Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Martíku nemuže je mít třeba světlé jako je mam třeba ja????
Dneska jsem vyměnil střední díl výfuku, a když se sundaval tak se zjistilo, že je třeba vyměnit i zadní, jelikož je uplně vysypanej.... a to jsem chtěl vyměnit ještě i zapalovací kabely, ale na ty asi už nezbydou fufně, jelikož se jede pro gumy a pak obutí kol, zutí kol..... ještě, že si je mužu zrenovovat v praci sam... otryskat a pak hurá na práškovou barvu Antracit metalíza
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Chamelion: to se ale nesmí moc brzdit ne? Dostat pohlavek od obutého kola asi nebude příjemné
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Loni jsem mel takhle podobne nalozeneho Kadetta - 4 obuté disky a 4 gumy + plnej kufr. Takže kola na zadních sedačkách....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Mám jedno částečně pokažený... Jinak bych ho tam zkusil, na tomhle se mi ale víc líbí ten čirej plast a pak mám ještě dvě ty s načernalým sklíčkem (ale ty nemaj zpoždění zhasínání a ty boční lampičky) ty by tam mohli vypadat dobře v tom světlým...
Tak to musíš nějak poladit. Ty se zatmaveným sklíčkem ti budou ladit se zadníma světlama
Prdel si dělej z plastelíny Díval jsem se jestli jdou přehodit jen ty rámečky a sklíčka a nejdou, takže leda sehnat z Astry G světýlko - tmavé se stmíváním Mám doma sprej na světla ale do toho nejdu, ještě to zku.... a co pak s tím
Tvoje problémy by chtěl mít Ještě že mám v cabriu stropní světýlko, které vypadá jako ze škodovky a nemám šanci si něco vymýšlel Jinak v Omeze B je taky pěkný, a tvarově stejný.
Nezapomeň si vzít lano a přední oko až pojedeš na Habr jistota je jistota
Tipuju tak 3 hoďky hraní... Je to piplačka a né vždy na to mám nervy Chemoprén extrém a horkovzduška + ostrej ulamovací nůž a chuť se drbat, to je vše co potřebuješ Horkovzduškou si to nahříváš v rozích a záhybech, aby se to pěkně obeplo a pak natřeš a lepíš... Kdybs chtěl postup tak SZ
V běloušovi mám čistější nádobku na kapalinu ostřikovačů Jinak pěkný.
Lukin_GSi píše:Lukáš jako Lukáš Astra jako Kadett není to jedno?
ne není
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Ještě k tomu sání na kadetu. Myslíte že to je uplně to nejj takhle ta redukce? Mám to sání z xev doma taky ale tohle mi neřišlo zrova ideál.
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Tak mi to tam nejde systémem přehodit... Musím to trochu upravit a na šíbru vypilovat díry pro nacvaknutí... Nic s čím si neporadím, ale místo 15 minut to bude zas nějaká hodinka hraní
Neříkal si, že v první řadě děláš techniku? Na lízátko to nejezdí....
Na co kroužky? Já je vepředu tež nemám, šak to vystředíš šroubama PS: koukám, že už máš barevnější auto než já