asi bych to spis videl vsechno na tu cernou slonova kost se mi tam nehodi a cervena uz vubec ne by to bylo hnus cerny kozeny sedacky a cervenej strop a sloupky atd... fuj
takze to asi zkusim ze si koupim za apr korun jeste jeden strop nakou barvu valecek a uz jedu kdyz se to potenteckuje tak se vyhodi a da se stary
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
Ahoj,potřeboval bych poradit http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=86&t=86288" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevíte náhodou jestli to tak je? Rád bych je už objednal ale nechci objednat blbě jelikož nejsou zrovna za pár šupů Děkuju
diky moc asi to tak dopadne ze to vezmu balakrylem ale jeste uvidim mam naky kontakty na calouniky tak jim pak zavolam kolik by chteli kdybysi to nechalo potahnout kozenkou ceelj strop
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
koženkou by jsi si to mohl potáhnout i sám, napiš Rejtymu on si potahoval sloupky, tapecy a další věci tak by uměl poradit a ta stropnice není zase tak členitá
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Neměls ten interier nalakovat aby to nějak vypadalo ?
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Já jsem naprosto normální člověk, kterej takovou zhůvěřilost fakt nepotřebuje.
Teď je tam 1.4 s pár kilama dole a jezdí to fakt dobře, nestěžuju si vůbec.
Jenže to je prostě 1.4, kdyby takhle jezdil třeba 2.0 tak bych byl spokojenej a nevrtal do toho
Ale protože není tak tam kluk bude muset
Přes zimu bude s tigi v garáži a na jaře ho "BECK" implementuje (předem děkuju)
Todle pro mě nejvíc vzrušující pohled, vyjma teda nahé sličné dívčiny Kdyby mi někdo chtěl něco nadělit pod stromek tak todlenc please
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Dobrý den... kubi díky za tip na světla...
nevím jestli jste to tu probírali ale jak to u vás a s povozem na zimu ? Řešim dilema... přeci jen Vectra měla bejt povoz do prace ale tedka se mi ji do zimy nechce tahat po tom co jsem do ni našoupal nějky tiskary... tak přemejšlim, že koupim fjorda v kombajnu na hory ... a na jaře ho pošlu rovnou na šrot. Jenže zas to jsou prachy v pytli jak za auto tak za pojištění dvou aut...
Jako nebudu tady tajit, že moje srde touží po uplně jinym autě než je vectra ... takže pro mě znamena koupě dalšího povozu na zimu odklad prodeje Vectry... ale zas si myslim, že ji ani neprodam pač to nema cenu. Nehledě na to, že je předmětem jednou řízení u soudu takže ji prodat asi ani nemužu.... No ja nevim... ja jsem celkem v řiti a pěšky chodit nebudu.... jako taky by vectra nevypada špatně takhle položená na zemi se 14" x 8J a na tom 175 gumy zimaky ne ? xD I když zas abych nedopadl jako zdejší Kadetáci a jejich nechtěný ratt style.
edit: soráč kecám trošku z cesty... bolí mě zoubek, víla zubnička na mě sere tak jsem to řešil ginem s tonicem...
Fresch: já to řeším tak, že jsem měl 2 auta (Kadetta a Golfa) a loni jsem šoupnul Kádě na zimu do garáže, SPZ odnes na registr vozidel, ať si je nechají v depozitu (je zbytečný platit přes zimu pojistku, když se s tím stejně nejezdí). Asi před měsícem jsem Golfa prodal s tím, že by měl být nový vůz (bylo to trošku za zvláštních okolností). Bohužel nové auto se nakonec nekonalo, takže řeším stejnou otázku jako ty.... koupit na zimu nějakou jebku a nebo být v zimě bez auta? Kadett musí určitě na zimu do garáže.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Jako zimáky mám... i když nevim jestli nepotáhnu vanu po zemi... ale nechce se mi vectru brát do sněhu aby zatím se neprojevující koroze nevystrčila růžky. Nehledě na to, že jsem rozhodnutej jezdit každy vikend na hory. Jako depozit pro mě neni problem... mám ho 10 metrů od kanclu Ale zas jak vocas bych musel na pojištovnu.. a to nevim jestli to jde jen pozastavit když jsem tedka nedavno platil na rok dopředu....