jj presedlal,rv 2000,najeto 185 tis,prvni registrace u nas jako predvadeci vuz oplu a po te si to odkoupil jeden ze zastupcu a ted ja,takze sem 3 majitel,komplet servisni knizka,krom sibru a polohovatelnych el sedacek je to stejny jako mv6,tady sou sedacky jen elek.nahoru dolu,4* airbag,automat,vymenil sem tesneni pod vikama ventilu a jinak zatim o.k
Tak u mě - včera jsem nasadil vyčištěnou a naimpregnovanou KN vložku do airboxu a je očalouněno po roce konečně plato, ještě musím dořešit detaily ale už je v autě Zítra jdou na vyzutím ty 16" a pak je nechám opravit - na auto možná půjdou, možná ne no a čeká se na teplo a pustím se do toho pořádně...
No mám tam o dvě díry míň, je tam 4x100 a 4x108 ale jsou na tom slítaný gumy a chci kupovat fungláče 15" na ty MAKy takže pokud seženu 16" za dobrej peníz tak je obuju a pokud ne tak budou ležet a čekat mám i foto na autě,ale v telu,pošlu ti mms není to nejhorší...
A nebyli tam 205/45? Neco jako mam ja? Jinak jak je siroky ten disk 6.5J nebo 7J? No musim rict ze jak jsi my poslal ty mms tak nejhezsi asi ty 16" nebo to dela jen ta fotka ale fakt mu moc slusi
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Tak máme novou podlažinu, za 1500 myslím velmi solidní práce
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ještě jedna fotka před operací. Prej do toho dloubnul a vypadlo to.... heh, sem moh postrácet pasažéry
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
u zadních to prdím, stejně tam skoro nikdy nikoho nevozim, ale nejsem prase abych dával motor do rezavé kastle
Pepa: To bysme si nedovolili Já už jen doufám, že nikde neobjevím další rez