Zaklad byl bez kuze a barva neva, stejne pujde na jare asik na zmenu....adam09 píše:Nene to ne, já to teď hodně sleduju (asi už půl roku) a vím co kde je. A byla ses kouknout na tu v Domažlicích tu modrou ?
na tuto KLIK
Já jsem po nich nijak nepátrala,jen jsem chtěla nějaký auto na zimu a na denodenní ježdění a tahle byla za tak dobrou cenu a v super stavu, že jsem do toho šla...adam09 píše:Nene to ne, já to teď hodně sleduju (asi už půl roku) a vím co kde je. A byla ses kouknout na tu v Domažlicích tu modrou ?
na tuto KLIK
origo xenony jsou hotove, kridlo v lakovne s mracitkama tez, Remus tez, rozvody kotouce desky a plnej servis tez, auto je na dovozovce, zitra numera, pojistka a pozitri folie......
jste měnili i ten řetěz? já se jen ptám bo sem dřív po nich koukal a dost se jim snad i trhali...
Toje pěkný panekubi píše:Já mám takovou radost, že to musím dát všude.... Mattig![]()
Tak jo tato, jsem pro, ale kdyz, tak pujdou do cerne, snad s tim Majkyskovou presvedcim a premluvim, dnes probehl test, zitra folie a v patek foto.BIGPAPA píše:pane pavelini sežeňte na to origo OPC kola a já budu před tím jen sedět a tíše slintat