wow to ta VB je v serii asi neskutecne vysoka ale asi to taky delaj ta 40tky gumy kolik ze ma ten I podvozek snizeni?
ale taky uz se tesim az bude v laku:)
-30 mm o vanu jo? To mi neříkej, že seriově má ta Omega 2,5 tak nízko vanu... na Kadettu mám vanu asi 12-13 cm od země a nikdy jsem s tím neměl problém.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
tata ma origo sport podvozek na ome asi tusim taky -30 nebo 40mm a skrta vsude..a ja mam problem najet v urcitem prevyseni vanu uz mam hezky poskrabanou i tak..letos sem ji malem jednou uz urval...fakt nechapu jakej inteligent to tam takhle nechal trcet.. premyslel jsem ze pres tu vanu neco dam pokud budu nekdy snizovat..
Chtělo by to začít vyrábět vany z nějaké tvrdé gumy... to by byl kšeft
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to jo no prave proto se bojim snizovat jen pruzinama ale stejne zatim snizovat nemuzu vzadu mam stale dofuk tlumice:D
jinak tady je videt jak jsem byl na 15tkach jako koza oproti zlate omeze:)
Mirku az tam bude ten spravny profil,tak to bude dobre, a myslim trend kdy se to plazi po zemi, uz je asi taky pryc a na ty nase silnice a pokud je to daily car, tak je to zbytecne Jsem zvedavy na ten celolak, bude to pekny
Xciba ta Tvoje omega
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
ciba - vypada to moc pekne
jak tu pisete, snizovat pro denni jezdeni je nesmysl. nase silnice jsou hruza a myslim, ze investice se snizenim jen narustaji
Jezdim na jomu po meste kazdej den a k tomu musim jezdit pres nejhorsi hlavni ulici centra mesta, za 4 roky nebylo potreba nic z podvozkovych casti menit snizeni mam 10,5cm/4cm, pod lizatko strcim presne spicku boty a vsechno bez problemu.
Protože v Praze na konstkách budeš šrtat i SUVéčkem
Jelikoz Smithiho corsa byla puvodne moje a ja jsem tam ten podvozek daval a jezdil jsem s tim v Praze a byla to pohoda, jen kostky kolem Vinohradskyho divadla mi daly trosku zabrat, tak jsem tam tenkrat udelal kolonu mensi
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
468995_1966357295208_1731207442_918127_440137150_o.jpg (208.56 KiB) Zobrazeno 1724 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