Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Lordíku, já tam 16 mám a myslím, že můžu střízlivě porovnat, že 17" by na tom byly na hovno
Lukine, ty nemáš ale vzadu vytažený lem tak, že ti tam vejdou 9x16 ET15 dát tam 8x15 ET28 či kolik bývaj ty Ronaly a na to 195/40-45 by bylo pompézní...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
m.artty píše:Nj, to už je pak o stylu každého z nás
to nemělo bejt rýpaní ale jen takovej typ kola jsou to pěkná ale jak říkám o jeden palec by tomu určitě neublížil
Lukin_GSi píše:Lordík> urcite si da nekdo na kadetta zavodni 17".. o cene obuti nemluve.
proč by ne? dnes je to naprosto normální stačí se podívat na netu... a pokud by na kola nandaval čistě teoreticky nějaký nízkoprofilový gumy a tak uzký aby to mělo krásný áčko (v což doufám tak to auto tvrdé jak z gum tam nižšího podvozku nebude už na to rychlé ježdění ale na takové to ploužení aby nikde nevybral nějakou díru či nějakej bordel na silnici) tak stačí (nějaká stlačená tma) gumy za pár peněz co jsem koukal a z ohlasů i komentů k takto levným gumám, jsou lidi co je rovnají ke mnohem dražším značkám taková investice jako dříve už to dávno není... sám jedny takové na zkoušku obuju nemůže nastat nic horšího než že půjdou z domu
kubi píše:Lordíku, já tam 16 mám a myslím, že můžu střízlivě porovnat, že 17" by na tom byly na hovno
Lukine, ty nemáš ale vzadu vytažený lem tak, že ti tam vejdou 9x16 ET15 dát tam 8x15 ET28 či kolik bývaj ty Ronaly a na to 195/40-45 by bylo pompézní...
máš asi pravdu 17 (už by to bylo asi moc trvdý) už by byly moc ale 16 jsou parádní volba... já mám takovej dojem u vectry že ty mé 17'' jsou nějaký malý, klidně bych tam viděl 18'' ale mám je z důvodu že se stělovákem na kterej by v brzké době mělo bejt už našetříno (z brigát to jde pomalu) to půjde o dost k zemi což by mi s 18'' moc nepovedlo
Lem zpět asi nedám Lukine, abych pak zas řešil, že to škrtá.... šak divej. Co to bude? 7x15? A lem vytažený tajak u mě...
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Lukin_GSi píše:Lordík> Tak si srovnej treba Toyo T1R 195/50 R15 - od 1.085,- a 205/40 R17 od 2.198,-
Takze mas pravdu, bude to 100% zmena.. v cene, ve zrychleni, v rizeni, v komfortu Ja uz si toho uzil dost, asi starnu
to co občas čtu k těm gumám zapakatel a čtu tam komenty typu barum a podobný ''mrdy'' za nehorázný peníze se těm to némůžou v ničem rovnat tak usuzuju ze zkušenosti jiných že nebudou tak špatný přinejmenším se vyrovnají právě těmto dražším značkam co jsou stejně drahý jenom kvůly tomu že jsou tu dlouho a už nějaké jméno mají... takže o strátě komfortu řízení a zrychlení nemůže být řeč... a pro člověka který jezdí denně do práce a o víkendu někam na chatu tak to jsou věci co nemůže ani zdaleka poznat nikomu tyhle noname gumy nenutím ať si každej jezdí na barumkách a podobných jménech já si koupí ty bezejmený se stejnou kvalitou a třetinovou cenu děkuji odcházím
Lordík: Ty bereš Barumky jako nějaké drahé top pneumatiky? Já sice na nich jezdím, ale vím, že na mokru člověk musí počítat, že jede na Barumkách.... A levnější jsou nad už jen polské protektory ne?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Lordíku, to je dobrá blbost co si řek. Joo jak auto netlačíš na hranice tak to nezpoznáš, může být, ovšem ty hranice podstatně snížíš k horšímu a jakmile krizová situace zatlačí na tebe, tak budeš asi víš kde, takže byť nejsi závodník, ty ťamanské gumy jsou vhodné leda na výstavku, maj celkem pěknej vzorek co
ja jezdím na astře na dunlop sp sport maxx a paráda a na kadettu toyo proxess tr1 a taky super nikdy bych už si nedal nějakou čínu jako je sunny,roadstone a podobné šme.jezdím rád rychle ale zabít se nechci.nemělo by se šetřit tam kde nemá
opel kadett 2.0 16v gsi
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus STwhite
