Opel Photos
Re: Opel Photos

- Přílohy
-
- a42283c4.jpg (85.72 KiB) Zobrazeno 1928 x
-
- img_0598.jpg (22.86 KiB) Zobrazeno 1927 x
-
- img_2171.jpg (22.25 KiB) Zobrazeno 1927 x
Irmscher Omega Caravan 2,5 V6 automat

- Přílohy
-
- 232566_max.jpg (95.49 KiB) Zobrazeno 1926 x
-
- show_and_shine_22.jpg (51.62 KiB) Zobrazeno 1927 x
-
- 207976_max.jpg (67.48 KiB) Zobrazeno 1925 x

- Přílohy
-
- DSCF0846.JPG (126.07 KiB) Zobrazeno 1924 x
-
- Rundgang_207.jpg (54.25 KiB) Zobrazeno 1921 x
-
- Luckau06 107.jpg (62.11 KiB) Zobrazeno 1922 x
nejaky vectry A
http://www.youtube.com/watch?v=48gtLIij ... annel_page" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=48gtLIij ... annel_page" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty první tři vectry jsou luxusní, ale ten Kadett na drátech se světly z Fiata
kill kill KILL
A ten zelený Kadett byl předtím taky hezčí.... fotku už nemám ale byl na origo 13" převařených a neměl dorasovaný ty světla tuším
A stejně je nejlepší ten modrý níže
takhle mě provokuje lukin po ICQ, viď ty zmetku 

A ten zelený Kadett byl předtím taky hezčí.... fotku už nemám ale byl na origo 13" převařených a neměl dorasovaný ty světla tuším

A stejně je nejlepší ten modrý níže

- Přílohy
-
- oleben-172.jpg (68.46 KiB) Zobrazeno 1896 x
-
- 9cc8_1.JPG (35.55 KiB) Zobrazeno 1895 x
-
- 1702460.jpg (50.05 KiB) Zobrazeno 1894 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tak tahle corsa mě vzala... hele lidi prodám Vectru A 2000 16v 150 koní, najeto nemá ani 100 tis, slušný stav, alu, plechy, new světla vyfuk, brzdy apod... .. chci corsu 

- Přílohy
-
- dsc0470vt3[1].jpg (224.7 KiB) Zobrazeno 1883 x
A4 3.0 V6 quattro
pekna Corsa, ale osobne bych ji za VeA nemenil...
Není no ale GSi už má každej, ostatně výkon už má každejChosse píše:Škubánku ale není to GSi

Hoši veřejně nabízím království a půl princezny za to kdo nahodí jakýkoliv nápad jak dostat ty moje milované keskinky do TP

zbav se jichkubi píše:Není no ale GSi už má každej, ostatně výkon už má každejChosse píše:Škubánku ale není to GSiaž přijde doba nízkých výkonů a prťavých motorů tak zas budu mít velký péro jááááá
![]()
![]()
Hoši veřejně nabízím království a půl princezny za to kdo nahodí jakýkoliv nápad jak dostat ty moje milované keskinky do TPzklamal Opel, zklama rozum na DI, ofic. distributor dává listy jen s new koly a ted co

proč z toho maš takovej strach? Já nikdy neřešil zápis kol a nikdy jsem neměl problém... nehledě na to ty 16" se dají překousnout.. na silnici jezdí ruzné skořápky s tuningem aniž by to měli napsaný. A když vyrazíš na STK tak tam nazuješ to co tam má být... stejně nebudeš policajtum vozit velkej TP aby se přesvědčily, že to tam maš:)
A4 3.0 V6 quattro
a mě by se zase hatchback líbilwatchi píše:pekna Corsa, ale osobne bych ji za VeA nemenil...

A4 3.0 V6 quattro
nebyla by nějaká VB v čené????
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nejde mi o STK ani o kontorly ale výhradně o to jaký by asi byl problém v případě nehody a vidíš dnes odřeš audině bok a škoda 200.000Fresch píše:zbav se jichkubi píše:Není no ale GSi už má každej, ostatně výkon už má každejChosse píše:Škubánku ale není to GSiaž přijde doba nízkých výkonů a prťavých motorů tak zas budu mít velký péro jááááá
![]()
![]()
Hoši veřejně nabízím království a půl princezny za to kdo nahodí jakýkoliv nápad jak dostat ty moje milované keskinky do TPzklamal Opel, zklama rozum na DI, ofic. distributor dává listy jen s new koly a ted co
tohle jsi slyšet nechtěl já vim...
proč z toho maš takovej strach? Já nikdy neřešil zápis kol a nikdy jsem neměl problém... nehledě na to ty 16" se dají překousnout.. na silnici jezdí ruzné skořápky s tuningem aniž by to měli napsaný. A když vyrazíš na STK tak tam nazuješ to co tam má být... stejně nebudeš policajtum vozit velkej TP aby se přesvědčily, že to tam maš:)

