V modré Mantě je pořád 3litr z Omegy a široký chromový límce Mangels má na léto.Stavba se dělala v Mělníku za pomoci několika lidí.Popisek k autu je napsán v odkazu u fotek.
Auto celkem na pohodu,ale předek z Fábky to bylo hodně vedle.Samozřejmě auto je ze spoda celkem dosti ohnilé (nosníky klasika Manta) a na nějaký boki to taky moc není díky MINI volantu v kombinaci se širokými koly a absenci posilovače řízení.Takže je to spíše pro rovinkové jezdce.
Prostě original Manta je 100x lepší a daleko lepši ovladatelná co se týče driftů a řízení sedí jako motokára.Toto je jen na oko.
O této Mantě něco vím byl jsem její majitel cca půl roku než mé nadšení opadlo.Dovezl jsem ji z Frýdku Místku.
Tady je odkaz kde jsem ze zaregistroval když jsem Mantu vlastnil.Jak tu píšou kluci byla i v nějakém tuningu.Myslím ruský Maxi tuning našel jsem ji jednou přes Google,ale odkaz co jsem měl na celý článek už přestal fungovat.
http://commodore-a.blog.cz/1201/opel-ma ... ar96971709" onclick="window.open(this.href);return false;