Musím říct, že máš celkem pravdu. V neděli jsem koukal na to moje cábro zezadu a ty 185tky vypadají nějak sociáloně.... Chtělo by to nějakej širší disk, protože na 5,5 širší pneu nedám. Ale u sebe bych to viděl spíš na něco jako 8x14 a podobně. Nejsem zrvono zastánecem co možná největších průměrů
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak ono ty 16" maj stejný obvod jako série plechy a 175/70 co tam byly vejdou tam i 18 Zas na 14" a 45-50 gumách to bude jako trakař, to budeš muset jooo dolů abys neměl mezi blatníkem a kolem fuk jak buk 16" je dobrá výmluva, že níž už to nejde
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Široké 14" nebo možná 15" a dolu co to půjde, to by se mi líbilo. Nejdřív ale musím předělat vjezd do zimní garáže
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Garáž se předělá ale co ten kanál tady u nás, co trčí jak hora říp
tadyk erektivní kus
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
A nebo nepředělávat garáž a nainstalovat vzuchový podvozek
Chosse: ale fuj!
Táta: Pane Rosenberg? Jste to vy?
tady Corsa s větrama
Samozřejmě, jenom je upravená tak, že vypadá jako Kadett sedan
watchi: dík ale tamta fotka se mi vubec nelibi... navic ma nastavenou tak prutalni expozici ze vylezl ten borbel co je za gumou okna z lešteni (bily prach)
Tadle je lepči ... dokonce na tunigy.com mi ji dali do avataru té novinky o srazu.. a to jsem sakra čuměl jako prase. Je pravda, že jsem vectru ukazal poprvé na srazu....