Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Už jsem se lekl že to má Mattigy SSF, ale podle těch dírek nevim... každopádně ten Kadett vypadá epesně pompézní... škoda, že tohle nikdy na svého nedám....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
A brzy bude o jednoho víc, teda doufám sem zvědav, co tomu pomůže to Fridrich sání
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Berry nestraš tyve, ne že bych nechtěl ale není to kde strčit
Nerikam ze by se mi to taky nelibilo sam jsem ho mel C20XE se 125kw cca, a je to docela navykove jednou jsem skoro "projezdil vyplatu" uz je to taky 4roky zpet mozna dyl
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Beriudku, naprosto to chápu... ta výplata tam zmizí jedna dvě já teda budu jezdit hlavně až to bude legál, teď to spíš tak šolíchám abych nebudil zbytečně pozornost, ale i tak to svádí
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Jelikož jsem se vetřel už i na anglické Astra Mk2 forum, tak vám musím taky poškádlit žlázy zdá se mi to, nebo angláni umí Opely líp než Němci??