Jo to je jako kupovat levný šprcky protože "jsou přeci taky gumový" a za devět měsíců v porodnici překvapeně čučet
co jsem měl na Vectře Barum Bravuris tak už mi na auto nesmí jsíždí se, hučí na vodě nedrží.... zato BF Goodrich G-Force profiler je vcelku epesní guma se kterou jsem spokojen
Čínskou gumu taky nee jednou stačily Nankang NS 2 a i když tady http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nankang/NS2.htm" onclick="window.open(this.href);return false; maj slušný zajímavý hodnocení tak podruhé děkuji nechci
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
nj, kromě toho že některé číny nemají homologizační razítka tak společně s protektorama sme dávali na kolo závaží větší jak 100g běžně, na celkem rovná kola. Dát to mě někdo na auto tak mu to vrátím. Já mám na autě goodyear gt3 a sem na nich už třetí rok a paráda. na zadní nápravě ubyly 2mm po 25tis km, přední nepočítám
Papa: Mě se zdá, že Goodrich se sjeli rychleji než Barumky. Táta je měl na Omeze a nic moc. Takže věčné téma, jaké pneu jsou nejlepší asi nevyřešíme
Dacan píše:nj, kromě toho že některé číny nemají homologizační razítka tak společně s protektorama sme dávali na kolo závaží větší jak 100g běžně, na celkem rovná kola. Dát to mě někdo na auto tak mu to vrátím. Já mám na autě goodyear gt3 a sem na nich už třetí rok a paráda. na zadní nápravě ubyly 2mm po 25tis km, přední nepočítám
co se týče protektoru mám na zimu Pneu Vraník http://www.pneuvranik.cz/detail2211.__1 ... -%28m+s%29" onclick="window.open(this.href);return false; a nemužu si na ně štěžovat na plecháčích který jsou stejně starý jak auto není dohromady víc jak 50g závaží na jednom kole a jelikož mam Barumky na leto KO tak si objednám i letní PS 2 http://www.pneuvranik.cz/detail1326.__1 ... -r-15-ps-2" onclick="window.open(this.href);return false;
jelikož nezavodim a nemám to v dohledné době ani v plánu
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
to ja si dat na zadek v omeze protektory tak nevim jinak barum mel tata na omeze jak letni 225/55/16 tak zimni 195/65/15 a oboje staly za ....nejenom ze v te zime to bylo k nicemu ale ono se to jeste rychle sjizdelo ja sem koupil na leto 17tky dunlop sport tak uvidime co to dokaze
a jeste mi rikal jak mu to auto drzi tak sem mu pujcil moji omegu s GY ultragrip a pak uznal ze to jeho trosicku klouze ale stejne na tom jezdil ale vzdy kdyz sem s tim jel ja mel sem pocit ze se nekde zabiju..
Naposledy upravil(a) xciba dne 03 led 2012 15:46, celkem upraveno 2 x.
No, fakt je, ze zimni i letni Barumky drzi jen za sucha, osobni zkusenost, takze pri obnove gum jsem na zimu koupil Bridgestone Blizzak LM-20 a ta drzi furt, fakt bomba guma a na leto budu ted objednavat Goodyear excellence - ty mam na druhem aute a fakt nemuzu si vynachvalit...
Ford Puma 1.7 16V r.2001
Opel Tigra 1.4 16V r.1996
koukam uz chytas i me za slova
vsak ja proti protektorum nic nemam, teda aspon ne proti tem od vranika ale jen sem rikal ze bych si na omegu radsi poridil normalni gumy navic stejne pro me nesplnuji v 15tkach muj rychlostni index
ja mel na lupu bridgestone, fulda, kumho a ted mam nankang nsII a rozdil sem zatim zadnej nezjistil krom polovicni nebo az tretinove ceny. a jezdim jako prase vzdy, porad a vsude. a to to mam este natahnuty do Acka
maRkus píše:ja mel na lupu bridgestone, fulda, kumho a ted mam nankang nsII a rozdil sem zatim zadnej nezjistil krom polovicni nebo az tretinove ceny. a jezdim jako prase vzdy, porad a vsude. a to to mam este natahnuty do Acka
nikomu ty levný stlačený tmy nenutím... ale to co píše markus si myslím taky konečně jsi to tu kamaráde roseknul a konečně jim někdo pověděl pravdu jak to doopravdy je na jaře koupím a vyzkouším pokud to nebude k tomu (čemu opravdu nevěřím) klidně přiznám že jsou strašně moc špatný jak povídáte...