Takže ti jde o to.. když to do tebe někdo napere aby ti Keskiny zaplatil? Chápu dobře ?
A4 3.0 V6 quattro
Ne
jde o to, jak markantní rozdíl je mezi tím co je v TP a na autě. Pak to fláknu do nějakého BMW, majitel si to dá na spravení do autorizovaného servisu kde i škrábnutý lak vyjde v řádu desetitisíců a pojišťovák jukne na moje kola, na TP, řekne že auto bylo v nevyhovujícím tech. stavu a mám po ptákách
A právě nedávno mi kamarád vyprávěl jak byl s autem něco řešit na pojišťovně a pojišťovák zkoumal kola, gumy... Já to mám raději vše v cajku jak se říká. A já jsem přesně ten typ který potvrzuje murphyho zákony 

tohle dela i ceska.... kdyz menime okno tak chce foto kol a gum, nevyhovujici rozmer co neni v tp, tim padem auto nemelo co delat na silnici a okno nezaplati....
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Tak o tom slyším prvně a to jsem se s pojišťovákama dostal do styku. Kubi taky mám rád vše v cajku ale když nejde tak nejde
Každopádně jsem netušil, že jdou po tom co nemám napsané v TP.. neříkám kdyby křídlo Fast&Furious někomu při nehodě skalpovalo hlavu.. tak to by se asi řešilo... ale, že jsem měl jiné kola/gumy když jsem do někoho tuknul..

Každopádně jsem netušil, že jdou po tom co nemám napsané v TP.. neříkám kdyby křídlo Fast&Furious někomu při nehodě skalpovalo hlavu.. tak to by se asi řešilo... ale, že jsem měl jiné kola/gumy když jsem do někoho tuknul..
A4 3.0 V6 quattro
po zkusenostech palec navic nevadi, ale na feli 15stky pruser, na e36 17 pruser, astra 16 pruser atd....
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
No jo, tak jako vše je i pojišťovnictví druh podnikání že jo
a účelem je co? Maximalizace zisku
Takže pokud jde někoho omrdat tak s chutí do toho. Já teda pochopím, pokud by ten zápis nebyl možný z tech. důvodů (kdybych tam např. cpal 18") ale tohle je problém administrativního rázu, prostě neseženu zkurv. typový list
ale ještě mi bylo porazeno jak na to jiným způsobem tak uvidíme co se dá dělat.
Je smutný, že když člověk chce mít ve věcech pořádek, paradoxně mu v tom brání ten, kdo by o to měl stát 

no tak pojišťovák na tvoje auto nebude ani koukat, teď jsemoural s montereyem, komplet orámovanej a nidko se nad tim ani nepozastavil, a už vůbec ne nad tim jaký kola mam v TP atd.kubi píše:Nejde o to, jak markantní rozdíl je mezi tím co je v TP a na autě. Pak to fláknu do nějakého BMW, majitel si to dá na spravení do autorizovaného servisu kde i škrábnutý lak vyjde v řádu desetitisíců a pojišťovák jukne na moje kola, na TP, řekne že auto bylo v nevyhovujícím tech. stavu a mám po ptákách
A právě nedávno mi kamarád vyprávěl jak byl s autem něco řešit na pojišťovně a pojišťovák zkoumal kola, gumy... Já to mám raději vše v cajku jak se říká. A já jsem přesně ten typ který potvrzuje murphyho zákony
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
No jo ale znáš to 100 pojišťováků na to hodí bobek a 101. se přijde podívat a hádej kterej padne na mě?
Já mám fakt v těchto věcech štígro 

omegaaa
- Přílohy
-
- 91a8_27.jpg (45.8 KiB) Zobrazeno 1678 x
-
- 91a8_27.jpg (45.8 KiB) Zobrazeno 1679 x
-
- a6c5_19.jpg (26.49 KiB) Zobrazeno 1680 x
mv6
- Přílohy
-
- 5d75_19.jpg (20.37 KiB) Zobrazeno 1616 x
-
- 5dce_19.jpg (18.57 KiB) Zobrazeno 1614 x
-
- 5dc9_19.jpg (15.86 KiB) Zobrazeno 1613 x
SAM:
nadhera uz se tesim na leto a 18ky
i kdyz sem zacal pokukovat po A6.
nadhera uz se tesim na leto a 18ky

uz neni - Opel Omega B 2,5V6
PT Cruiser 2,2CRD limited
pracant Felator 1,3 LPG
Renault Laguna Grandtour 1,6 LPG
pracant Felator 1,3 LPG
Omega RULEZZZ.
2 Arnie - taky jsem pokukoval, ale... pro me je to uz srdcova zalezitost. za A6 se otocim, ale chci zustat verny...
2 Arnie - taky jsem pokukoval, ale... pro me je to uz srdcova zalezitost. za A6 se otocim, ale chci zustat verny...

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Má minulost..
- Přílohy
-
- 05-10-08_1748.jpg (67.42 KiB) Zobrazeno 1565 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Jen v plniči.
- Přílohy
-
- 05-10-08_1750.jpg (68.32 KiB) Zobrazeno 1570 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Mas na aute kola Mille Miglia Evo 2 racing ? v jakym rozmeru ?
uz neni - Opel Omega B 2,5V6
pracant Felator 1,3 LPG
pracant Felator 1,3 LPG