Michelin: se podívej ne ale asi to bude mít stejně řešený
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Řek bych že to bude stejný u Corsy,Kadetta,Astry,Vectry,Calibry jo a měl jsem to jako první ze zdejších lidí a šířím chválu dál, je to lepší než origo dlouhý dráhy...
Jo, zkrátíš a prodloužíš,Dráhy jsou pak tak poloviční... Varování : ten čep kterej to drží tak má jít vytáhnout ale nejde bo to bejvá zarezlý takže možná budeš muset vytáhnout ven držák převodovky a pak to vymlátit ven... z práce na chvilku to pak je na celý odpoledne
Michelin - něco najdeš občas na zahraničních fórech a z fotek odvodíš, něco na gsi.cz a něco na kadett.cz na Gsi.cz už moc nikdo nechodí, ale když hledáš tak je tam taky občas nějaká vychytávka z roku 2005 třeba
Ze zahraničních webů doporučím migweb.co.uk nebo astra-mk2.com a event ještě zde ale ten web ted nefrčí tak nevim jestli už mu to nezrezlo tomstickland.co.uk/
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
takový minimalistický styl v kombinaci černá/bílá možná bude pěkný.. bílé budou obě expanzky, víčko rozdělovače, měrka oleje a dekl ABS, ventilové víko bude leštěné a zbytek černý hrajeme si
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Pepo a teď tam nějakou dobu ještě bude, budem muset totiž na docela ostrou přestavbovou STK bez nějakého přivírání očka, takže všecko se bude muset udělat aby to prošlo... tzn. zadní náprava, přední brzdy, tlumiče, podlaha dodělat, přední stabík, nárazníky.......... jdu si to hodit
Díkec Pepíku, až se to dotáhne, tak o tom napíšu horror... jen doufám, že ne s Andersenovským (špatným) koncem
barvit pekny alu chladic mi prijde taky jako uchylnost, jen to vycistim dneska jsem natiral 2 pulku motoroveho prostoru.. boze to je nevdecna prace uz jsem natrel i brzdovy posilovac