>>Naši oplíci sem<<
Re: >>Naši oplíci sem<<
pruhy super... tmava svetla seredné 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Už asi tak 2 týdny o tom přemýšlím, že vrátím původní, ale pořád jsem nevěděl. Takže děkuji za vaše názory na světla i pruhy
Radost bude mít i přítelkyně a nebude říkat, že to vypadá, jak kdyby to měl vypatlaný puberťák
Teď po zimě půjdou dolu prahy a musím nějak očistit lak od lepidla. Koupil jsem totiž lepidlo mamut, dozvěděl se, že 1cm2 udrží 22kg a stačí to jen připlácnout a to je vše. Takže jsem postupoval podle návodu, napatlal lepidlo, dal tam práh, který držel, a s úsměvem na tváří odešel. Ráno přijdu a celý práh se posunul asi o 1cm dolů a všude nad prahem zůstaly stopy lepidla, které nejdou dolů

Teď po zimě půjdou dolu prahy a musím nějak očistit lak od lepidla. Koupil jsem totiž lepidlo mamut, dozvěděl se, že 1cm2 udrží 22kg a stačí to jen připlácnout a to je vše. Takže jsem postupoval podle návodu, napatlal lepidlo, dal tam práh, který držel, a s úsměvem na tváří odešel. Ráno přijdu a celý práh se posunul asi o 1cm dolů a všude nad prahem zůstaly stopy lepidla, které nejdou dolů

priste to prelep papirovou paskou ke kastli... ale nenech ji zmoknout a uschnout... to pak zase nedostanes dolu tu pasku 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Zkus odstraňovač silikonu. Jinak pokud se něco lepí na tmel (zrcadlo, keramický obklad, kompozitové desky) podle technologického postupu se používá oboustranná páska, která to drží než tmel vytvrdne... Takže pokud lepit na svislo, vždy pojistná páska 

Není třeba...
kluci ja tu mam takovy sprej... "glasket striper" a ten to sunda na 100% ale i s barvou

Ponaučení pro příště a alespoň jsem o něco chytřejší
Já ty prahy už měl dole několikrát, takže jsem to už vždy nějak podložil nebo přilepil malířskou páskou. Odstraňovač silikonu jsem zkoušel, ten sotva sundá silikon, natož tenhle sajrajt
Juraj: Mám takový pocit, že to je jediná možnost

Juraj: Mám takový pocit, že to je jediná možnost

tenhle "striptér" sundá fakt vše... nastříkáš na lepidlo na autoskla a za 5min jen setres hadrem
nebo to nastrikas nekomu na kapotu a on az bude chtit setrit ty (bublinky) co to udela tak to vezme i s barvou az na plech
nevim co to je za sajrajt ale pisou vyhradne pro profesionalni pouziti 

V tom případě ještě sehnat profesionálního lakýrníka, když už toho profesionálního striptéra mám 

na tohle já měl Body 700 sprej když jsem potřeboval sundat barvu z OZ.... se to fouklo, začalo to bublat, jako taková ta věc co měli Návštěvníci místo jídla
to by ale taky šlo až na plech 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Amarounykubi píše:na tohle já měl Body 700 sprej když jsem potřeboval sundat barvu z OZ.... se to fouklo, začalo to bublat, jako taková ta věc co měli Návštěvníci místo jídlato by ale taky šlo až na plech

Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
som cistil:D

akorát je horší, že mi padl ten celolak...
takže hledám nějaký odstín plasti dipu, abych si to prestřikal sám a za rok si to nechal udělat úplně do jiné barvy komplet...
nechám to teda vyvařit a vše srovnat a nalakuju do nějaké matné barvy(sice nesnášim matnou..)
a doufám ze mi někdo poradí - jestli bila matna, cerna, nebo jeste modra..

