BIGPAPA píše:to je celej Chozé silnej jak silnice za tim monitorem
Vzdyt to je v poradku jen mi to tu prekazi a nekomu by se to treba mohlo libit a jeden odkaz nikoho nezabije a kdyz to sem bude davat kazdej tak to bude zase uplne obycejne tuningforum
Já bych asi zkusil najít něco jiného... tenhle tvar je už moc okoukanej a navíc se mi zdá, že zadní nárazník má spodní hranu o hodně výš než je práh
Mě se líbí ty prahy z Géčka, jak jsou na tom cabriu.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
spodni hrana narazniku je vys asi o 3cm nez prah no, na zadek uz spoiler dat nemuzu, to by vypadalo blbe zadni spoiler tak nizko.. zkusim nekde z toho gecka sehnat, nebo aspon rozmer a zmerit.. ja uz mam fobii z te vysky
3 cm zas není takovej rozdíl... ono by to asi vypadalo taky jinak, když by byla v barvě Mě se fakt asi nejvíc líbej z toho G a ještě když by se otočili, jak si psal, tak by to bylo perfektní.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Kluci, jelikož se tak trochu stydím za stav interiéru tak jsem si řek, že když se autu bude v zimě vařit podlažina, že už tam zpátky nedám origo potrhaný koberec ale udělám si novej. Otázka - jak jej natvarovat. Už jsem to tu snad někde i psal, nevermind. Napadlo mě nalepit novej na ten originál- vzal bych nějaký velmi tenký průmyslový.
Má někdo jinej návrh?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Lukin: Takhle to bude vypadat, když by si dal ty prahy do barvy...
u nás dnes nastrojena moderní čirá optika a napasována maska s blatníky a kapotou aby to tak nějak sedělo, teď už zbyva jen nahodit naraznk kterej je na poště a odvezt auto ke strejcovi narovnat ten zadek když už jsou díly doma
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Na co slečny, když nemáš auto? Slečna je doplněk k autu Ale lepší je jim to neříkat
Nemysli penisem, mysli Oplem, teda na Opla
Jinak já to nevydržel Plech hnus tak jsem tam dal zpátky Keksy - holt vše dělám opačně povšimněte si sekundárního dopravního prostředku pro pendling mezi domovem a garáží - tzv. RSDB 2009
Přílohy
DSC01089.JPG (67.14 KiB) Zobrazeno 1298 x
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi: Nemáš tu garáž zase tak malou jak se mi to zdálo předtím.... i místo na plakát s Impalou se našlo Na co tam máš ty sudy? Obchodujeme s naftou
No kdysi jsme mívali garáž o kus dál, a to bylo něco, todle má 17m2 a tam ta měla tuším 21. Takže podél stěny na délku a vzadu do eLka byl obří stůl a ještě tam bylo víc místa Ale jinak se to docela dá.
Sudy jsou majitele, musím mu říct nechť si je odveze vprdel, do kouta přijde motor
Takže už rozhodnuto s motorem? To já ani nevím jak mam velkou garáž, ale podél obou stěn mám skříně a nějaký blbosti a Kadetta s tam vejde tam, že jedny dveře neotevřu téměř vůbec a druhý jen tak z 1/3 Budu muset vyprodat ty zásoby ND a v létě to tam přeorganizovat, ať je tam víc místa, když tam mám auto.
S motorem je jasno jen tak, že tam půjde silnější, ale jaký a kdy, to zaleží víc na financích a odvaze, hlavně mě mrzí, že tu není kdo by mi s tím pomoh. Pan Lukin bydlí taky daleko
Aspoň se zase přiučíš něco nového Ono na tom není co zkazit, ale musí se to dělat pořádně - elektriku taky vyměnit komplet a nesnažit se předělat původní a vyměnit všechno co má s tím motorem něco společného. Nedávno někdo na kadett.cz se snažil vymyslet, jak připojit čerpadlo k C20NE na nádrž, která je dělaná pro ponorné čerpadlo
Az bude calibra prodana,coz bude asi o vejkendu,tak budouci majitel bude prodavat asi ten muj C20NE co tam je,protoze tam bude davat XE.. tak kdyby jsi ho Kubi chtel,tak si myslim za nejkou slusnou cenu bych ho ukecal.. ma najeto cca 160 tis... jezdil uplne v pohode,akorat jediny ted jak to stalo,tak chytal na 3 valce.. nemel jsem na to moc casu,ale koukal jsem na vicko rozdelovace a vypadalo celkem blede ... jak chces
Už koukám, no to se nedá nic dělat, ale je to škoda, hlavně s tou karosařinou se tak naprcat no. A za kolikpak půjde holka jedna?