Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
a nezapomeň i triko Van Dač, bílé botičky a gel a hurá do Modré ústřice
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
to je rozdvojená osobnost totok ne? já mám triko slipknot, v autě bordel jak v tanku.... prostě správný maggots lair
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Vy nějak spěcháte vyndám ho zítra. dneska jsem jen komplet doodstrojil auto a vyříznul přední příčky....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
markus: nedavno se o tu resilo. Jde o to ze zvetsis "paku" a tudiz to brzdi lip. Nechapu kde si vzal to ze si zmensis plochu
fundovana odpoved od taboo:
Duvodem, proc to lepe brzdi je, ze (jak uz nekdo zjednodusene uvedl) se zvysila "paka". Zvyseny prumer disku za pouziti stejneho tlaku v hydraulickem systemu, plochy pistu brzdicu a agresivnosti materialu desticek zvysuje "braking torque". Stejne, proc je efektivnejsi zastavit roztocene kolo auta na zvedaku pomoci jeho pneumatiky, nez jeho poloosy. Staci se podivat treba na brzdy nekterych motorcyklu, jako treba Buell: http://www.musclecross.com/jetbox/webim ... -brake.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
plech nad výfuk je můj a plech k čerpadlu taky, jinak je to od tebe líbí se mi to moc v té barvě takže sání apod. půjde taky do metly, nehodlám to leštit a pak furt udržovat... Btw. skříň vačky chci zkusit taky ale musím vymyslet jak ji zaplechovat aby se do ní nedostal písek a nepoškodily se dosedací plochy... ale bude to bomba