akorát je horší, že mi padl ten celolak...
takže hledám nějaký odstín plasti dipu, abych si to prestřikal sám a za rok si to nechal udělat úplně do jiné barvy komplet...
nechám to teda vyvařit a vše srovnat a nalakuju do nějaké matné barvy(sice nesnášim matnou..)
a doufám ze mi někdo poradí - jestli bila matna, cerna, nebo jeste modra..
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
mat bych nedával a tahle barva je pěkná, hlavně když se udržuje....
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
taky nechci, ale tentokrat je dulezitejsi technika(komplet motor a na nem vse nove, pak jeste podvozek a samosvor, vyvareni dveri a jednoho lemu a navic prestavba na facelift) a 30tis na lak nemam bohuzel:) takze to striknu plasti dipem a pak az budou penize tak to sundam a bud se doplni do zelene nebo do jine:)
Naposledy upravil(a) xciba dne 30 led 2013 19:41, celkem upraveno 3 x.
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
ted si nechával kamarád polepovat VW Caddy na hasičskou červenou. Cena : 15tis, konečná, dělali to někde v Chomutově , jestli se nepletu za 2 dny hotový.....
Ford Mondeo TDCI (96kw)
ja si nastrikam plasti dip za 5ku jakou barvu chci...
folii nechci..to uz radsi lak..

folii nechci..to uz radsi lak..
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
No ona už tu kdysi byla jedna Vebe combi na ZW3kách a v 18"Lukin_GSi píše:RH ZW3? dobré tuningové kola.. myslíš, že se to bude na kombíka hodit, jo?

Opel Vectra B Sport OPC 2.2 DTi 16V-prodáno
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Astra H TWINTOP Cosmo
!!!DIAGNOSTIKA OPEL OP-COM !!!
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Astra H TWINTOP Cosmo
!!!DIAGNOSTIKA OPEL OP-COM !!!
ale na tom podvozku to bylo lepsi jak petra fotky par stran zpet 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- petanek192
Vsechno bude jen me musite volit 

Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
- pavelini22
- Kontaktovat uživatele:

The Present: 92´Astra GSi16V(C20XE M2.8.),07´Megane II GT(1.6 16V), 03´Passat B5.5(1.9TDi PD)
The Past: 07´Octavia II (1.9TDi), 01´A6 Allroad (2.5TDi), 92´Primera P10 (1.6i 16V), 03´Laguna II GT(2.0iDE), 97´Felicia (1.3MPi), 98´Omega B (2.0i 16V)
The Past: 07´Octavia II (1.9TDi), 01´A6 Allroad (2.5TDi), 92´Primera P10 (1.6i 16V), 03´Laguna II GT(2.0iDE), 97´Felicia (1.3MPi), 98´Omega B (2.0i 16V)
A já si říkal, co je na ní trochu jiného 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný, v garáži mám jeden ten plecháč co má
Opravdu má najeto tak málo, kolik se udávalo v inzerátu? Už nevím přesně, ale bylo tam snad 50 nebo 60 tisíc ne? Jestli je to tedy ta co myslím, ale podle té staré pražské značky asi jo.

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
bílá jde pod flexu 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Tak vám ji představím.. je to Astra GSi 16V 92" opravdu po 1 majiteli, pán r.36 si ji koupil v "Auto Mach Praha" 28.12.1992 a byl majitelem do 6.12.2012, pak je v TP osoba osvobozující daň a pak já
Auto je celé v orig. stavu, nikdo do ničeho nedlubal, nešahal a nic neměnil.. je akorát přidaný imobilizér a zámek zpátečky. Auto má najeto 61tis, s tím.. že na přístrojovce je 21tis, protože se původní tachometr sekl ve 40tis.. tak pán dostal nový a změna je zapsaná v knížce. Takže za celou dobu se akorát měnil jen olej a filtr
Auto je v tech. stavu 1A, koroze žádná.. pouze nějaká kosmetika, za to lak je za tu dobu spíš matný a střecha se stříškou vypálená od slunka
Ale opravdu tak tuhou nerozvrzanou karoserii a tichný motor jsem ještě neviděl
pár fotek po mytí

Auto je na orig. plechových kolech s novými zimními pneu + orig. alu disky s letními pneu.

pár fotek po mytí

Auto je na orig. plechových kolech s novými zimními pneu + orig. alu disky s letními pneu.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside

interiér jsem nefotil, protože ho nebylo vidět.. bylo plné auto novým GM dílů.. takže kdybyste něco potřebovali.. je toho fakt dost

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
nová nejlepší Astra na světě
ta skoro žadoní o to, aby na ni nikdo nesahal a nechal ji jako youngtimera 

Nosce te ipsum - know thyself
kubi píše:nová nejlepší Astra na světěta skoro žadoní o to, aby na ni nikdo nesahal a nechal ji jako youngtimera
přesně tak
a zase jedno pražské v zatáčce před Polskem
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)