Byla kráska taťko, a zase bude chce to jen sílu, ber to tak, že seš na tom ještě o chlup líp než my Kadeťáci. Lepší pár plechu pomačkaných než pár plechů sežraných jenom co stály dohromady ty lemy, skoro stejně jako pořizovací cena Keskinů... a proto mám domluveného kamaráda že mě naučí s COčkem... jinak mě to auto sežere
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Dneska jsem se pustil do toho Check controlu. Jen pro zajímavost, je to asi 0,5 km kabelů kvůli 7 konrolkám Ještě, že jsem měl komplet kabely z toho GSi. Takže mám připravenou kabeláž, zbývá jenom to nacpat do auta a popřipojovat... a jestli to nebude fungovat
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
kubi píše:Byla kráska taťko, a zase bude chce to jen sílu, ber to tak, že seš na tom ještě o chlup líp než my Kadeťáci. Lepší pár plechu pomačkaných než pár plechů sežraných jenom co stály dohromady ty lemy, skoro stejně jako pořizovací cena Keskinů... a proto mám domluveného kamaráda že mě naučí s COčkem... jinak mě to auto sežere
já se, dalece za keskinama a to jsem je měl po koupi v sakra lepčim stavu
edit: tím jsem chtěl říct.. že pořizovačka kol byla u mě určo vyšší
U mě teda když takhle počítám - Kesky - 5000,- stav víme, lemy - 750 oba lemy, 3000 práce, 400 kit, plus kolik za lak? 2000? = 6150,- here we go
Ale do Kesků taky šly many... všecko je to drahý kura
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
No jestli máš funkční olejoměrku, tak ta by se hodila. A pak bych potřeboval víčko na nádobku na vodu k ostřikovačům (čidlo mám, ale víčko mi chybí). Chtěl jsem ti o ti díly stejně napsat , jen jsem to měl v plánu, až to budu mít v autě
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
No nevadí, snad to seženu někde jinde. Pokud se mi povede to tam nacpat
jo kdyby jste někdo měli elektornicky čidlo na HLADINU oleje na c20xe tak by to taky bylo fajne
a shanim jeste takovy dva maličky plastovy cumprliky do gumy .. proste takovy cvočky prtavy. Vectra je ma na konci gumy co de ve žlabu na střeše.. tak u zadnich dvěřich
Naposledy upravil(a) Fresch dne 19 črc 2009 23:06, celkem upraveno 1 x.
Kluci dneska jsem dotal super nápad na tuningovou úpravu. Nalepím si na kufrové dveře noviny proč? Dneska za mnou tři kilometry jela slečna a byla na mě tak nalepená, že by si mohla číst klidně nějaké noviny mít je tam nalepený a v zrcátku vypadala znuděně tak bych ji třeba ulevil
Fresch: neměl bys fotku těch čumprlíků? třeba to bylo i někde na Kadettovi
kubi: hele to by mohlo vypadat zajímavě.... polepit novinama (nějakýma zajímýma), zalakovat velkou vrstvou bezbarvého laku.... to v Tuning cupu ještě nikdo nemá
hehe mám tady co sem ve sklepě našel Rudé právo paní by se dozvěděla jak vidí Sametovou revoluci úderníci v JZD Chýně
Kubi : pokud bys dával proužek na nárazník tak ten červenej lamy máte pěkný
Martty : s tím checkem si to užij, já jsem rád, že vše co ty tam budeš dávat tak já tam mám dávat bych to tam nechtěl...
Jinak stav u mě je : zakitovanej lem po dvou měsících jemným tmelem a natřeno základem,přebroušeno pod vodou a zaprášeno sprejem... Nakódován BC , vypadá to že úspěšně - průmrná rychlost o 3 km nižší než na LCD (jestli to jde seřídit nevím) a průměrná spotřeba už se blíží reálu... No a dneska asi budu lepit fólie pokud bude hezky odpoledne
Pepčo já taky, ale mám zároveň strach je tu nechat... btw. vyzná se někdo v alarmech? Uvažuji než kupovat další šrouby raděj alarm s náklon. čidlem. Bydlím ve velice úzké ulici po obou stranách vysoké baráky takže akustika luxus. Jak to začne pištět tak to vzbudí celou štráse
Alarm není problém, je to pár kabelů... ale zase je to na rozebrání palubky Jinak když nastavím v Golfovi otřesové čidlo na maximum, tak stačí aby pršelo a už houká
Kubo Jakube mrkni na http://www.dobry-obchod.cz" onclick="window.open(this.href);return false; a tam si vybereš myslím, že pro tebe včetně centrálu ne ?
Jožko centrál máme spíš bych bral centroš na dálku a zavařil bych zámky o šanci méně jak se mi tam dostat...
Kluci ale teď řeším serious problem a je to velmi důležité a spěchá nejlíp poradí asi pan svěžest potřebuju vědět zdali se dají ty šroubky na Keskinech KT1 sundat... kamarád to mezi nima nevyleští takže jediná možnost by pak bylo je vyloupat a zpětně nalepit... bitte, hilfe oder meine Auto wird keine felgen haben
kubi: já jsem kupoval ten alamr na aukru, sice vyrobeno v číně, ale funguje to dobře. Jen ta siréna co k tomu je za moc nestojí, lepší by bylo, připojit ro přes klakson. Je to s dálkáčem a má to i výstup pro ovládání centálu. Vyšlo mě to i s centrálem asi na 1200 Kč, což je slušný.
já teda samotný alarm až tak nepotřebuju, centrál mám, jde mi o to náklonové čidlo hlavně a pokud možno aby když někdo šáhne na keskin to vypálilo 400 V a dalo mu to co proto
Náklonové čislo to nemá, má to jenom to nárazové čislo. To je supercitlivé, jak už jsem někde psal, když je to na maximum, stačí déšť a už houká.
jj to je právě to co by bylo víc na škodu protože tady v ulici je to fakt na péro. Furt tu někdo couvá, uzký to je autobusy projížděj to by pištělo furt a na truc by mi to soused objel klíčem
Jinak doufám že se tak nějak podaří tento týden ty kola. záleží na tom, jak zdoláme ty šroubky ale bude to uchvancancující
Dneska jsem vyměnil palubku a zjistil jsem zajímavou věc. Cabrio má oproti normálnímu Kadettovi ve spodní části palubku užší (asi kvůli silnějším sloupkům), naštěstí obyčená palubka se dá lehce upravit a pásne i do cabria. Jinak kabely od Check controlu mám roztahané, zítra to jenom popřipojuju a snad to bude chodit. Když už jsem si hrál s těma kabelama, tak jsem překontroloval pojistkovou skříňku a to co jsem tam viděl... divím se, že to auto neschořelo předchozí majitel asi moc neřešil, že každá pojistka má nějaké označení a naflákal to tam jak mu to padlo pod ruku
ach jojojo ty kola mi byl čert dlužen, no vidím to takto, pokud se nám nepovede rozleštit ten prolis kde byly šrouby tak je tam zpátky nedám a easy busy to líznu silikonem a na to přijde dokola nálepka jak maj motorky v barbě středu čili stříbrná....chjo to je starostí
Přílohy
DSC00014 (2).JPG (140.26 KiB) Zobrazeno 1171 x