Ten blinkr je odkaz na cabrio a na cabrio ho dali, aby se vůbec prodávala jiná auta než Kadett cabrio protože kdyby tam nebyl....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Ta škodovka libová, taky koukám, že ještě žije...
Většina zábavných věcí je zbytečná, navíc je to tuctovej motor, tak co
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
no, ne že by ta škodovka byla vyloženě ošklivá, byly horší, ale když už tam cpal takový motor, tak to alespoň mohl udělat cestou repliky 130LR.... takhle to je takový kočkopes....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi poslední dobou jsi moc vyhraněnej, taky mám rád spíš decentní úpravy a race styl, ale tohle se mi fakt líbí,
chápu že k Opelu máš vztah, ale koneckonců je to motor jako každej jinej, lepší že v něčem vrčí a vypadá a funguje pěkně, než aby trčel v nějaký hromadě rezu v kopřivách
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
nejsem vyhraněnej, píšu, že není úplně ošklivá i když tyhle úpravy nemusím, ale tohle asi nebude nic na okruhy nebo vrchy tak mi uniká smysl toho všeho.... ale to je každého věc. Mě taky moc lidí nechápe, že rvu prachy do starého Opela
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Mě se ta škodovka líbí když je udělaná přestavba pořádně, tak proč ne.... a že je tam XE jedině dobře, aspoň je to zajímavé i technicky.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak je fakt, že vypadá, že si s tím vyhrál... ale neumím si pomoct, mě by se to líbilo víc v tomhle kabátě
a aby řeč nestála
Co je to za úpravu a z čeho jsou zadní světla, poznáme?
Přílohy
k04.JPG (73.55 KiB) Zobrazeno 2355 x
k01.JPG (68.97 KiB) Zobrazeno 2355 x
By mě zajímalo jak to na tý škodovce snáší ta převodovka ...
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up