ja mám tu spodní lištu navíc jednuChosse píše:Tak snad bude MB spolehlivej, kámoš má Transita cca 3 roky starýho a je s tím furt něco... Starý Transity kdyby nehnily tak přežijou i ty nový... Jinak u mě nic nového, včera mě kamoš upozornil, že mi chybí spodní lišta (co tam ani nebyla) na předním nárazníku - ta pravá půlka co je nesehnatel ná....
poslat v pondělí s rozpěroulukin66 píše:ja mám tu spodní lištu navíc jednuChosse píše:Tak snad bude MB spolehlivej, kámoš má Transita cca 3 roky starýho a je s tím furt něco... Starý Transity kdyby nehnily tak přežijou i ty nový... Jinak u mě nic nového, včera mě kamoš upozornil, že mi chybí spodní lišta (co tam ani nebyla) na předním nárazníku - ta pravá půlka co je nesehnatel ná....
no kterou myslíš řidičovou?to bude drahé aleChosse píše:poslat v pondělí s rozpěroulukin66 píše:ja mám tu spodní lištu navíc jednuChosse píše:Tak snad bude MB spolehlivej, kámoš má Transita cca 3 roky starýho a je s tím furt něco... Starý Transity kdyby nehnily tak přežijou i ty nový... Jinak u mě nic nového, včera mě kamoš upozornil, že mi chybí spodní lišta (co tam ani nebyla) na předním nárazníku - ta pravá půlka co je nesehnatel ná....kolik ?