Takže je to vlastně originál výfuk Remus ale ne originál výfuk na Astru
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
tak dneska prevoskovano vymenene latkove za gumove koberecky a pridano zimni vybaveni do auta
ale pro zmenu se mi auto zase podelalo desne pomalu se vracej otacky a je vetsi volnobeh misto 500 asi 800...to zase bude hledani...
Vrať tam Oplí znak Když vidím Opela z Vauxhallovýma znakama, hned si vybavuji "opálené" "angličany"
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
zadny opel znaky:D aspon necim je to auto vyjmecne navic to vypada lip jak ty znaky opel a dycky lidi nechapou co je to za znacku navic ta opel maska je fakt hnusna
V tom případě je tu ještě Cadilac Catera.... protože Vauxhall má dneska už taky kde kdo.... jak to sem cigáni tahaj
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
nejvic je tu vauxhall vecter a ty jsou vetsinou po bouracce.. a omegu jsem celou vauxhall jako mam ja jeste nevidel krom teda anglanu kterej na me cumel ze mam volant v levo je tu jak cadilac tak jeste holden ktere me laka vic.. ale omega se takhle koupila z nemecka zatim nehodlam menit max na predni bez znaku ale resej se momentalne lepsi veci jako napr tedka ty otacky..
Tak si ještě aspoň vyměň ten nápis "Opel" za "Vauxhall". Aby to bylo pořádně
vsechno bude asi to bude jako puvodne vse pujde dolu necham to tam dokud nebudu rozlestovat lak ale ten holden neni nikde k sehnani a do australie se nejak nechystam
Vždyť někdo tady z fora v Austrálii je ne? Takže žádné výmluvičky... jen ten Holden má i jiná světla, co jsem koukal.
ma i trosku narazniky...ale tak znak by nejakej sednout mel...az bude vic penez tak to mozna nejak sezenu to se uvidi to je spis takova tresnicka na dortu...
lukyne jak ty tyhle svetla svitej?:D
berry:ne-e u nas na pozemku kousek od vysocanske ale za tenhle tyden uz jsem projizdel 3 krat uhrinevsi:D.. jinak problem s otackama vyresen tak nejak sam zajimave..
berry:to jo vzdy jsem tam stal bych brecel..
lukyn:no ze jsem mel tyhle necire jako origo na omeze a byla to bludicka..tak se ptam jeslti je to u astry lepci
Sviti to proste uplne normalne, podle toho jakou si tam das zarovku.. ja mel i cirou optiku a prave ze ta svitila na prd... pres tu cocku.. do te patri xenon, ale to je zase jina kapitola
jo to je pravda ze kdyz jsem bojoval s depo svetlama tak jsem tam na chvilku lupl obyc zarovky a horsi jak bludicka...
ty otacky buh vi cim to bylo ale dle me mi to nekde prisavalo vzduch vse by na to sedelo no az bude cas kouknu vse jsem k sobe pred starem poradne pritahl a zmizelo to a jinak ty kola co jsem koupil pujdou nakonec na renovaci..
Astra nesvítí, to může říct i já Dneska jsem umyl světla, tak jsem zvědav jestli to bude lepší nebo ne