Potřeboval bych poradit. Někde na netu jsem čet, že do Kadetta jsou dát vnitřní chromované kliky na otevírání dveří. Bohužel nevím z jakýho auta jsou. Jen tuším, že to bylo z Ascony C, ale když jsem koukal na fotky Ascon, nikde jsem chromovaný kliky neviděl
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Mám je v autě,jsou z Ascony ale nevím které dal mi je kámoš už před rokem.Jsou stejný na pohled akorát ze zadu nemaj na táhlo očko ale háček,bál jsem se ať to nevyskakuje ale bez problému to funguje
Teď už jen najít Asconu, která je budu mít Kdyby jste někdo o nich věděl, prosím o info
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Vypadá to, že ty chromovaný kliky budou z Ascony B.... Chosse, můžeš mi je vyfotit až pujdeš kolem svého auta?
Nemusí to být hned... stejně se mi na auto teď jenom práší v garáži a na jaře asi pujde (ale bude jinej Kadett).
Marty : v příloze máš foto...
Lukin : čéče co jsme udělali špatně ? Mě borec tvrdil jak předtím motor šlapal a pak jen půl roku ležel... No jak jsem ti psal na icq,půjde ven na jaře a už to musím udělat tak ať je to na 100% OK bo jinak to prodám a dám tam 16V a bude to...
To je pech no lukin, ale rozhodně bych se nevzdával, jiní auto dodělají a hned ho někde opřou, to by bylo horší.... Don't give up
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Chosse: díky, vypadá to velice pěkně, takže jdeme shánět kliky z Ascony
Lukin: to nepotěší
píšu si do seznamu nejezdících oplařů: LukinGSi i když on nikdy nevyjel
tak pravě řeším dilema - VYDRAŽIT x NEVYDRAŽIT http://aukro.cz/item833386010_chromove_ ... tra_b.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
No tam tech dutin moc neni.. na podlaze nic.. takze jen prahy, ktere musis vrtnout.. dale v kufru ty vnitrni podbehy.. at to stece az k prahu a az na kapsy.. no a vepredu asi jen vnitrni blatniky kudma proteka voda.. tam jsou ruzne montazni otvory.. a pak zepredu kde je tazne oko a na druhe strane.. to je tak asi vse. Jeste pro zichr jsme nechavali strikat zevnitr spodek dveri.. kde jsou ty dirky. U Kadetta je spis dulezitejsi ten gumoasfalt na podlahu, podbehy a prahy.
Ok, dík teď udělám dutiny a spodek jen část no a jak bude jaro tak půjde na špalky a celej spodek očistit a natřít jak mi radil Jeník to se z toho pak zcvoknu, ale musím to udělat pořádně