a až se otřepu pod stroměček koupím zimní limcoše
jéé není jednoduší v zimě nejezdit? jo je prauda že použitý seženu tak za těch 12k, nj ale + gumky + úprava lemů + lakování a sem na 30k jen to hvízdne
pdk88 píše: jéé není jednoduší v zimě nejezdit? jo je prauda že použitý seženu tak za těch 12k, nj ale + gumky + úprava lemů + lakování a sem na 30k jen to hvízdne
tak to pak jo to se chápe ) já to necham tak jak je ale dám baloooony ala fuck off amerika
pdk88 píše:si dej votočený ráfky s gumama ze stodvácy
Nejsem promiň zastancem tuningu stylu voběhni stodolu najdi kola otoč rafky a cpi to všude a dej to i dyž to láme osy a dělá na silnici hnusny ale takový stroje sou peklo stroje Jinak než Czech thuningh fakr scen neznám
mno ty wole taky madr fakt věta nějakej stejnej zabiják jako já mám v ulici jednoho takovýho sháde nema už asi 6 let technickou on ani snad papíry a jezdí stím furt pilu zadní osy po smrti ale má tam Fago motorec
pdk88 píše:tak tohle de mimo mě -mmt už hledám slovník
dobře si to kotlil s tou větou to jako stím sněhem soory ale myslíš važně ?? u nás poletuje ta sračka taky a já se bojím že ty letní hustec gumy nezvládnu pač ten můj sporťák mrňavá jezdí jak širón ale za to město krásných 5.2 litru s težkou pravou nebudu to šetřit né
Naposledy upravil(a) Rendl.Clio dne 25 lis 2007 14:30, celkem upraveno 1 x.
boky pyčo sem dával před 14dny ve středu v městěčku nedaleko od nás - je celý z kopce takže hukoot tzv. Pomalu a Klouzavě -Jeníkov Drift pak sme zajeli na parking na retko, vyjíždíme a halt pyčo..