berry:no tohle je prace asi za 6hodin delal sem to sam a poprve a nic moc teda musi to zmizet dneska jdou dolu napravy a motor a zitra odjizdi do srotu
berry: renovovat toho diesela nemelo cenu je sice technicky fakt super ale karoserie byla snad 100x bourana...
lukin guma tolik neudela a kdyz si auto sedne tak to taky dovnitr nevleze:) pri origo 15 to leze vepredu akorat tzn pri 8J siri to poleze tak o 1cm vepredu ven:)(policajti sou po Praze nic moc, nechci zbytecnej problem:)mozna vic to se uvidi..ale prece jen rozsireni o 8cm uz je docela dost..
me to ceka v unoru a jelikoz nemam stale volnobeh ok tak predpokladam ze neprojdu no uvidime v zadu jo ale vepredu se mi acka neudelaj uvidime jak to bude vypadat a jak moc to pujde stahnout pri nejhorsim to budu pouzivat jen na zimu
Včera mě vyhodili z STK mám v nebezpečných závadách brzdové světla a přední pérování, ve vážných mám omezovač tlaku zadních brzd, mlhovky a směrová světla, a v lehkých mám karoserii a výfukové potrubí. V poznámkách mám uvedeno uřezané péra a barva směrovek.
tak zítra repete, aspoň jsem se dokopal k zapojení mlhovek a opravu brzdovek, z omezovače tlaku jsem vyndal pružinu a ohledně pružin jsem tam volal, že mi řekli v servise že je to originálně homologovaný sport. podvozek, žádna flexa tuning atak
Lukine, ale jít tam bez zapojených mlhovek... co si jako čekal?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
a přestavby na technickou ani nemusely a tam by se toho našlo
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ano jezdila v obci Odry, majitele jsem znal, prodal ji uz taky nevim kam ano byl to 2.0 Steinmetz s nejakou zakazkovou upravou. Pekny kousek, mozna bych jeste nasel fotky..
Krytky ke šroubům od stěračů chybí, krytky od šroubů torpéda chybí to bude nějakej bastl ne?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Vy provokatéři ale proč ne, v jenech by to mohlo jít i za milion
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
[quote="Lukin_GSi"]Ano jezdila v obci Odry, majitele jsem znal, prodal ji uz taky nevim kam ano byl to 2.0 Steinmetz s nejakou zakazkovou upravou. Pekny kousek, mozna bych jeste nasel fotky..
já vim,dělalo se to v Brně a pro holku jezdila s tim asi 2roky než to prodala..trošku to začalo papat olej
Lukin_GSi píše:vsak tam dej taky kadetta za jen jeden jen
to by byla cena odpadků z popelníku
Chosse> neboj, to jse spis recesni inzerce, pozadovana cena je 75tis Stejne pisou same telatka, co by chteli jen motor a doklady.. takze maji predstavu tak kolem 10tis
Se nudíš co ? Nvíte někdo kde mám hledat druhej konec konec kabeláže od výhřevu sedaček? Mám na palubce vypínače a kabely o nich do svazku ale pod sedačky to nejde....