nejsou zbytečně malý? podle mě by kadett snesl o palec větší ráfky (klidně o dva
   nejsou zbytečně malý? podle mě by kadett snesl o palec větší ráfky (klidně o dva   )
 )  

nejsou zbytečně malý? podle mě by kadett snesl o palec větší ráfky (klidně o dva
   nejsou zbytečně malý? podle mě by kadett snesl o palec větší ráfky (klidně o dva   )
 )  

dát tam 8x15 ET28 či kolik bývaj ty Ronaly a na to 195/40-45 by bylo pompézní...
 dát tam 8x15 ET28 či kolik bývaj ty Ronaly a na to 195/40-45 by bylo pompézní... 
 Tak udelej lemy jak maji byt a bude to fajne
   Tak udelej lemy jak maji byt a bude to fajne  
to nemělo bejt rýpaní ale jen takovej typ kola jsou to pěknám.artty píše:Nj, to už je pak o stylu každého z nás
 ale jak říkám o jeden palec by tomu určitě neublížil
 ale jak říkám o jeden palec by tomu určitě neublížil   
 proč by ne? dnes je to naprosto normální stačí se podívat na netu... a pokud by na kola nandaval čistě teoreticky nějaký nízkoprofilový gumy a tak uzký aby to mělo krásný áčko (v což doufám tak to auto tvrdé jak z gum tam nižšího podvozku nebude už na to rychlé ježdění ale na takové to ploužení aby nikde nevybral nějakou díru či nějakej bordel na silnici) tak stačí (nějaká stlačená tma) gumy za pár peněz co jsem koukal a z ohlasů i komentů k takto levným gumám, jsou lidi co je rovnají ke mnohem dražším značkámLukin_GSi píše:Lordík> urcite si da nekdo na kadetta zavodni 17".. o cene obuti nemluve.
 taková investice jako dříve už to dávno není... sám jedny takové na zkoušku obuju nemůže nastat nic horšího než že půjdou z domu
 taková investice jako dříve už to dávno není... sám jedny takové na zkoušku obuju nemůže nastat nic horšího než že půjdou z domu   
 máš asi pravdu 17 (už by to bylo asi moc trvdý) už by byly moc ale 16 jsou parádní volba... já mám takovej dojem u vectry že ty mé 17'' jsou nějaký malý, klidně bych tam viděl 18'' ale mám je z důvodu že se stělovákem na kterej by v brzké době mělo bejt už našetříno (z brigát to jde pomalu) to půjde o dost k zemi což by mi s 18'' moc nepovedlokubi píše:Lordíku, já tam 16 mám a myslím, že můžu střízlivě porovnat, že 17" by na tom byly na hovno
Lukine, ty nemáš ale vzadu vytažený lem tak, že ti tam vejdou 9x16 ET15

Ja uz si toho uzil dost, asi starnu
  Ja uz si toho uzil dost, asi starnu  

proto ten lem.
  proto ten lem.to co občas čtu k těm gumám zapakatel a čtu tam komenty typu barum a podobný ''mrdy'' za nehorázný peníze se těm to némůžou v ničem rovnat tak usuzuju ze zkušenosti jiných že nebudou tak špatný přinejmenším se vyrovnají právě těmto dražším značkam co jsou stejně drahý jenom kvůly tomu že jsou tu dlouho a už nějaké jméno mají... takže o strátě komfortu řízení a zrychlení nemůže být řeč... a pro člověka který jezdí denně do práce a o víkendu někam na chatu tak to jsou věci co nemůže ani zdaleka poznatLukin_GSi píše:Lordík> Tak si srovnej treba Toyo T1R 195/50 R15 - od 1.085,- a 205/40 R17 od 2.198,-
Takze mas pravdu, bude to 100% zmena.. v cene, ve zrychleni, v rizeni, v komfortuJa uz si toho uzil dost, asi starnu
 nikomu tyhle noname gumy nenutím ať si každej jezdí na barumkách a podobných jménech já si koupí ty bezejmený se stejnou kvalitou a třetinovou cenu děkuji odcházím
  nikomu tyhle noname gumy nenutím ať si každej jezdí na barumkách a podobných jménech já si koupí ty bezejmený se stejnou kvalitou a třetinovou cenu děkuji odcházím  

levnější jak barumky je i dovoz z číny a oproti něm sou to fakt dobré gumy a o protektorech ani nemluvim.
   levnější jak barumky je i dovoz z číny a oproti něm sou to fakt dobré gumy a o protektorech ani nemluvim.

