ale to maš pravdum.artty píše:Takový složitosti.... nebylo by rozumnější mluvit normálněOni nemůžou mít jedno nářečí, ale musí si to dělit na 3, který se určitě dál ještě dělí a nakonec se mluví v každé ulici jinak
TomC20LET píše:tak bude třeba nove vlakno otevřit"Naši oplici sem ale ynym po našimu"
Nu tak to bacha, prajzaci sou jina sortaTomC20LET píše:ale to maš pravdum.artty píše:Takový složitosti.... nebylo by rozumnější mluvit normálněOni nemůžou mít jedno nářečí, ale musí si to dělit na 3, který se určitě dál ještě dělí a nakonec se mluví v každé ulici jinak
moji sousedi jsou toho dukazem
řvou na sebe přes ploty a jeden po ostravsku a druhy po našymu (polskočesky)
pak jsou okolo Opavy takzvaní Prajzáci a těm cypum nerozumim ani ja
Hele hele ticho tamkubi píše:Nu tak to bacha, prajzaci sou jina sortaTomC20LET píše:ale to maš pravdum.artty píše:Takový složitosti.... nebylo by rozumnější mluvit normálněOni nemůžou mít jedno nářečí, ale musí si to dělit na 3, který se určitě dál ještě dělí a nakonec se mluví v každé ulici jinak
moji sousedi jsou toho dukazem
řvou na sebe přes ploty a jeden po ostravsku a druhy po našymu (polskočesky)
pak jsou okolo Opavy takzvaní Prajzáci a těm cypum nerozumim ani jaty my tu moc nemáme rádi (možná prajzule ale ne prajzaky
)
ty si zas pleteš pražaky s prajzakamam.artty píše:Já jsem pražák jen od pondělí do čtvrtka, tak se budem bavit jen o víkendu no
To nas bude vicTomC20LET píše:ty si zas pleteš pražaky s prajzakamam.artty píše:Já jsem pražák jen od pondělí do čtvrtka, tak se budem bavit jen o víkendu no
m.artty píše:Si chtěl Céčko na jaro ne?Mě se líbí ty první
m.artty píše:Skoro soukromá zpráva pro berryho, poláci si to nebudou číst![]()
To je v prdeli s nima, jsme jim to tu jen pro prdel.... asi si musím najít nové forum![]()
Sice jsem měl dělat věci do školy, ale aspoň se mi zvedla nálada na TF