Pantata:Ja taky zalovim mezi tema odkazama co jste mi posilal ni?

Nejsi sám pane... svézt se, to ony jo, ale něco udělatFubuTomas píše:Chosse:Hodna zena ze vam meje auto... ja takove stesti nikdy nemel![]()
zenske na to nemaji cit, hodne by se toho zniciloFubuTomas píše:Chosse:zapomel jste dodat... takto se me pta kazdy vecer ve sprse![]()
![]()
Kubi:Ted jste to vystihl!!Svezt se to jo... ale neco pro to udelat ee... nektery zensky to je des!!
Takze abych te zacinal proklinat, ze si nekoupil nizsi.Berry píše:Ja jsem chtel nizsi podvozek ten 70/50, ale bral jsem to ze to je delany na kola 7x15, kdyz bych mel ty 8J a 9J x 14 nebo pak ty 7x13 nebo 8x13, co jsem mel v merku, tak bych tam vrazil ten 70/50, ale kola jsem mel 15" tak jsem volil 60/40Smithy píše:Berry mozna chtelo, ale asi to zustane takhle.
No dostala takovou tu rukavici na mytí a šlo jí to, nic nezničila ale je fakt že když to myju sám tak z toho mám větší požitekLukin_GSi píše:zenske na to nemaji cit, hodne by se toho zniciloFubuTomas píše:Chosse:zapomel jste dodat... takto se me pta kazdy vecer ve sprse![]()
![]()
Kubi:Ted jste to vystihl!!Svezt se to jo... ale neco pro to udelat ee... nektery zensky to je des!!
Nekecej a snižujSmithy píše:Takze abych te zacinal proklinat, ze si nekoupil nizsi.Berry píše:Ja jsem chtel nizsi podvozek ten 70/50, ale bral jsem to ze to je delany na kola 7x15, kdyz bych mel ty 8J a 9J x 14 nebo pak ty 7x13 nebo 8x13, co jsem mel v merku, tak bych tam vrazil ten 70/50, ale kola jsem mel 15" tak jsem volil 60/40Smithy píše:Berry mozna chtelo, ale asi to zustane takhle.
Nekoulejte očima a buďte rádm.artty píše:Tak už máme jenom jedno cabrio
LETm.artty píše:Chosse: Já jsem rád, ale znáš to... prodáváš s čím si se sral skoro dva roky.....
Papa: Jsou důležitější věci než XE....