jsíždí se, hučí na vodě nedrží.... zato BF Goodrich G-Force profiler je vcelku epesní guma se kterou jsem spokojen
 jsíždí se, hučí na vodě nedrží.... zato BF Goodrich G-Force profiler je vcelku epesní guma se kterou jsem spokojen   
  jednou stačily Nankang NS 2 a i když tady http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nankang/NS2.htm" onclick="window.open(this.href);return false; maj slušný zajímavý hodnocení tak podruhé děkuji nechci
 jednou stačily Nankang NS 2 a i když tady http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nankang/NS2.htm" onclick="window.open(this.href);return false; maj slušný zajímavý hodnocení tak podruhé děkuji nechci

co se týče protektoru mám na zimu Pneu Vraník http://www.pneuvranik.cz/detail2211.__1 ... -%28m+s%29" onclick="window.open(this.href);return false; a nemužu si na ně štěžovatDacan píše:nj, kromě toho že některé číny nemají homologizační razítka tak společně s protektorama sme dávali na kolo závaží větší jak 100g běžně, na celkem rovná kola. Dát to mě někdo na auto tak mu to vrátím. Já mám na autě goodyear gt3 a sem na nich už třetí rok a paráda. na zadní nápravě ubyly 2mm po 25tis km, přední nepočítám
 na plecháčích který jsou stejně starý jak auto není dohromady víc jak 50g závaží na jednom kole
 na plecháčích který jsou stejně starý jak auto není dohromady víc jak 50g závaží na jednom kole   a jelikož mam Barumky na leto KO tak si objednám i letní PS 2 http://www.pneuvranik.cz/detail1326.__1 ... -r-15-ps-2" onclick="window.open(this.href);return false;
 a jelikož mam Barumky na leto KO tak si objednám i letní PS 2 http://www.pneuvranik.cz/detail1326.__1 ... -r-15-ps-2" onclick="window.open(this.href);return false;  

jinak barum mel tata na omeze jak letni 225/55/16 tak zimni 195/65/15 a oboje staly za ....nejenom ze v te zime to bylo k nicemu ale ono se to jeste rychle sjizdelo
 jinak barum mel tata na omeze jak letni 225/55/16 tak zimni 195/65/15 a oboje staly za ....nejenom ze v te zime to bylo k nicemu ale ono se to jeste rychle sjizdelo  ja sem koupil na leto 17tky dunlop sport tak uvidime co to dokaze
 ja sem koupil na leto 17tky dunlop sport tak uvidime co to dokaze 
 ale stejne na tom jezdil ale vzdy kdyz sem s tim jel ja mel sem pocit ze se nekde zabiju..
 ale stejne na tom jezdil ale vzdy kdyz sem s tim jel ja mel sem pocit ze se nekde zabiju..pokud jsi ty vraníky nezkusila tak nemužeš vědět jak ta guma fungujexciba píše:to ja si dat na zadek v omeze protektory tak nevim

a ty jsi žena???xciba píše: ja sem koupila na leto 17tky dunlop sport tak uvidime co to dokaze

nikomu ty levný stlačený tmy nenutím... ale to co píše markus si myslím takymaRkus píše:ja mel na lupu bridgestone, fulda, kumho a ted mam nankang nsII a rozdil sem zatim zadnej nezjistil krom polovicni nebo az tretinove ceny. a jezdim jako prase vzdy, porad a vsude. a to to mam este natahnuty do Acka

konečně jsi to tu kamaráde roseknul a konečně jim někdo pověděl pravdu jak to doopravdy je
  konečně jsi to tu kamaráde roseknul a konečně jim někdo pověděl pravdu jak to doopravdy je   
   na jaře koupím a vyzkouším pokud to nebude k tomu (čemu opravdu nevěřím) klidně přiznám že jsou strašně moc špatný jak povídáte...
 na jaře koupím a vyzkouším pokud to nebude k tomu (čemu opravdu nevěřím) klidně přiznám že jsou strašně moc špatný jak povídáte...